Hörlurar med öronkrokar

  Kraftfull bas för mobiltelefoner

  De här justerbara hörlurarna med öronkrokar och öronpluggar med luftkuddar är mycket bekväma vid aktiv användning. De ger kraftfullt ljud förstärkt av djup bas. Akustiken och kabellängden har optimerats för användning med mobiltelefoner.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftfull bas för mobiltelefoner

Säkert grepp med justerbara, mjuka öronkrokar

 • Antitrasselhållare

  Antitrasselhållare

  När du lägger undan dina hörlurar finns det alltid en risk att sladdarna trasslar sig om du inte är försiktig. Det blir krångligt att förvara hörlurarna och göra dem klara för användning. För bara antitrasselhållaren längs sladden mot öronsnäckorna för att hålla samman de två sladdarna och minimera risken för trassel.

 • Baskanalerna släpper in luftrörelser för ett bättre ljud

  Baskanalerna släpper in luftrörelser för ett bättre ljud med djup och fyllig bas.

 • Säkert grepp med justerbara, mjuka öronkrokar

  Du kan enkelt storleksjustera de mjuka öronkrokarna genom att skjuta öronkrokens inre gummidel uppåt eller nedåt. Detta kan du till och med göra medan du har hörlurarna på dig, vilket ger en bekväm passform i alla situationer.

 • Sitter på ett behagligt sätt kvar i örat när du rör på dig

  Oavsett om du är ute och springer, cyklar eller deltar i någon idrottsaktivitet sitter hörluren behagligt kvar i örat.

 • Extremt tålig konstruktion ökar livslängden

  Tack vare en design som tål smällarna vid oöm behandling och tåliga material garanteras du att produkten har en extra lång livstid.

 • Optimal kabellängd för mikrofon

  Kabellängden för de här hörlurarna är designade för en optimerad ljudupptagning från hörlursanslutningen. Den totala kabellängden optimeras också för de här hörlurarna, kombinerat med en hörlursanslutning. Du kan använda standardhörlurar med hörlursanslutningen (utan mikrofon och med ett vanligt 3,5 mm hörlursuttag) med en mobiltelefon. De medföljer ofta mobiltelefoner men kan också köpas separat. För de flesta mobiltelefonmärken finns Philips SHH1XXX-hörlursanslutningar. Den totala kabellängden till mobiltelefonen optimeras också.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av