Power2Go

  Power2Go

  Bärbart strömpaket

  Med det här kompakta strömpaketet behöver du aldrig få slut på ström på tåg, flygplatser, stationer eller på andra ställen där det inte finns något vägguttag tillgängligt. Bli inte strömlös – ladda när och var som helst. Arbeta, prata eller spela så länge du vill. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bärbart strömpaket

Ladda dina bärbara enheter, var som helst

 • Indragbar sladd för enkel förvaring

  Indragbar sladd för enkel förvaring

  När du inte använder strömlösningen kan kabeln dras in automatiskt så att du slipper irriterande trassel.

 • Ger upp till 60 timmars bärbar ström

  Den här strömlösningen är ett enkelt sätt att aldrig få slut på ström i någon av dina bärbara enheter, inklusive din bärbara dator. När den är fulladdad får du 60 timmars ström utan att behöva ett eluttag.

 • Anslutningskontakter medföljer för de flesta märken

  Tack vare de medföljande utbytbara anslutningskontakterna är enheten fullständigt kompatibel med de flesta bärbara enheter från en mycket stor mängd märken. Det är bara att välja den anslutningskontakt som matchar din bärbara enhet.

 • Ett urval anslutningskontakter för bärbar dator medföljer

  Tack vare de medföljande utbytbara anslutningskontakterna är enheten fullständigt kompatibel med de flesta bärbara datorer från en mycket stor mängd märken. Det är bara att välja den anslutningskontakt som matchar din bärbara dator.

 • LED-indikator för laddningsstatus

  Via de upplysta lysdioderna får du information om enhetens laddningsstatus. När alla lysdioder är tända vet du att enheten är helt laddad, så du kan koppla bort den från strömuttaget och förhindra onödig energiförbrukning.

 • Lysdioder visar den återstående batterikapaciteten

  När du trycker på testknappen visar lysdiodsindikatorn för batterikapacitet hur mycket ström som återstår och när det är dags att ladda.

 • Praktiskt resefodral medföljer för lagring och transport

  Resefodralet som medföljer enheten är både praktiskt och användbart eftersom det ger extra skydd.

 • Hållare för utbytbara anslutningskontakter

  Förhindra förlust eller skada genom att förvara alla utbytbara anslutningskontakter som du behöver för den bärbara utrustningen i hållaren.

 • Strömpaketet laddas via USB-uttaget

  Det är praktiskt att ladda via USB-uttaget på en bärbar/stationär dator eller USB-adapter eftersom du inte behöver ha tillgång till ett eluttag. Det är bara att ladda strömlösningen så har du en praktisk reserv för alla dina bärbara enheter när som helst.

 • Inbyggt överladdningsskydd

  När den bärbara enheten är laddad gör en säkerhetsströmkrets att batterierna inte får någon mer ström.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av