• Kraftfullt ljud
    från 5.1-hemmabiosystem

  • Trådlöst
    surroundljud

  • Löstagbara trådlösa
    surroundhögtalare

Philips hemmabioljud

Produktnyheter

November 2013

Philips hemmabiosystem håvar in internationella utmärkelser


När det gäller hemmabioljud kan du nog inte hitta något annat som är lika välkonstruerat och snyggt formgivet som Philips hemmabiosystem. Minsta komponent, detalj och element i Philips system har skapats för att smälta in i kraftfulla enheter som sätter nya regler för hemmabio. Vår känsla för innovation och nytänkande är inte något tomt skryt. Den visar sig tydligt i en mängd prestigefyllda priser som har tilldelats två banbrytande produkter för surroundljud på begäran, Fidelio SoundBar HTL9100 och Fidelio E5 trådlös hemmabiohögtalare med surroundljud.

What Hi-Fi – årets produkt
What Hi-Fi imponerades av Fidelio HTL9100s förmåga att fungera som ett enda mäktigt SoundBar-system med realistiskt ljud och stark, perfekt matchande bas genom den trådlösa subwoofern. Det som verkligen fick dem att häpna var hur enkelt systemet kan omvandlas till ett äkta surroundljudsystem. I sin recension säger de: ”Om du vill omslutas av ljud finns det inget som kan mäta sig med att verkligen omges av högtalare.”
Läs hela berättelsen:

EISA Award – Bästa produkt 2013–2014
EISA Awards är en av Europas mest prestigefyllda designutmärkelser, och Fidelio SoundBar HTL9100 lyckades ta hem det eftertraktade priset efter att ha övertygat 50 specialtidskrifter från 20 länder i Europa. Alla imponerades av de löstagbara bakre högtalarna och av att systemet är så enkelt att konfigurera, använda och ansluta, med energiska och detaljerade ljudprestanda. Alla var eniga om att Fidelio HTL9100 en innovativ produkt med framåttänk.
Mer information

CES Innovations 2013
CES Innovations Award instiftades för att belöna högklassig design och teknik i konsumentprodukter. I år gick priset till Fidelio HTL9100 för kombinationen av ett äkta surroundljud och en enkel SoundBar samt för systemets status som ”första SoundBar i världen med löstagbara och trådlösa högtalare med batteriladdning.”

CES Innovations 2014
Philips Fidelio E5 fick ännu fler priser vid CES 2014 och vann det mycket åtråvärda priset Best of CES. Domarna imponerades av de löstagbara surroundhögtalarna som smälte in så elegant i den rena och trådlösa designen. Det som verkligen avgjorde saken var de många anslutningsmöjligheterna, till exempel trådlöst Bluetooth APT-X och AAC för trådlös hi-fi-musikströmning och NFC för omedelbar enhetssynkronisering.

Philips har alltid tänkt på ett nytt sätt när det gäller ljud, och kärleken till ljud kommer aldrig att upphöra. De här belöningarna visar att Philips erfarenhet och expertkunnande leder till en unik förmåga att skapa det människor behöver innan de ens vet att de behöver det. Vilket hemmabiosystem du än väljer kan du lita på att Philips ger dig något alldeles speciellt.

Awards Awards Awards Awards
Juli 2013

SoundStage: Ryms under TV:n och fyller hela rummet med suveränt ljud


Även om du inte har plats för ett surroundsystem med flera högtalare har du ändå rätt till riktigt bra ljud. SoundStage bättrar på TV-apparatens ljudåtergivning utan att ta upp onödigt mycket plats. Om du har plats för en TV har du också plats för en SoundStage. Ställ den bara nedanför TV:n och låt den förgylla alla musik- och filmstunder. När TV-apparaten är avstängd kan du använda enheten till att strömma musik trådlöst via Bluetooth, och det ingår dessutom NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik) så att den kan paras ihop med andra enheter snabbt och enkelt.  Den kraftfulla inbyggda subwoofern tillför musiken ett rejält basgung och höjer spänningsnivån när du tittar på film. Anslut den till TV:n via HDMI ARC-anslutningen (Audio Return Channel) så får du tillgång till samma dramatiska effekter i olika TV-program. Hantera enheten utan något trassel med hjälp av CEC-teknik och kontrollera SoundStage-volymen med den vanliga fjärrkontrollen till TV:n.

