Webbkamera

  Webbkamera

  Webcam fun

  Videochatt blir allround-underhållning med funktioner som den fantastiska Change Your Background samt roliga ramar, effekter och logotyper. Avancerad bildteknik gör att avlägsna vänner alltid känner sig nära och personliga. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Webcam fun

Uttryck dig

 • Ändra bakgrunden

  Ändra bakgrunden

  Byt ut din verkliga bakgrund och lura dina vänner att du befinner dig någon annanstans! Du kan förflytta dig och chatta som vanligt så fyller programvaran automatiskt i bakgrunden. Det finns 15 häftiga bakgrunder att välja mellan, eller så kan du ladda upp och projicera din egen favoritbakgrund.

 • Visa vem du är i din webbsändning genom att lägga till en egen rolig logotyp

  Visa vem du är i din webbsändning genom att lägga till en egen rolig logotyp

  Du kan visa vem du är i dina webbsändningar eller bloggar genom att lägga till en egen rolig logotyp. Med hjälp av den här specialprogramvaran kan du infoga en liten bild i ett hörn i den strömmade videon, på samma sätt som logotyper för TV-kanaler visas på TV:n.

 • 1,3 MP upplösning (interp.) för extra bildkvalitet

  Med den här webbkameran får du 1,3 MP (interpolerad) upplösning för både video och foton. Så du kan använda den till att ta högkvalitativa foton som fortfarande ser suveräna ut när du skriver ut dem som stora bilder.

 • Jämn bild med 30 bilder per sekund

  Luta dig tillbaka och njut av suverän video med 30 bildrutor per sekund. Du får jämnare bilder och en bättre total videochattupplevelse.

 • 3x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Automatisk identifiering följer ansiktet

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar linsen så att den följer dig när du rör dig. Du visas mitt i bilden även om du rör dig under en videokonferens. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Högkvalitativt ljud tack vare inbyggd riktad mikrofon

  Upplev högkvalitativt ljud tack vare en inbyggd riktad mikrofon. Prata naturligt och fritt eller lägg till ljud i inspelade videoklipp.

 • Brusreducering förbättrar ljudet från tal

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer.

 • Spännande och roliga ramar och effekter

  Gör chattandet ännu roligare genom att göra något oväntat. Överraska dina vänner genom att lägga till någon av de tio roliga temaramarna runt ansiktet för att matcha chattemat. Eller underhåll dem med roliga specialeffekter som får dig att visas som ett negativ, med prägling eller till och med helt förvriden.

 • Kompatibel med alla snabbmeddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med alla olika snabbmeddelandetjänster i åtanke. Du kan lägga till video till Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger och andra tjänster.

 • Lättanvänd Philips CamSuite-programvara för att styra din webbkamera

  Den här specialutvecklade programvaran är lättanvänd och gör att du kan styra webbkameran med bara ett musklick. Den visas automatiskt på skärmen när du ringer videosamtal.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av