Prestigo

Universalfjärrkontroll

  Prestigo

  Universalfjärrkontroll

  Pekskärm

  En smart universalfjärrkontroll med pekskärm i fullfärg som kan styra upp till 20 av 300 000 enheter och endast visar de knappar du behöver. Läs mer om produkten

 • Pekskärm

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Prestigo Universalfjärrkontroll

20-i-1 med pekfunktioner SRT9320/10 Hitta liknande produkter

Pekskärm

Visa endast de knappar du behöver

 • Aktiviteter för att styra flera enheter

  Aktiviteter för att styra flera enheter

  Starta dina hemunderhållningsaktiviteter med en enda knapptryckning istället för att kontrollera varje enskild enhet i separata steg. Tryck bara på aktivitetsknappen för exempelvis "se på film", så slår Prestigo automatiskt på de olika enheterna, som TV:n, DVD-spelaren och hemmabiosystemet, så att du kan se på film.

 • Pekskärm för enkel navigering

  Pekskärm för enkel navigering

  En pekskärm som endast visar de knappar du behöver och gör att du kan navigera snabbt på fjärrkontrollsskärmen.

 • Direkt åtkomst till dina favoritkanaler

  Direkt åtkomst till dina favoritkanaler

  Ett bibliotek med kanalikoner för de flesta ländernas större TV- och radiokanaler finns tillgängligt på fjärrkontrollen. Via LCD-färgskärmen kan du enkelt tilldela rätt kanalikon till motsvarande kanal. Efter inställningen använder du informationen på LCD-skärmen till att bläddra mellan dina favoritkanaler med hjälp av ikonerna för kanalerna istället för sifferknapparna på fjärrkontrollen.

 • 7,1 cm skärm i fullfärg för enkel läsbarhet och navigering

  En 7,1 cm (240 x 320 bildpunkter) LCD-skärm i fullfärg ger högupplöst kvalitet och enkel läsbarhet. Den pekkänsliga skärmen visar endast de knappar du behöver och gör att du kan navigera snabbt på fjärrkontrollskärmen.

 • Bakgrundsbelysta knappar som kontrollerar dina enheter i mörkret

  Den belysta knappsatsen gör det enkelt att kontrollera alla enheter, till och med i mörkret.

 • Enkel överföring och märkning av extrafunktioner

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den. Den förbättrade metoden för att lägga till och märka funktioner gör att du kan lägga till extrafunktioner enklare och snabbare. Inga saknade funktioner i fortsättningen alltså.

 • Onlineuppdateringar via internetbibliotek

  Philips programvara PrestigoSync ger, tillsammans med fjärrkontrollens USB-anslutning, enkel åtkomst till onlineuppdateringar. Du kan välja dina favoritkanalsikoner från det senaste databasbiblioteket med över 10 000 ikoner. Philips programvara PrestigoSync kommer även informera dig automatiskt om den senaste tillgängliga fasta programvaran för din Prestigo. Programvaran tillhandahålls på en CD-rom eller kan hämtas från Philips officiella webbplats.

 • Stegvisa instruktioner på skärmen

  Till skillnad från andra universalfjärrkontroller, där du måste ange en fyrsiffrig kod från en handbok för att identifiera märke och apparat, innehåller den här fjärrkontrollen stegvisa instruktioner på enheten för att installera utrustningen, oavsett märke.

 • Databas för generella IR-koder för kontroll av olika enheter

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med IR-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra individuella signaler. Rätt IR-koduppsättning väljs från fjärrdatabasen via automatisk sökning. Det gör att du kan styra i stort sett alla ljud-/videosystem på marknaden – oavsett modell och märke.

 • De mest använda fasta knapparna för enkel användning

  De mest använda knapparna är fasta så att du kan använda dem utan att se dem, vilket underlättar användningen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av