Trådlös anslutning för SoundStage-mediespelaren
Juli 2013

Fidelio E5:
En universell högtalare för alla storfilmer och oförglömlig musik


Få det ljud du behöver med minsta möjliga krångel. Det nya stilrena biohögtalarsystemet Fidelio E5 är det allra senaste inom det banbrytande konceptet Surround On Demand. I den otroligt kompakta designen gömmer sig ett Hi-Fi-stereomusiksystem som omvandlas till ett hemmabiosystem med äkta och fullständigt omslutande surroundljud – trådlöst och bara på några sekunder.

I stereokonfigurationen väcker Fidelio E5 dina favoritlåtar till liv, och när det är dags för en film eller ett spel som upplevs bäst med fullständigt surroundljud kan den övre delen av varje högtalare tas av och placeras bakom lyssnarna. Därmed får du äkta 5.1-surroundljud utan extra kablar, trassel eller krångel. Dessutom ingår det trådlös funktion för högkvalitativ strömning via Bluetooth APT-X, NFC-teknik för smidig ihopparning och en trådlös subwoofer som tillför effektfullt basgung till både musik och filmer.

Liksom ett modernt konstverk blir >Fidelio E5 ett iögonfallande inslag i ditt hem med sin moderna och stilrena design. Med material som äkta trä och läder, samt snyggt arbetad, borstad aluminium håller den här enheten riktigt hög kvalitet och ger ett elegant intryck. Materialen har inte valts ut enbart för at de är snygga, utan de är dessutom de bästa materialen för ljudåtergivning.

Högtalare med surroundljud
Juli 2013

Fidelio PS1 SoundSphere DesignLine


Den spännande designen i Fidelio SoundSphere DesignLine har fångat uppmärksamheten hos recensenterna på tidningen Stuff, vilket har lett till att högtalarna har hamnat på deras "Cool List". Varenda detalj på de här högtalarna utstrålar stil.

Tweeterhögtalarna är placerade 1,1 m upp från golvet (den bästa höjden för lyssnande) på 1,1 m höga kromstänger. Nedanför dessa finns klotformade enheter av neutralt trä med högblank yta som rymmer 6,5-tums woofers som återger kraftfulla 100 W vid 0,1 % THD för ljud per högtalare. Med Bluetooth APT-X får du tillgång till Hi-Fi-strömning trådlöst från andra enheter. Fidelio SoundSphere DesignLine kan även anslutas direkt till TV-apparaten med en HDMI-kabel.

Fidelio SoundSphere-högtalare
Juli 2013

Surround On Demand: Nästa generations hemmabio


Surround On Demand är det allra senaste och mest innovativa inom hemmabioljud från Philips, och är för närvarande endast tillgängligt i enheten Fidelio HTL9100 SoundBar. Hittills har konsumenter behövt välja mellan surroundljud i en 5.1-högtalaruppsättning med flera enheter eller det mer stilrena alternativet med en SoundBar. Med Surround On Demand får du nu båda i en enda snygg enhet.

När du inte behöver fullt surroundljud, till exempel om du lyssnar på musik eller tittar på nyheterna, använder du den snygga SoundBar-enheten till att få ett fylligare ljud. Och när det behövs äkta surroundljud för att blåsa liv i en film eller ett TV-spel, kopplar du bara loss de trådlösa surroundhögtalarna och ställer dem längre bak i rummet för ett omslutande 5.1-ljud. De frånkopplade högtalarna kan spela upp ljud oavbrutet i 10 timmar så du kan se en hel filmtrilogi om du skulle känna för det. Vår trådlösa ljudteknik och en unik frekvens tillämpas mellan SoundBar-enheten och de frånkopplade högtalarna vilket innebär att det inte förekommer några nätverksstörningar samtidigt som du får förlustfri ljudkvalitet.

