TV all

  Universalfjärrkontroll

  Kontrollenhet för hemunderhållningssystem

  Den överlägsna tekniken i den här enastående fjärrkontrollen gör att du kan styra hela ditt hemunderhållningssystem med en snygg enhet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kontrollenhet för hemunderhållningssystem

Fungerar med fler än 1 200 märken

 • Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Med enknappsfunktionerna kan du utföra flera kommandon genom att bara trycka på en enda knapp via ett makro. Makrot kombinerar en rad förprogrammerade kommandon i en enda knapp. Du behöver därför bara trycka på en knapp för att utföra en rad olika funktioner.

 • 6-i-1-fjärrkontroll för din TV, DVD, digitaldekoder, förstärkare, video- och CD-spelare

  Ersätt ett bord fyllt av fjärrkontroller med en robust enhet som kan styra din TV, DVD-spelare/-recorder, satellitmottagare, digitala mottagare för marksänd TV eller digitaldekoder (STB), förstärkare/mottagare och CD-spelare, oavsett märke eller modell.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Iögonfallande krompläterad yta

  Elegant kromad yta som passar perfekt till modern design.

 • Belysningen tänds så fort du tar upp fjärrkontrollen

  Nu behöver du aldrig mer famla efter knapparna i mörkret, för så fort du tar upp fjärrkontrollen tänds de eller LCD-skärmen automatiskt.

 • Söker automatiskt efter utrustningens fabrikat

  När du ska få din fjärrkontroll att fungera låter du helt enkelt fjärrkontrollen automatiskt söka efter den mest lämpliga koden för din utrustning.

 • Kodinmatning för direkt inställning av din fjärrkontroll

  Om fjärrkontrollen inte hittar utrustningens fabrikat automatiskt kan du alltid mata in den digitala koden manuellt. Du hittar koden i den omfattande listan som medföljer instruktionerna.

 • Om du har frågor eller behöver hjälp kan du ringa vår supporthjälp

  Om du har ett problem eller en fråga om universalfjärrkontrollen, eller om det finns en funktionsknapp på originalfjärrkontrollen som inte ingår i det stora inbyggda kodbiblioteket, är du välkommen att kontakta vår supporthjälp. Den är öppen sju dagar i veckan.

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av