Digitala trådlösa hörlurar

  Ditt personliga Digital Surround-ljud

  Med de suveräna hörlurarna HD1500U får du både bekvämligheten hos trådlösa hörlurar och kvaliteten och tillförlitligheten hos det digitala ljudet. Njut av tre olika hörlurslägen i flerkanals-Dolby TM utan att störa andra.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ditt personliga Digital Surround-ljud

Njut av filmer och musik

 • 50 mm högtalarelement ger ett ljud utan hörbar distorsion

  I det 50 mm högtalarelementet kombineras mylarmaterialets känslighet med styrkan hos neodymium, vilket ger ett kraftfullt och distorsionsfritt ljud.

 • Val av 3 olika lyssnarrum med Dolby Headphone

  Med Dolby Headphone-teknik får du samma ljud som i ett surroundsystem med fem högtalare i hörlurarna. Det är en exakt modell av surroundljudet i ett inställt och kalibrerat 5.1-kanalhögtalarsystem, så att du kan uppleva surroundljudet på ett idealiskt sätt i bärbara enheter.

 • Med diskant och basförstärkning kan du optimera ljudet

  Du kan förstärka diskanten och basen så att ljudåtergivningen av din favoritmusik blir lika naturlig och njutbar som i verkligheten.

 • Dynamic Bit Allocation ger högre detaljskärpa

  Den patenterade Philips-tekniken ger digital ljudbearbetning och återgivning med fantastisk detaljskärpa.

 • Digitalt ljud och sändning ger optimal kvalitet

  Ljudsignalen är digital ända från sändningslänken upp till hörlurarna, vilket garanterar toppkvalitet och enastående skydd mot störningar.

 • Digital, trådlös överföring för ljudåtergivning med högsta kvalitet

  Digital, trådlös överföring ger en mer enhetlig mottagning och bättre ljud än analoga FM-överföringssystem. Dessutom kräver det mindre ström. Tack vare den patenterade Philips-tekniken fortsätter ljudet vara perfekt synkroniserat med bilden även om du förflyttar dig.

 • Ergonomisk vaddering förbättrar bärkomforten och basåtergivningen

  Den ergonomiska vadderingens form och lyxiga material garanterar en bekväm passform och bättre basprestanda tack vare minskat ljudläckage.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av