Men är det enkelt? Vi kan med glädje konstatera att användare upplever Songbird som mycket enkel att använda, vilket gör det ännu roligare att använda GoGEAR.

Layout för surroundsystemet
Juni 2013

Högtalare i 5.1 5-serien: Fylligt, omslutande ljud utan distorsion

Upplev musik och film på ett helt nytt sätt med Philips 5 högtalare i 5.1-serien med en mängd innovativa funktioner.

Särskilt utvecklade högtalarelement har använts för att generera det ultimata ljudet. En 15 mm mjuk dome-tweeter med ferrofluidkylning används för att nå höga toner som är klarare och tydligare än någonsin – utan några störningar. För mellanregistret har en papperskon använts eftersom papper är lättare och mer effektivt än plast, och återger dessutom ljudet bättre. Denna har förstärkts med räfflor så att den är tre gånger starkare och garanterar ljud utan störningar även på högsta volym. Basen spelas upp med ett basreflexsystem som återger maximal styrka utan komprimering.

Genom den vinklade designen kan dessa högtalare återge en helt exakt ljudbild. I traditionella högtalare förvrids ljudet genom att tweeterelementets mitt placeras framför mellanregisterelementets mitt på grund av dess djup. Med vår vinklade design placeras tweeterelementet så att ljudet återges på ett mer korrekt sätt.

5.1-surroundsystem
Juni 2013

Philips Smart TV

Äger du ett hemmabiosystem från Philips med en Blu-ray-spelare eller mediespelare och använder Philips Smart TV-tjänsten? Nu kan du söka efter och använda appar som är kompatibla med din enhet så att Smart TV-upplevelsen blir ännu bättre.

Juni 2013

Hemmabioteknik från Philips

360 Sound: Surroundljud som omsluter dig helt

Philips 360 Sound är patenterade högtalare som återger ett oslagbart ljud. Låt dig inte luras av storleken – högtalarelementen spelar upp ljudet både från sidorna och framsidan samtidigt. Med tre högtalarelement som återger ljudet i tre riktningar samtidigt får du ett kraftfullt, fylligt och helt omslutande ljud. Detta kombineras med ytterligare förstärkare och Philips egna ljudalgoritm så att det ultimata, helt omslutande 9.1-surroundljudet kan genereras och du får en ljudupplevelse som långt överstiger traditionella 5.1-system.
Över 70 % av alla deltagare i ett ljudtest* föredrog den imponerande ljudkvaliteten i Philips 360 Sound.
*Baserat på de personer som deltog i det ljudutmaningstest som genomfördes av Synovate i november 2010 i Tyskland jämfört med en ledande konkurrent.

AmbiSound: Mer ljud från färre högtalare

Med AmbiSound får du helt omslutande ljud med en högtalarenhet. Det är rena magin. Oavsett var lyssnarna befinner sig i rummet upplever de samma surroundljud med naturliga och verklighetstrogna ljudeffekter, och högtalaren kan placeras var som helst i rummet. AmbiSound är det perfekta alternativet för surroundljud utan något krångel. Enheten är bara 87 mm djup, och har sex förstärkare och sex högtalarelement som tillsammans genererar en omslutande 5.1-surroundljudupplevelse.

AmbiSound är baserad på omfattande forskning inom upplevelsen av ljud (psykoakustik), för att generera totalt omslutande ljud. Tre specifika områden inom psykoakustik har varit nödvändiga i utvecklingen av AmbiSound. Det första är det psykoakustiska fenomenet – en förståelse av människans lyssnarförmåga som har tillämpats i AmbiSounds ljudbearbetningsteknik. Det andra är matrisbearbetning, det vill säga hur ljudstrålar skapas genom att akustiska öppningar genereras så att det ljud som lyssnarna hör kommer från alla håll. Det tredje är exakt rätt vinklade högtalarelement. De yttre högtalarelementen är vinklade så att en mer omslutande flerkanalig surroundljudseffekt skapas.

Dessa komponenter utgör AmbiSounds kapacitet att återge ett oöverträffat surroundljud från en enda SoundBar.

