USB-dockningsställ

  Enkelhet med allt-i-ett-system

  Det här universella skärmstativet/dockan för bärbara datorer möjliggör enkel portreplikering. Fäst det justerbara dockningsstativet till din befintliga skärm. Utöka din arbetsyta och se till att tillbehören är anslutna – till samma universella docka. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

USB-dockningsställ

För 19–28 tums skärm, höjdjusterbart, USB-anslutning SB4B1928UB/00 Hitta liknande produkter

Enkelhet med allt-i-ett-system

skärmstativ och universell docka i ett

 • Universell USB-dockning med alla bärbara datorer

  Universell USB-dockning med alla bärbara datorer

  Det här innovativa bildskärmsstativet från Philips med docka möjliggör enkel och universell portreplikering med vilken bärbar dator som helst så att du får en prydlig arbetsplats. Stället lämpar sig särskilt för användning med de senaste ultratunna bärbara datorerna med begränsade anslutningar och har inbyggd USB-hubb, Ethernet och videoutgångar. Du kan överföra video, ljud samt ansluta direkt till internet med en enda USB-kabel. Eftersom USB är en universalanslutning kan du använda den här dockan med praktiskt taget alla bärbara datorer – du behöver inte köpa nya dyra dockningsstationer för nya bärbara datorer.

 • Överför video och ljud från en bärbar dator med enda kabel

  Överför video och ljud från en bärbar dator med enda kabel

  Utöka din arbetsyta med en enda kabel. Med en enda USB-kabel från den bärbara datorn till dockan kan du ansluta flera bildskärmar via HDMI och DisplayPort och visa upp till 4K UHD (3 840 x 2 160) upplösning till dockan – skapa en trasselfri arbetsyta för flera skärmar som ökar produktiviteten.

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

  Tack vare avancerad SmartErgoBase kan Philips-skärmen nästan sänkas till skrivbordsnivå för att ge en bekväm synfältsvinkel. Den låga höjden från ram till bord är en perfekt lösning om du använder dubbelslipade, trippelslipade eller progressiva glasögon när du arbetar vid datorn. Dessutom kan användare med olika längd använda skärmen i önskad vinkel och höjd för att undvika trötta och belastade ögon.

 • Stativet är kompatibelt med VESA-bildskärmar för enkel installation

  Stativet är kompatibelt med VESA-bildskärmar för enkel installation

  Para ihop USB-dockningsstället med en ny kommersiell Philips-bildskärm eller uppgradera en befintlig skärm. Det här bildskärmsstället är utrustat med Philips Quick Release-system och kan användas med VESA-kompatibla (100 x 100 mm hålmönster) bildskärmar upp till 28 tum.

 • Docka datorn till skärmen med en USB 3.0-kabel

  Docka datorn till skärmen med en USB 3.0-kabel

  Den här innovativa, stora skärmen från Philips möjliggör enkel portreplikering. Den lämpar sig särskilt för användning med de senaste Ultrabook-enheterna med begränsade anslutningar, och med den inbyggda USB 3.0-hubben, Ethernet och stereohögtalarna kan du överföra video, ljud samt ansluta direkt till internet eller ett intranät med en enda USB-kabel. Med den här avancerade USB 3.0- eller USB 2.0-anslutningen för plug-and-play kan du nu förlänga din stationära dator både till skärmytan på din bärbara dator och till din Philips-skärm utan att behöva anpassa upplösningen eller hantera en massa kablar.

 • Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Nå all kringutrustning och tangentbord och mus från hubben

  Du kan nu välja att ansluta tangentbord och mus i full storlek till den här innovativa USB-hubben på Philips-skärmen för att förbättra produktiviteten. Anslut bara din bärbara dator till skärmen med en USB-kabel och du kan använda annan kringutrustning som en extern hårddisk, kamera, USB-enhet samt få Full HD-video, ljud och internetfunktioner. Du kan förstås också fortfarande använda datorns tangentbord och styrplatta om du föredrar det.

Visa alla specifikationer
 • Skärm medföljer inte
 • Philips dockningsställ stöder laddning av de flesta bärbara datorer från Asus och Acer och kan strömförsörja de flesta bärbara Dell-, HP- och Lenovo-datorer.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av