Webbkamera

  Webbkamera

  Ha roligt med dina vänner när ni ringer videosamtal!

  När du vill hålla kontakten och ha roligt med familj och vänner finns det inget bättre än den här webbkameran med tillhörande headset. Få dem att tappa hakan genom att byta ut den verkliga bakgrunden mot en virtuell bakgrund. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ha roligt med dina vänner när ni ringer videosamtal!

 • Lägg till video och tal av toppkvalitet till samtal

  Webbkameran är utformad så att du kan lägga till video till Internet-samtal så att du både kan se och höra vänner och familj online. Det fungerar enkelt och direkt och är fullständigt framtidssäkrat.

 • Automatisk identifiering följer ansiktet

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar linsen så att den följer dig när du rör dig. Du visas mitt i bilden även om du rör dig under en videokonferens. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Inbyggd digitalmikrofon för kvalitetsljud

  Med den inbyggda digitalmikrofonen kan du prata naturligt och fritt och lägga till ljud i inspelade videoklipp.

 • Video med 30 bilder per sekund

  I video med uppdateringsintervall på 30 bilder per sekund blir videosamtalen naturliga utan de ryckiga bilder som ibland kan uppstå med webbkameror.

 • Glasoptik med hög precision för förbättrad kvalitet

  Skarpt, klart och tydligt. Glasoptik med hög precision garanterar hög bildkvalitet för alla tillämpningar – från bilder till videomeddelanden. Linserna är behandlade med en speciell film som förlänger livslängden och skyddar dem mot slitage och damm.

 • Stabil montering på alla skärmar, bärbara datorer och bord

  Med den multifunktionella ställningen är det enkelt att montera webbkameran på alla bärbara datorer eller plana ytor.

 • Skapa video-e-post och styr webbkameran med VLounge Premium

  Skapa och skicka video-e-post på bara några sekunder. VLounge är ett sofistikerat program för att ta, hantera och arkivera bilder och videoklipp med bara några musklick. Du kan även använda det för identifiering och digital zoom för maximal kontroll.

 • Kom igång på en sekund med QuickLaunch-knappen i VLounge

  När du ska starta VLounge trycker du bara på QuickLaunch-knappen

 • Kompatibel med MSN, Skype och andra kostnadsfria meddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med alla olika meddelandesystem i åtanke. Lägg till videoklipp i Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger och andra kostnadsfria meddelandetjänster. Den fungerar även med Windows Messenger och NetMeeting för videokonferenser med flera personer och är utformad för att vara framtidssäkrad.

 • Fotoknapp för foton direkt

  Ta bilder automatiskt med webbkameran med bara ett knapptryck och lägg till bilderna i e-postmeddelanden, på webbsidor eller i dokument.

 • Multimedieheadset och bommikrofon för bästa ljudkvalitet

  Det matchande multimedieheadsetet som medföljer webbkameran ökar bekvämligheten och komforten vid videochatt och andra interaktiva online-aktiviteter. Det har en integrerad bommikrofon, så var du än är spelas din röst in med samma ljudnivå för bästa ljudkvalitet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av