Crystal Clear Sound: Otrolig klarhet i varje ljuddetalj

Klart ljud är nödvändigt om du ska kunna njuta på riktigt av musik, film eller spel. Crystal Clear-ljud tillämpar en unik kombination av noggrant utvalda tweeterelement och Class D-förstärkare av högsta kvalitet så att alla detaljer bevaras i ljudets originalinspelning, och den kan återges precis som artisten tänkt sig.

Den här tekniken tillämpar särskilda tweeterelement som tillverkas i lätt men tålig titan och som återger ljudet på ett autentiskt sätt. Genom den unika designen finns det inget som kan förhindra att naturligt, äkta och verklighetstroget ljud genereras.

Philips Class D-förstärkare av högsta kvalitet bevarar alla ljuddetaljer så att filmer och musik låter lika bra i ditt vardagsrum som när originalinspelningen gjordes.

Läs mer
Layout för 360-gradigt surroundsystem
Surroundsystem
Högtalarlayout, centerhögtalare
Sidan: 1
    Tillbaka till den fullständiga listan

Nov 2013

Philips hemmabiosystem håvar in internationella utmärkelser
När det gäller hemmabioljud kan du nog inte hitta något annat som är lika välkonstruerat och snyggt formgivet som Philips hemmabiosystem...

Juli 2013

SoundStage: Ryms under TV:n och fyller hela rummet med suveränt ljud
Det är inte alla som har plats för ett ljudsystem med flera högtalare, men alla har rätt till riktigt bra ljud. Bättra på ljudet i din TV ...

Trådlös anslutning för SoundStage-mediespelaren

Juli 2013

Fidelio E5:
En universell högtalare för alla storfilmer och oförglömlig musik

Få det ljud du vill ha när du behöver det utan något krångel. Nya, stilrena E5 är det allra senaste med vår innovativa teknik för surroundljud ...

Högtalare med surroundljud

Juli 2013

Fidelio PS1 SoundSphere DesignLine
Den spännande designen i Fidelio SoundSphere DesignLine har fångat uppmärksamheten hos recensenterna på tidningen Stuff vilket har lett till att högtalarna har hamnat på deras "Cool List". Varenda detalj på de här högtalarna utstrålar stil ...

Fidelio SoundSphere-högtalare

Juni 2013

Surround On Demand: Nästa generations hemmabio
Surround On Demand är det allra senaste av innovativt hemmabioljud från Philips och är för närvarande ...

Layout för surroundsystemet

Juni 2013

Högtalare i 5.1 5-serien: Fylligt, omslutande ljud utan distorsion
Upplev musik och film på ett helt nytt sätt med Philips 5 högtalare i 5.1-serien med en mängd innovativa funktioner ...

5.1-surroundsystem

Juni 2013

Philips Smart TV
Äger du ett hemmabiosystem från Philips med en Blu-ray-spelare eller mediespelare och använder Philips Smart TV-tjänsten? Nu kan du söka efter och använda appar ...

Philips Smart TV

Juni 2013

Hemmabioteknik från Philips
Ta reda på mer om vår spännande nya MP4-spelare med Bluetooth®-anslutning till ljudenheter som Bluetooth® ...

Layout för 360-gradigt surroundsystem
Sidan: 1
    Tillbaka till höjdpunkterna

November 2013

Philips Home Cinema Systems Scoop Up International Awards

När det gäller hemmabioljud kan du nog inte hitta något annat som är lika välkonstruerat och snyggt formgivet som Philips hemmabiosystem. Minsta komponent, detalj och element i Philips system har skapats för att smälta in i kraftfulla enheter som sätter nya regler för hemmabio. Vår känsla för innovation och nytänkande är inte något tomt skryt. Den visar sig tydligt i en mängd prestigefyllda priser som har tilldelats två banbrytande produkter för surroundljud på begäran, Fidelio SoundBar HTL9100 och Fidelio E5 trådlös hemmabiohögtalare med surroundljud.

