Prestigo

Universalfjärrkontroll

  Prestigo

  Universalfjärrkontroll

  Visa endast de knappar du behöver

  Nu kan du äntligen lägga undan alla fjärrkontroller och ersätta dem med en enda snygg fjärrkontroll. Med Prestigo SRU 9600 kan du styra alla funktioner för originalfjärrkontrollerna, och den är enkel och bekväm att använda.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Visa endast de knappar du behöver

Utformad för att förenkla styrningen av din utrustning

 • Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Med enknappsfunktionerna kan du utföra flera kommandon genom att bara trycka på en enda knapp via ett makro. Makrot kombinerar en rad förprogrammerade kommandon i en enda knapp. Du behöver därför bara trycka på en knapp för att utföra en rad olika funktioner.

 • 8-i-1-fjärrkontroll för all hemunderhållningsutrustning

  Med universalfjärrkontrollen kan du programmera och använda upp till åtta enheter av nästan alla märken.

 • Utförlig databas med IR-koder för de flesta enheter och fabrikat

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med ID-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra ID-signalerna till fjärrkontrollen. Välj önskade IR-koder i databasen så kan du styra nästan alla ljud-/videosystem på marknaden i dag, oavsett modell eller märke.

 • Visa endast de knappar du behöver på den pekkänsliga skärmen

  Genom den speciella inverterade segmenterade skärmtekniken tänds endast de knappar som behövs för att styra en viss enhet. Nu behöver du inte leta efter rätt knappar längre.

 • Enkel åtkomst till avancerade kommandon via interaktiv LCD-skärm

  Den interaktiva LCD-skärmen är en 4-radig punktmatris-LCD-skärm som guidar dig genom inställningarna samt de olika enheterna.

 • LCD-skärm med bakgrundsbelysning när det är mörkt

  Bakgrundsbelysning lyser upp LCD-displayen eller knappsatsen så att de går lättare att använda i mörker. De två vanligaste typerna av bakgrundsbelysning är LED och EL (elektroluminescens). Fjärrkontroller där LED-tekniken används är vanligtvis ljusstarka men ojämna med en gul eller grön färg, medan EL-paneler har jämnare färgnyanser i blått, vitt och grönt.

 • Manövervridknapp för snabb menynavigering

  En manöverknapp med vridbart hjul gör att du kan navigera genom installationsmenyn och enhetssidorna, både med- och moturs.

 • Ingen handbok behövs för installationen

  Till skillnad från andra universella fjärrkontroller, där du måste ange en 3-siffrig kod för att identifiera märke och apparat, innehåller den här fjärrkontrollen stegvisa instruktioner på enheten för att installera utrustningen, oavsett märke.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av