Banner AquaTrio Topic page_SE

Dammsugare

Philips PerformerPro

Köp här 
Titta på videon 

Vår nya dammsugarmodell Philips PerformerPro suger bättre än någon annan dammsugare på marknaden - även när påsen börjar bli full!*
Läs mer

Detta tack vare vår egen-utvecklade AirFlowMax-teknik. Se bara till att byta påse när lampan lyser, så vet du att det blir ordentligt städat. *Sugeffekten testad i enlighet med internationellt standard IEC 60312-1, testet av externa testinstitutet SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH (Philips Consumer Lifestyle B.V., augusti 2012).
   
 • Dammbehållare på upp till 5 l
 • Revolutionerande AirflowMax-teknik för extrem sugkraft
 • Marknadens högsta sugeffekt*

Med golvrengöraren Philips SteamPlus håller du golvet skinande rent med bara ånga. Rekommenderas av 83 % av Smartson-testpiloter.
Läs mer

Håll hemmet skinande rent med nya Philips SteamPlus FC7020. Få riktigt hygieniska städresultat med ångan som dödar bakterier. Du sparar både tid och ansträngning genom att sopa och ånga i ett svep.
   
 • Ånga dödar upp till 99,9 % av alla bakterier.
 • 100 % kemikaliefri. Inga rester på golvet.
 • Sopar och ångar i ett svep. Extremt snabb torktid.

Robotdammsugaren EasyClean

Visa alla 
Titta på videon 

Philips EasyStar är robotdammsugaren som städar dina golv åt dig.
Läs mer

Tack vare den slimmade designen kommer den åt under låga möbler, och dess långa sidoborstar rengör på ställen där damm samlas. Enkel golvrengöring, även på svåråtkomliga ställen.
   
 • Rengör golven åt dig
 • Kommer åt under låga möbler
 • Förflyttar sig själv & undviker trappor

Handdammsugaren DailyDuo

Visa alla 
Titta på videon 

Philips handdammsugare är den perfekta lösningen för en snabb daglig rengöring eller när du bara vill bättra på rengöringen.
Läs mer

Philips handdammsugare gör ditt liv enklare med en enda knapptryckning. Den är den perfekta lösningen för en snabb daglig rengöring eller när du bara vill bättra på rengöringen. Philips handdammsugare ger ett utmärkt resultat. Lättanvänd, ingen påse och enkel att manövrera för att göra rent på alla svåråtkomliga ställen. Långvarig sugeffekt garanterar samma prestanda från början till slutet av städningen. Skonsam på alla typer av golv, som klinker, trä, sten, och lämpar sig även för mattor. Välj den som passar dig – från våra kraftfulla och sladdlösa 2-i-1-handdammsugare för rengöring av golv och möbler till våra kompakta handdammsugare med sladd och HEPA-filter.
   
 • Lättanvända 2-i-1-handdammsugare
 • Sugkraft som varar längre
 • Kan användas med eller utan sladd

Handdammsugaren MiniVac

Visa alla 
Titta på videon 

Handdammsugaren är perfekt när du vill göra en snabbstädning. Med Philips handdammsugare får du en bekväm lösning för att ta itu med smuts och damm som dagligen samlas i hemmet och i bilen.
Läs mer

En handdammsugare är perfekt när du vill göra en snabbstädning. Med en Philips handdammsugare får du en bekväm lösning för att ta itu med smuts och damm som dagligen samlas i hemmet och i bilen. Oväntade spill, smulor efter middagen och hår från husdjur tar du enkelt bort i ett svep.
   
 • Cykloniskt system utan påse
 • Rengöring i hemmet och bilen
 • Stort sortiment av tillbehör

Följ oss på Facebook:

facebook.com/PhilipsHomeLivingNordics 

På vår sida på Facebook håller du dig ajour om nya dammsugare, får städtips, kan delta i tävlingar och ta del av erbjudanden.