What Hi-Fi – årets produkt
What Hi-Fi imponerades av Fidelio HTL9100s förmåga att fungera som ett enda mäktigt SoundBar-system med realistiskt ljud och stark, perfekt matchande bas genom den trådlösa subwoofern. Det som verkligen fick dem att häpna var hur enkelt systemet kan omvandlas till ett äkta surroundljudsystem. I sin recension säger de: ”Om du vill omslutas av ljud finns det inget som kan mäta sig med att verkligen omges av högtalare.”
Läs hela berättelsen:

EISA Award – Bästa produkt 2013–2014
EISA Awards är en av Europas mest prestigefyllda designutmärkelser, och Fidelio SoundBar HTL9100 lyckades ta hem det eftertraktade priset efter att ha övertygat 50 specialtidskrifter från 20 länder i Europa. Alla imponerades av de löstagbara bakre högtalarna och av att systemet är så enkelt att konfigurera, använda och ansluta, med energiska och detaljerade ljudprestanda. Alla var eniga om att Fidelio HTL9100 en innovativ produkt med framåttänk.
Mer information

CES Innovations 2013
CES Innovations Award instiftades för att belöna högklassig design och teknik i konsumentprodukter. I år gick priset till Fidelio HTL9100 för kombinationen av ett äkta surroundljud och en enkel SoundBar samt för systemets status som ”första SoundBar i världen med löstagbara och trådlösa högtalare med batteriladdning.”

CES Innovations 2014
Philips Fidelio E5 fick ännu fler priser vid CES 2014 och vann det mycket åtråvärda priset Best of CES. Domarna imponerades av de löstagbara surroundhögtalarna som smälte in så elegant i den rena och trådlösa designen. Det som verkligen avgjorde saken var de många anslutningsmöjligheterna, till exempel trådlöst Bluetooth APT-X och AAC för trådlös hi-fi-musikströmning och NFC för omedelbar enhetssynkronisering.

Philips har alltid tänkt på ett nytt sätt när det gäller ljud, och kärleken till ljud kommer aldrig att upphöra. De här belöningarna visar att Philips erfarenhet och expertkunnande leder till en unik förmåga att skapa det människor behöver innan de ens vet att de behöver det. Vilket hemmabiosystem du än väljer kan du lita på att Philips ger dig något alldeles speciellt.

Awards Awards Awards Awards

Juli 2013

SoundStage: Ryms under TV:n och fyller hela rummet med suveränt ljud

Även om du inte har plats för ett surroundsystem med flera högtalare har du ändå rätt till riktigt bra ljud. SoundStage bättrar på TV-apparatens ljudåtergivning utan att ta upp onödigt mycket plats. Om du har plats för en TV har du också plats för en SoundStage. Ställ den bara nedanför TV:n och låt den förgylla alla musik- och filmstunder. När TV-apparaten är avstängd kan du använda enheten till att strömma musik trådlöst via Bluetooth, och det ingår dessutom NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik) så att den kan paras ihop med andra enheter snabbt och enkelt.  Den kraftfulla inbyggda subwoofern tillför musiken ett rejält basgung och höjer spänningsnivån när du tittar på film. Anslut den till TV:n via HDMI ARC-anslutningen (Audio Return Channel) så får du tillgång till samma dramatiska effekter i olika TV-program. Hantera enheten utan något trassel med hjälp av CEC-teknik och kontrollera SoundStage-volymen med den vanliga fjärrkontrollen till TV:n.

Trådlös anslutning för SoundStage-mediespelaren

Juli 2013

Fidelio E5:
En universell högtalare för alla storfilmer och oförglömlig musik

Få det ljud du behöver med minsta möjliga krångel. Det nya stilrena biohögtalarsystemet Fidelio E5 är det allra senaste inom det banbrytande konceptet Surround On Demand. I den otroligt kompakta designen gömmer sig ett Hi-Fi-stereomusiksystem som omvandlas till ett hemmabiosystem med äkta och fullständigt omslutande surroundljud – trådlöst och bara på några sekunder.

I stereokonfigurationen väcker Fidelio E5 dina favoritlåtar till liv, och när det är dags för en film eller ett spel som upplevs bäst med fullständigt surroundljud kan den övre delen av varje högtalare tas av och placeras bakom lyssnarna. Därmed får du äkta 5.1-surroundljud utan extra kablar, trassel eller krångel. Dessutom ingår det trådlös funktion för högkvalitativ strömning via Bluetooth APT-X, NFC-teknik för smidig ihopparning och en trådlös subwoofer som tillför effektfullt basgung till både musik och filmer.

