• Extra mottagare för din SBC VL1200

  Extra TV-linkmottagare

  SBCVL1205/00 Hitta liknande produkter

  Den separata mottagaren är ett perfekt tillbehör till VL1200 eftersom det gör att du kan ta emot trådlöst innehåll på en annan plats.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Extra mottagare för din SBC VL1200

 • Se vilken videokälla du vill på en annan TV

  Den trådlösa länken använder SCART- och CINCH-kontakter i branschstandard som passar med nästan alla märken av ljud- och videoutrustningar. Om din utrustning har någon av dessa standardkontakter kan du använda den trådlösa länken

 • Fungerar med DVD+RW/DVD/Video/digitaldekoder och många fler

  Titta på film, sport, konserter och en mängd olika TV-kanaler var som helst i huset. Denna trådlösa TV-link fungerar för överföring av alla typer av betal-TV- och Pay per View-dekodrar, satellitmottagare, digitaldekodrar, DVD-spelare, videobandspelare och videokameror.

 • Kompatibel med de flesta videoenheter och märken

  Den trådlösa länken använder SCART- och CINCH-kontakter i branschstandard som passar med nästan alla märken av ljud- och videoutrustningar.

 • Enheten fungerar även inuti ett stängt skåp

  Om du förvarar din ljud-/videoutrustning i ett skåp kan du inte styra dem med en vanlig IR-fjärrkontroll. Men med Philips trådlösa fjärrkontroll kan du styra enheterna trots att skåpet är stängt, tack vare den RF-baserade länken som fångar upp IR-signaler från fjärrkontrollen och gör om dem till RF. Mottagaren gör sedan om signalerna till IR igen.

 • Mindre stök och trassel, och du slipper dra kablar eller borra

  Med en 2,4 GHz trådlös länk mellan mottagaren och sändaren behöver du inte dra kablar eller borra hål i väggar.

 • Den trådlösa signalen går genom väggar och tak

  Med det trådlösa RF-systemet kan du se på DVD-filmer och satellit- eller TV-kanaler var som helst i huset. Med en räckvidd på upp till 30 meter inomhus får du video- och stereoljud oberoende av var den andra TV:n står någonstans.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av