Universalfjärrkontroll

  Enkel, tillförlitlig

  Universalfjärrkontroll för den som vill ha maximalt med TV-funktioner, oavsett märke. Rejäl design gör den stöt- och vattenskyddad.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkel, tillförlitlig

TV-fjärrkontroll

 • Den perfekta fjärrkontrollen med alla viktiga kontrollfunktioner för TV

  Du kan ersätta din trasiga eller försvunna TV-fjärrkontroll med den här lättanvända fjärrkontrollen med stora knappar för kanalbyte och volyminställning.

 • Särskild funktion för enkel inställning

  Programmera fjärrkontrollen enkelt med ett intelligent avsökningssystem som automatiskt söker efter de koder som överensstämmer med din utrustning.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Batterier ingår så att du kan komma igång direkt

  Du behöver inte köpa extra batterier, utan kan börja använda din nya universalfjärrkontroll så fort du har packat upp den!

 • Om du har frågor eller behöver hjälp kan du ringa vår supporthjälp

  Om du har ett problem eller en fråga om universalfjärrkontrollen, eller om det finns en funktionsknapp på originalfjärrkontrollen som inte ingår i det stora inbyggda kodbiblioteket, är du välkommen att kontakta vår supporthjälp. Den är öppen sju dagar i veckan.

 • Snabb menyåtkomst till funktioner som inställning och Text-TV

  Viktiga funktioner som exempelvis inställning och Text-TV har tydligt märkta anpassade knapper som gör hanteringen enklare.

 • Stora knappar för kanalbyte och volymkontroll, mitt på fjärrkontrollen

  Med de stora och tydliga knapparna kan du enkelt stega dig igenom de vanligaste funktionerna, som kanalbyte och volymreglering.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av