Liksom ett modernt konstverk blir Fidelio E5 ett iögonfallande inslag i ditt hem med sin moderna och stilrena design. Med material som äkta trä och läder, samt snyggt arbetad, borstad aluminium håller den här enheten riktigt hög kvalitet och ger ett elegant intryck. Materialen har inte valts ut enbart för at de är snygga, utan de är dessutom de bästa materialen för ljudåtergivning.

Högtalare med surroundljud

Juli 2013

Fidelio PS1 SoundSphere DesignLine

Den spännande designen i Fidelio SoundSphere DesignLine har fångat uppmärksamheten hos recensenterna på tidningen Stuff, vilket har lett till att högtalarna har hamnat på deras "Cool List". Varenda detalj på de här högtalarna utstrålar stil.

Tweeterhögtalarna är placerade 1,1 m upp från golvet (den bästa höjden för lyssnande) på 1,1 m höga kromstänger. Nedanför dessa finns klotformade enheter av neutralt trä med högblank yta som rymmer 6,5-tums woofers som återger kraftfulla 100 W vid 0,1 % THD för ljud per högtalare. Med Bluetooth APT-X får du tillgång till Hi-Fi-strömning trådlöst från andra enheter. Fidelio SoundSphere DesignLine kan även anslutas direkt till TV-apparaten med en HDMI-kabel.

Fidelio SoundSphere-högtalare

Juni 2013

Surround On Demand: Nästa generations hemmabio

Surround On Demand är det allra senaste och mest innovativa inom hemmabioljud från Philips, och är för närvarande endast tillgängligt i enheten Fidelio HTL9100 SoundBar. Hittills har konsumenter behövt välja mellan surroundljud i en 5.1-högtalaruppsättning med flera enheter eller det mer stilrena alternativet med en SoundBar. Med Surround On Demand får du nu båda i en enda snygg enhet.

När du inte behöver fullt surroundljud, till exempel om du lyssnar på musik eller tittar på nyheterna, använder du den snygga SoundBar-enheten till att få ett fylligare ljud. Och när det behövs äkta surroundljud för att blåsa liv i en film eller ett TV-spel, kopplar du bara loss de trådlösa surroundhögtalarna och ställer dem längre bak i rummet för ett omslutande 5.1-ljud. De frånkopplade högtalarna kan spela upp ljud oavbrutet i 10 timmar så du kan se en hel filmtrilogi om du skulle känna för det. Vår trådlösa ljudteknik och en unik frekvens tillämpas mellan SoundBar-enheten och de frånkopplade högtalarna vilket innebär att det inte förekommer några nätverksstörningar samtidigt som du får förlustfri ljudkvalitet.

Men är det enkelt? Vi kan med glädje konstatera att användare upplever Songbird som mycket enkel att använda, vilket gör det ännu roligare att använda GoGEAR.

 

Layout för surroundsystemet

Juni 2013

Högtalare i 5.1 5-serien: Fylligt, omslutande ljud utan distorsion

Upplev musik och film på ett helt nytt sätt med Philips 5 högtalare i 5.1-serien med en mängd innovativa funktioner.

Särskilt utvecklade högtalarelement har använts för att generera det ultimata ljudet. En 15 mm mjuk dome-tweeter med ferrofluidkylning används för att nå höga toner som är klarare och tydligare än någonsin – utan några störningar. För mellanregistret har en papperskon använts eftersom papper är lättare och mer effektivt än plast, och återger dessutom ljudet bättre. Denna har förstärkts med räfflor så att den är tre gånger starkare och garanterar ljud utan störningar även på högsta volym. Basen spelas upp med ett basreflexsystem som återger maximal styrka utan komprimering.

