Hörlurar med brusreducering

  75 % mindre ljud utifrån

  Stäng ute irriterande bakgrundsljud och njut av musik i lugn och ro med de här hörlurarna med halsrem som aktivt reducerar bakgrundsbrus med upp till 75 %. Perfekt för användning på flygplan och tåg.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

75 % mindre ljud utifrån

Aktiv brusreducering

 • Kompakt elektronik eliminerar störande ljud utifrån med 75 %

  Den intelligenta brusreduceringstekniken gör lyssnandet trivsammare i bullriga miljöer. Tekniken är särskilt effektiv när det gäller att eliminera låga frekvenser som exempelvis motorbuller, så att du kan njuta av skön musik under flygresan, på tåg och liknande utan att behöva störas av bakgrundsbrus. Med den här tekniken skapas en vågform som är identisk med bruset fast omvänd, som gör att bruset effektivt avlägsnas.

 • Med mjuka öronkuddar får du en perfekt passform för perfekt ljud

  Öronkuddarna är mycket mjuka och omgärdar högtalarna runt öronen för att skapa en perfekt passform och perfekt ljud. Lurarna trycker inte alls mycket på öronen och du kan använda dem bekvämt under långa perioder.

 • Justerbar i tre lägen för anpassad passform

  Justeringsfunktionen med tre lägen innehåller ett helt flexibelt gångjärn som möjliggör 360-graders vridning och öronkrokar i gummi med tre lägen. Det innebär att du kan placera halsremmen så att hörlurarna sitter perfekt på öronen för flera timmars säker bekvämlighet.

 • Flexibla öronkrokar i gummi för bekväm och säker passform

  Öronkrokarna i gummi ger halkfritt grepp för extra säker och bekväm passform. Hörlurarna sitter bekvämt på plats i många timmar. Perfekta för aktiv användning.

 • Tunna lättviktsreglage för justering av ström och volym

  Med den tunna kontrollboxen som är placerad på hörlurskabeln kan du enkelt justera volymen och slå av och på funktionen för brusreducering. En ljusstark strömindikator påminner dig också om att slå av enheten när du inte använder den så att batterierna räcker längre.

 • Den 1,2 m långa kabeln är perfekt för användning utomhus

  Perfekt kabellängd som ger dig frihet att ställa ljudenheten var du vill.

 • Kabeln för anslutning till ena sidan minskar kabeltrasslet och ökar komforten

  Kabeln är ansluten till en enda sida, vilket minskar risken för kabeltrassel avsevärt och gör det enklare att linda ihop kabeln vid förvaring.

 • Adapter för anslutning i flygplan

  Lyssna på underhållningen på flyget genom dina egna hörlurar. Adaptern omvandlar de vanliga dubbla mono-uttagen till ett stereohörlursuttag.

 • 3,5-6,35 mm-adaptern kan anslutas till alla typer av apparater

  Med denna adapter kan du använda hörlurarna till utrustning med 3,5 eller 6,35 mm-uttag, vilket ger dig frihet att välja mellan en stor mängd ljudenheter.

 • Batteri medföljer så att du kan använda enheten direkt

  Du behöver inte köpa batterier för att kunna komma igång. Sätt bara i dem så är du klar!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av