Webbkamera

  Videochatta nu!

  Det har aldrig varit lättare att träffa släkt och vänner över Internet. Med den här lättanvända webbkameran kan du videochatta kostnadsfritt med Skype, Windows Live Messenger eller andra kostnadsfria tjänster. En mikrofon ingår också så att du kan komma igång direkt. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Videochatta nu!

 • Jämn bild med 30 bilder per sekund

  Luta dig tillbaka och njut av suverän video med 30 bildrutor per sekund. Du får jämnare bilder och en bättre total videochattupplevelse.

 • VGA-upplösning (640 x 480) för skarpa bilder

  VGA (640 x 480) innebär att omkring 300 000 pixel används för att skapa hela bilden. Den här VGA-upplösningen ger skarpa bilder för användning i dokument, e-postmeddelanden och på webbsidor.

 • Vrid kameran 360° på den vridbara leden

  Använd webbkameran som du vill med den här praktiska vridbara leden. Vrid bara kameran 360° i vilken riktning du vill så kan du filma var som helst i rummet utan att behöva flytta på webbkameran.

 • Extern mikrofon för optimal frihet vid placering

  Med en separat, extern mikrofon får du frihet att placera mikrofonen var du vill, så att din röst tas upp på bästa sätt i avslappnad videochatt online.

 • Kompatibel med alla snabbmeddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med alla olika snabbmeddelandetjänster i åtanke. Du kan lägga till video till Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger och andra tjänster.

 • Installationshanterare för enkel installation

  Installera webbkameran på bara några sekunder med den praktiska installationshanteraren. Följ bara de enkla, stegvisa instruktionerna så kan du installera webbkameran så att den passar datorn perfekt.

 • Stabil montering på alla skärmar, bärbara datorer och bord

  Med den multifunktionella ställningen är det enkelt att montera webbkameran på alla bärbara datorer eller plana ytor.

 • Med fotoknappen kan du ta snygga foton direkt

  Ta bilder automatiskt med webbkameran med bara en knapptryckning. Du kan dela med dig av dina bilder genom att lägga till dem i e-postmeddelanden, dokument och på webbsidor.

 • Kompatibel med alla tillgängliga bildprogram

  Webbkameran fungerar med all kostnadsfri och professionell bildprogramvara. Ta en bild eller stillbild från videon och öppna den med valfritt bildprogram.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av