Tillbaka till produktöversikten
Philips Hemmabio med 3D Blu-ray och soundbar 3D Blu-ray HTB5150D/12

Kraftfullt surroundljud utan trassel

Hemmabio med 3D Blu-ray och soundbar HTB5150D/12

Besatt av ljud

Njut av omslutande surroundljud utan trassel. Philips hemmabio HTB5150D med soundbar och virtuellt surroundljud är ett komplett hemmabiosystem med funktioner för Blu-ray-uppspelning i HD i en enda enhet!
5 999,00 kr*
*Rekommenderat försäljningspris

Höjdpunkter

Fantastisk ljudupplevelse

 • Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse
 • 550 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

Utformad för att förbättra din hemmabio

 • Trådlös subwoofer för problemfri placering

Njut av all din underhållning

 • CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video
 • Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse
 • Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler
 • Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter
 • Smart TV Plus om du vill uppleva onlinetjänster och multimedia på TV
 • Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone
 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse
 • Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst


Funktioner

Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

Virtual Surround Sound
CinemaPerfect HD

CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video

Philips CinemaPerfect HD Engine sätter en ny standard för klar och skarp videouppspelning. På ett intelligent sätt ger den mindre brus och skarpare bilder, så du får videobilder av högre kvalitet än någonsin. Videobrusreducering och suverän skalning minskar mängden brus som produceras när video komprimeras till MPEG-format. Den förbättrade färgbehandlingen ger skarpa, fylliga bilder på skärmen.

Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse

Se den senaste 3D-filmtekniken i ditt hem med din befintliga 2D-filmsamling. I omedelbar 3D-konvertering används den senaste digitala tekniken för att analysera 2D-videoinnehåll för att skilja mellan föremål i förgrunden och bakgrunden. Den här detaljen genererar en djupkarta som konverterar normala 2D-videoformat till 3D. Med en kompatibel 3D TV kan du nu uppleva Full HD 3D.

Omedelbar 2D till 3D-konvertering
Webbradio

Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

Webbradio är en radiosändningstjänst på internet. Vissa webbkanaler är knutna till vanliga (markbundna) radiokanaler eller nätverk medan andra kanaler bara finns på internet, och är oberoende och förlägger all sin sändningstid på webben. Med webbradio kan du ta del av onlineradiokanaler från hela världen och lyssna på en mängd olika genrer; nyheter, sport och underhållning, eller ta del av dina favoritkanaler eller nischkanaler.

Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

Med Philips MyRemote-app kan du använda din smartphone eller surfplatta som fjärrkontroll och styra Philips AV-produkter som är anslutna till ditt Wi-Fi-hemnätverk. Du får direktkontroll från alla rum i ditt hem. Det medföljer också praktiska funktioner, t.ex. SimplyShare så att du kan ansluta och strömma all underhållning trådlöst och MySound så att du kan anpassa dina lyssningsinställningar.

Philips MyRemote
Smart TV Plus

Smart TV Plus om du vill uppleva onlinetjänster och multimedia på TV

Philips hemmabiosystem och Blu-ray-spelare med Smart TV Plus har många förbättrade funktioner, bland annat Net TV, SimplyShare och MyRemote. Med Net TV får du mängder med onlineunderhållning i din TV för tjänster som Video-on-Demand. Med SimplyShare kan du komma åt foton, musik och filmer som sparats på din dator. Du kan även använda en smartphone/surfplatta och MyRemote-appen för att styra hemmabiosystemets funktioner.

Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone

Använd dockningsstationen till din iPod eller iPhone och lyssna på musik från iPod eller iPhone i hemmabiosystemet.

Docka för iPod/iPhone ingår
Full HD 3D Blu-ray

Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

Tack vare inbyggd WiFi kan du, genom att ansluta ditt hemmabiosystem från Philips direkt till ditt nätverk, få ett stort utbud av populära onlinetjänster. Du kan ta del av några av de bästa webbplatserna som erbjuder filmer, bilder, information, underhållning och annat innehåll som är anpassat till din TV-skärm.

Inbyggd WiFi

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Registrera

Har du en sådan här produkt?

Registrera din produkt

HTB5150D/12