   
 • Produktnyheter
 • Erbjudanden
 • Tävlingar

Upptäck våra videor

Mer information om våra dammsugare 

Philips Floor Care 40 år av innovation

 

Philips debuterade inom golvvård 1951 då SZ325 och SZ250 lanserades. Under de här första åren sålde Philips dammsugare producerade av en lokal holländsk tillverkare. 1972 integrerades Floor Care-avdelningen på Philips. Under de senaste 40 åren har Philips försett marknaden med innovativa och väldesignade produkter med fokus på kraftfull prestanda. Med framsteg såsom teleskopröret och infraröd fjärrkontroll har Philips lett förbättringarna för rengöringsapparater genom att förbättra användbarhet och manövrerbarhet. Vi är stolta över våra produkter, som Performer, den mest kraftfulla dammsugaren någonsin, med en överlägsen sugeffekt.


Klicka på pilarna eller cirklarna för att visa hela resan.

1951 – Början: De första Philips-dammsugarna

1951 tar sig Philips in på golvvårdsmarknaden genom att sälja dammsugare producerade av den holländska tillverkaren Van Der Heem

1964

1964 – Philips lanserar en dammsugare med vridbar slanganslutning och sladdvinda, en avancerad dammsugare på den tiden, vilket förbättrar manövrerbarheten.

1972 – Philips Floor Care föds

1972 integreras Floor Care i Philips med förvärvandet av den holländska tillverkaren Van Der Heem.

1980-talet – Innovation

Under 80-talet kommer innovationer från Philips, med lanseringen av den sladdanslutna fjärrkontrollen och AFS-mikrofiltret, utformat för att filtrera damm och ge ren utblåsluft.

1990-talet – Nya funktioner

På 90-talet lanserar Philips, fortfarande med fokus på nya innovationer för att ge förstklassig prestanda, den infraröda fjärrkontrollen, den första på marknaden. Den här nya funktionen gör dammsugaren ännu lättare att använda. Under det här årtiondet lanserar vi också turbokompressormotorn, en effektiv och kompakt motor som gör det möjligt att tillverka små och kraftfulla dammsugare som Mobilo.

2000–2005 – Munstycketeknik

Philips har länge fokuserat på munstycketeknik, ett nyckelelement på en dammsugare. SuperParquet-munstycket med roterande mikrofiberdukar som lanseras 2001 följs snabbt av TriActive-munstycket 2003. Det här banbrytande munstycket har fortsatt stort gensvar hos våra dammsugarägare.

2005–2010 – Kompakt och utan påse

Ett utbud av kompakta dammsugare lanseras 2001, med Specialist som har flexibla rengöringslösningar.

Med lanseringen av den populära Marathon 2005 tar Philips steget in i kategorin dammsugare utan påse, med hög rengöringskraft som varar.

Philips fortsätter med att även införa nyheter för dammsugare med påse. Vår stjärna, Performer, Philips bästsäljande dammsugare, finns nu i mer än 1,8 miljoner hushåll, och är fortfarande i sin fulla kraft.

2010 och framåt

Vi fortsätter att tillämpa vår designarkitektur, innovativa nya tekniker och driver på för att utmärka oss när det gäller våra dammsugares prestanda. Det gör vi genom att vid varje lansering förse våra produkter med nya funktioner och tekniska förbättringar.

Fulla av innovationer och ständigt inspirerade av personer som äger våra dammsugare är vi övertygade om att det bästa återstår. Vi strävar efter att överraska dig med noga utformade, innovativa lösningar som ger bäst rengöringsresultat på alla golv, utan att kompromissa om design eller prestanda.

margin_image
SV-Banner-Eco-topic-page
Jämför produkter

Jämför produkter

Se alla produkter och jämför dem innan du bestämmer dig

Börja nu 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Behöver du hjälp?

Få åtkomst till information om vår omfattande onlinesupport eller kontakta oss.

Gå till support