Cloud skärmstativ

  Cloud skärmstativ

  Enkel, säker och miljövänlig

  Strömlinjeforma IT-verksamheten med den här allt-i-ett-lösningen utan klient. Koppla in en befintlig skärm och integrera med Citrix-miljön för maximal flexibilitet. Flexibilitet, hanterbarhet och ultimat säkerhet gör den här lösningen det smartaste valet för din IT-verksamhet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cloud skärmstativ

För 19–29-tumsskärm, höjdjusterbart, för Citrix SB4B1927CB/00 Hitta liknande produkter

Enkel, säker och miljövänlig

 • SmartErgoBase för bättre ergonomi

  SmartErgoBase för bättre ergonomi

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • VDI-allt-i-ett för enkelhet

  VDI-allt-i-ett för enkelhet

  Anställda behöver en enkel och tillförlitlig datorlösning. IT-organisationer behöver upprätthålla maskinvarans prestanda, dataåtkomst och säkerhet, och sänka kostnaderna. Med VDI (Virtual Desktop Infrastructure) kan IT-organisationer upprätthålla alla data och all programvara på den centrala servern, och använda en enkel allt-i-ett-klient på användarsidan. Skrivbordsutrymme frigörs för användaren, data på servern kan visas säkert från klienten och IT-resurserna som krävs på klientsidan minskas kraftigt.

 • Citrix-förberedd för smidig integrering

  Citrix-förberedd för smidig integrering

  Philips Cloud-enheter för Citrix bygger på HDX-teknik (High-Definition Experience) som ger organisationer möjlighet att smidigt integrera dem med Citrix VDI (Virtual Desktop Infrastructure). Med Citrix kan organisationer enkelt virtualisera och omvandla Windows-appar och -datorer till en säker on-demand-tjänst. Tillgodose både IT-avdelningens och slutanvändarnas krav på rörlighet, säkerhet och prestanda.

 • SmartConnect med tunna klienter för ultimat utbyggbarhet

  Med en mängd anslutningar som två DVI-utgångar för utbyggbarhet till dubbla skärmar, mikrofon och ljud för webbmöten, USB för universella anslutningar och LAN för säkra nätverk ger SmartConnect med tunna klienter snabb och flexibel integrering med befintliga nätverk.

 • Allt-i-ett med tunna klienter för lägre energiförbrukning

  I takt med att energikostnaderna stiger och IT-budgetarna dras åt söker allt fler organisationer sätt sänka energikostnaderna. Allt-i-ett-enheter med tunna klienter använder en bråkdel av den energi som används vid en genomsnittlig klientskärminstallation. Det gör att organisationer kan minska sin miljöpåverkan och allokera kostnader till förbättringar som behövs.

 • Miljövänlig lösning

  "Philips är fast beslutna att använda miljövänliga material i hela sitt skärmsortiment. Produkternas samtliga plast-, metall- och emballagedelar består till 100 % av återvinningsbart material. Vissa modeller består av upp till 65 % återvunnen plast. Vi följer noga RoHS-standarden, vilket säkerställer en betydlig minskning eller frånvaro av giftiga ämnen, till exempel bly. Kvicksilver i skärmar med CCFL-bakgrundsbelysning har minskats avsevärt och eliminerats helt i skärmar med LED-bakgrundsbelysning. Mer information finns på http://www.asimpleswitch.com/global/.

Visa alla specifikationer
 • Skärm medföljer inte

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av