RC_DVD

  Universalfjärrkontroll

  Praktisk fjärrkontroll

  En enkel och smart universalfjärrkontroll för enkelt kanalbyte på TV:n och styrning av DVD- och videobandspelare oavsett märke. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Praktisk fjärrkontroll

Fungerar med fler än 800 märken

 • Idealisk fjärrkontroll - njut av att titta på DVD. Lätt som en plätt!

  Med den här fjärrkontrollen kan du direkt styra alla grundfunktioner för TV och DVD-spelare/-recorder. Nu är det mycket enklare och roligare att titta på DVD eller bläddra mellan TV-kanalerna.

 • Den ergonomiska formen gör fjärrkontrollen bekväm att hålla i

  Den mjukt rundade formen gör att fjärrkontrollen ligger skönt i handen på ett både naturligt och balanserat sätt. Och dessutom är den snygg!

 • Inlärningsfunktionerna kopierar favoritfunktioner från originalfjärrkontrollen

  Om du vill överföra dina 5 favoritfunktioner från originalfjärrkontrollen kan du kopiera signalen från den. Om dessa är dina eller dina barns favoritkanaler kan du till och med låsa fjärrkontrollen så att det inte går att visa någon av de övriga kanalerna.

 • Söker automatiskt efter utrustningens fabrikat

  När du ska få din fjärrkontroll att fungera låter du helt enkelt fjärrkontrollen automatiskt söka efter den mest lämpliga koden för din utrustning.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av