Datorspel
Datorspel
Premiumpaket som tillbehör för datorspel

  Tillbehör för datorspel

  Se, hör och känn spelet

  Upptäck det nya sättet att uppleva datorspelens fullständiga kraft. Philips amBX-tillbehören för datorspel tar spelet bakom kulisserna. Ljus, ljud, luft och vibration synkroniseras med spelet och tar det bokstavligen in i rummet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

amBX Tillbehör för datorspel

Premium-paket SGC5103BD/12 Hitta liknande produkter

Se, hör och känn spelet

med Philips amBX-tillbehör för datorspel

 • Flera RGB-lysdioder ger över 16 miljoner färger

  Med 16 miljoner färger intensifierar det synkroniserade ljussystemet spelupplevelsen och förtydligar spelarnas visningsområde med koordinerad belysning. Skärmen utgör inte längre ett hinder mellan spelaren och händelserna.

 • Flerriktat ljud med 160 W musikeffekt

  Flerriktat ljud för ökad realism ges av det kraftfulla 2.1-ljudsystemet med en djup, fyllig bas och klar diskant.

 • Fläktar och vibrationsplatta med varierande hastighet på upp till 5 000 RPM

  Varje effekt, spark eller skott känns när du spelar med den spelaktiverade handledsvibrationsplattan. Hastigheten och rörelserna simuleras realistiskt av två skrivbordsfläktar. I kombination med ljus- och ljudeffekterna skapar det en otroligt intensiv spelupplevelse.

 • Ljuseffekter med befintliga spel

  amBX-ljuseffekter till de flesta datorspel.

 • Ljusshow med digital musik

  amBX handlar om mer än bara spel. Om det är läge för party eller avslappning svarar systemet på musiken och fyller rummet med en enastående koordinerad ljusshow. Du kan även ändra stämningen i rummet med en enda färg eller en mängd ljuseffekter, eller ställa in egna ljussekvenser med kontrollerna för hastighet, färg och intensitet i den lättanvända interaktiva programvaran.

 • Stämningsfull belysning

  Våga skapa din egen belysning med en palett med över 16 miljoner färger. Skapa en unik belysningsdesign som passar ditt humör eller din underhållning. Kombinera belysningen med musik, och vips så har du en helt egen ljusshow hemma.

 • 2.1-ljudsystem

  2.1-ljudsystem med basförstärkningsnivå

 • USB-gränssnitt med Plug and Play

  En lättanvänd konfigurationshanterare ger en stressfri konfiguration. Visa bara var du har placerat produkterna i rummet, så anger konfigurationshanteraren en perfekt nivå för varje produkt.

 • Förinställningar och avancerade kontroller

  Ljuset, ljudet, amBX-fläktarna och vibrationsplattan kontrolleras av den enkla popup-kontrollen. Den erbjuder även en mängd förinställda alternativ. Den äventyrslystna kan anpassa inställningarna för att skapa ett specialanpassat system. Justera och balansera ljudet och ljuset enligt dina specifika behov för att skapa den optimala upplevelsen för alla miljöer.

 • Spel medföljer

  amBX-aktiverade spelklara spel.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av