Genom den vinklade designen kan dessa högtalare återge en helt exakt ljudbild. I traditionella högtalare förvrids ljudet genom att tweeterelementets mitt placeras framför mellanregisterelementets mitt på grund av dess djup. Med vår vinklade design placeras tweeterelementet så att ljudet återges på ett mer korrekt sätt.

5.1-surroundsystem

Juni 2013

Philips Smart TV

Äger du ett hemmabiosystem från Philips med en Blu-ray-spelare eller mediespelare och använder Philips Smart TV-tjänsten? Nu kan du söka efter och använda appar som är kompatibla med din enhet så att Smart TV-upplevelsen blir ännu bättre.

 

Philips Smart TV

Juni 2013

Hemmabioteknik från Philips

360 Sound: Surroundljud som omsluter dig helt

Philips 360 Sound är patenterade högtalare som återger ett oslagbart ljud. Låt dig inte luras av storleken – högtalarelementen spelar upp ljudet både från sidorna och framsidan samtidigt. Med tre högtalarelement som återger ljudet i tre riktningar samtidigt får du ett kraftfullt, fylligt och helt omslutande ljud. Detta kombineras med ytterligare förstärkare och Philips egna ljudalgoritm så att det ultimata, helt omslutande 9.1-surroundljudet kan genereras och du får en ljudupplevelse som långt överstiger traditionella 5.1-system.

Över 70 % av alla deltagare i ett ljudtest* föredrog den imponerande ljudkvaliteten i Philips 360 Sound.
*Baserat på de personer som deltog i det ljudutmaningstest som genomfördes av Synovate i november 2010 i Tyskland jämfört med en ledande konkurrent.

AmbiSound: Mer ljud från färre högtalare

Med AmbiSound får du helt omslutande ljud med en högtalarenhet. Det är rena magin. Oavsett var lyssnarna befinner sig i rummet upplever de samma surroundljud med naturliga och verklighetstrogna ljudeffekter, och högtalaren kan placeras var som helst i rummet. AmbiSound är det perfekta alternativet för surroundljud utan något krångel. Enheten är bara 87 mm djup, och har sex förstärkare och sex högtalarelement som tillsammans genererar en omslutande 5.1-surroundljudupplevelse.

AmbiSound är baserad på omfattande forskning inom upplevelsen av ljud (psykoakustik), för att generera totalt omslutande ljud. Tre specifika områden inom psykoakustik har varit nödvändiga i utvecklingen av AmbiSound. Det första är det psykoakustiska fenomenet – en förståelse av människans lyssnarförmåga som har tillämpats i AmbiSounds ljudbearbetningsteknik. Det andra är matrisbearbetning, det vill säga hur ljudstrålar skapas genom att akustiska öppningar genereras så att det ljud som lyssnarna hör kommer från alla håll. Det tredje är exakt rätt vinklade högtalarelement. De yttre högtalarelementen är vinklade så att en mer omslutande flerkanalig surroundljudseffekt skapas.

Dessa komponenter utgör AmbiSounds kapacitet att återge ett oöverträffat surroundljud från en enda SoundBar.

Crystal Clear Sound: Otrolig klarhet i varje ljuddetalj

Klart ljud är nödvändigt om du ska kunna njuta på riktigt av musik, film eller spel. Crystal Clear-ljud tillämpar en unik kombination av noggrant utvalda tweeterelement och Class D-förstärkare av högsta kvalitet så att alla detaljer bevaras i ljudets originalinspelning, och den kan återges precis som artisten tänkt sig.

Den här tekniken tillämpar särskilda tweeterelement som tillverkas i lätt men tålig titan och som återger ljudet på ett autentiskt sätt. Genom den unika designen finns det inget som kan förhindra att naturligt, äkta och verklighetstroget ljud genereras.

Philips Class D-förstärkare av högsta kvalitet bevarar alla ljuddetaljer så att filmer och musik låter lika bra i ditt vardagsrum som när originalinspelningen gjordes.

Layout för 360-gradigt surroundsystem
Jämför produkter

Jämför produkter

Se alla produkter och jämför dem innan du bestämmer dig

Börja nu 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Behöver du hjälp?

Få åtkomst till information om vår omfattande onlinesupport eller kontakta oss.

Gå till support