Bluetooth-stereoheadset

  Bluetooth-stereoheadset

  Rent ljud, med kabel eller trådlöst

  De förstklassiga neodymhögtalarelementen på 40 mm och den digitala förbättringen i SHB9100-headsetet ger en överlägsen ljudkvalitet och fyllig bas. De lyxiga, flerriktade FloatingCushions-öronsnäckorna förbättrar både sladdanslutet och trådlöst lyssnande. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Rent ljud, med kabel eller trådlöst

Med lyxiga FloatingCushions

 • Digital förbättring avslöjar dolda toner och nyanser

  Digital förbättring avslöjar dolda toner och nyanser

  Dånande och överlägsen bas från högtalarelement med höga prestanda och digital förbättring.

 • 40 mm neodymelement ger musiken ett levande ljudlandskap

  40 mm neodymelement ger musiken ett levande ljudlandskap

  Neodym är ett kompakt men mycket starkt magnetiskt material. Neodym skapar ett starkt magnetfält som ökar högtalarspolens känslighet, basrespons och ger en ren, balanserad ljudkvalitet. De finjusterade neodymhögtalarlementen på 40 mm ger ett rent och detaljrikt men ändå naturligt ljud för en levande musikupplevelse.

 • Bekväma skumkuddar med perfekt passform och minne

  Bekväma skumkuddar med perfekt passform och minne

  Det här headsetet från Philips har bekväma, mjuka over-ear-öronkuddar i konstläder som passar dina öron så perfekt att du knappt känner av dem! Utformningen passar alla huvuden, oavsett stolek och form, och är perfekt när du vill stänga ute omvärlden och försjunka dig i musiken timme efter timme.

 • FloatingCushion-design möjliggör autojustering av öronsnäckor

  FloatingCushion-design möjliggör autojustering av öronsnäckor

  Den innovativa och lyxiga FloatingCushion-designen utan C-form gör att du snabbt och enkelt kan ställa in headsetet så att det passar ditt huvud. Slutresultatet är en användarvänlig och stabil produkt som fördelar trycket jämnt över huvudet och öronen.

 • Smidig Bluetooth-aktiverad kontroll av musik och samtal

  Smidig Bluetooth-aktiverad kontroll av musik och samtal

  När det gäller oändlig musiklyssnarglädje och problemfri växling mellan musik och samtal slår ingenting Bluetooth! För att njuta av dina favoritlåtar parar du bara ihop ditt Philips-headset med din Bluetooth-aktiverade smarttelefon eller surfplatta. En tryckning på varje öronsnäckas intuitiva kontroll är all som behövs för att sänka volymen eller pausa en låt medan du hanterar inkommande och utgående samtal.

 • Bluetooth eller sladd – njut av musik hur du vill!

  Med vårt nya Bluetooth-headset kan du inte bara välja trådlös Bluetooth utan även 3,5 mm anslutningsbar musikuppspelning, vilket ger dig det bästa av två världar! Para bara ihop headsetet med en Bluetooth-enhet så kan du ta del av trådlöst lyssnande när det är som bäst. Eller så kopplar du bara in kabeln i 3,5 mm-uttaget och får samma fantastiska resultat. Valet är ditt!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av