Tillbaka till produktöversikten
Philips  2.1-hemmabiosystem  HTS3231/12

Fantastisk klarhet för filmer och musik

2.1-hemmabiosystem HTS3231/12

Besatt av ljud

Njut av dina filmer, musik och TV med ett fantastiskt surroundljud
3 499,00 kr*
*Rekommenderat försäljningspris

Höjdpunkter

Fantastisk ljudupplevelse

  • Mineralbaserade högtalarkoner för extra klarhet
  • Class D Amplifier för ett riktigt dynamiskt och klart ljud
  • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

Utformad för att förbättra din hemmabio

  • Kompakt design som passar var som helst

Njut av all din underhållning

  • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse
  • Skarpare HD-bilder med HDMI 1080p
  • Med hjälp av MP3 Link kan du spela upp musik från bärbara mediespelare


Funktioner

Class D Amplifier för ett riktigt dynamiskt och klart ljud

I en Class D Amplifier konverteras analoga signaler till digitala och därefter förstärks signalens digitala kvalitet. Signalen skickas sedan genom ett demoduleringsfilter för att ges den slutliga kvaliteten. Det förstärkta digitala ljudet ger dig alla de fördelar som digitalt ljud kan erbjuda, inklusive förbättrad ljudkvalitet. Dessutom är en digital Class D Amplifier mer än 90 % effektivare jämfört med traditionella AB-förstärkare. Den högre effektiviteten möjliggör en kraftfull förstärkare med litet format.

Class D Amplifier
Dolby TrueHD och DTS-HD

Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

Full HD 3D Blu-ray
Skarpare HD-bilder

Skarpare HD-bilder med HDMI 1080p

Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta filmer med verklig högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

Med hjälp av MP3 Link kan du spela upp musik från bärbara mediespelare

Med MP3 Link kan du spela upp MP3-filer, direkt från en bärbar mediespelare, på hemmabiosystemet. Anslut bara den bärbara MP3-spelaren till det inbyggda MP3 Link-uttaget och lyssna på MP3-musik med den överlägsna ljudkvalitet som du får med hemmabiosystemet från Philips. Med MP3 Link kan du lyssna på din bärbara musik hemma i TV-soffan.

MP3 Link

Mineralbaserade högtalarkoner för extra klarhet

Kompakt design som passar var som helst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Registrera

Har du en sådan här produkt?

Registrera din produkt

HTS3231/12