Tillbaka till produktöversikten
Philips dockningshögtalare för iPod/iPhone/iPad DS9000/10

Upplev äkta naturtrohet

dockningshögtalare DS9000/10

Besatt av ljud

Philips dockningshögtalare är nyckeln till allt du värdesätter med musik. Den är tillverkad av de bästa komponenterna och naturträ. Den möjliggör hög kvalitet från iPod/iPhone/iPad och ger en autentisk ljudupplevelse som motsvarar originalets kvalitet.

Höjdpunkter

Makalös ljudkvalitet

 • Passiv delningsfrekvens för ett fullständig ljudspektrum
 • Äkta digital bearbetningsteknik för bästa möjliga ljudkvalitet
 • Autentiskt ljud med kvalitetselement för ljudentusiaster
 • Exakt justerade baskanaler för djup, tajt basåtergivning
 • Enhet med jämna kanter för att begränsa ljuddiffraktion

Utsökt design och finish

 • Sensuellt böjd baksida för elegans och exakt ljud
 • Högkvalitetsdesign i trä, tyg och metall
 • Hållbar träkälla för en bevarad ekologisk balans

Avancerad intuitiv kontroll

 • Närhetssensor för aktivering av bakgrundsbelyst kontrollpanel
 • Docka alla iPod/iPhone till och med om den ligger i fodralet
 • Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner


Funktioner

Passiv delningsfrekvens för ett fullständig ljudspektrum

Med passiv delningsfrekvens hör du alla toner tydligt, så musiken återges häpnadsväckande rent, naturligt och komplett. Genom en avancerad ingenjörskonst separeras och skickas alla delar i spektrumet av ljudfrekvenser till rätt högtalarelement. Signaler bortom ett elements frekvensrespons skickas aldrig, så ljudkvaliteten förbättras avsevärt och distorsionsnivån reduceras mycket. Med passiv delningsfrekvens, tillsammans med högkvalitativa elektroniska komponenter, får du ett sammanhängande och kompromisslöst ljud som är troget originalet.

Passiv delningsfrekvens
Äkta digitalt ljud

Äkta digital bearbetningsteknik för bästa möjliga ljudkvalitet

Den avancerade, digitala ljudbearbetningstekniken erbjuder markant överlägsna ljudprestanda jämfört med den traditionella analoga ljudbearbetningstekniken som finns i dockade spelare som använder analog ljudutgång från en iPod/iPhone. Genom att samla ihop iPod-/iPhone-enheternas digitala ljudutgångar och använda en digital bearbetning för varje steg i kretsen kan ett mycket högre signal/brusförhållande produceras. Resultatet är en oöverträffad ljudkvalitet i perfekt balans.

Närhetssensor för aktivering av bakgrundsbelyst kontrollpanel

De flesta högklassiga apparater för ljudentusiaster har en display som kan stängas av – så att musiknjutningen blir absolut och så att kraften kan fokuseras på ljudåtergivningen. Med närhetssensorfunktionen kan du också få uppleva detta. Om du går iväg dämpas de belysta funktionsknapparna automatiskt. När handen närmar sig tänds funktionsknapparna och du kan styra musiken problemfritt.

Närhetssensor
Docka iPod/iPhone i fodralet

Docka alla iPod/iPhone till och med om den ligger i fodralet

Smart utformad, fjäderbelastad dockningsport som passar alla iPod och iPhone, utan specialadaptrar. Dessutom fungerar den även med de flesta slags fodral på – docka bara din iPod eller iPhone som den är. Nu kan du verkligen njuta av musiken utan krångel.

Autentiskt ljud med kvalitetselement för ljudentusiaster

Philips dockningshögtalare innehåller diskanthögtalare med ringelement – en omvandlare av hög kvalitet som används för Hi-Fi-högtalare – och som blandar ultimat återgivning av höga frekvenser med förbluffande exakthet och detaljer. Distorsionen minimeras, vilket medför att de finaste musiknyanserna kan framställas med hög kvalitet.

Kvalitetselement för ljudentusiaster
Baskanaler

Exakt justerade baskanaler för djup, tajt basåtergivning

Den generösa akustiska 3L-volymen som tilldelas varje woofer är perfekt justerade med exakt inställda bakåtriktade baskanaler, vilket ger imponerande och tajta basprestanda för så kompakta högtalare. Resultatet – exceptionellt naturtroget ljud och en uppslukande lyssnarupplevelse.

Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner

Med den kostnadsfria appen får du en mängd exklusiva, coola funktioner till dockningshögtalaren. Du kan se vädret, tiden och till och med använda dina favoritbilder som bakgrund. Med DockStudio kan du också lyssna på tusentals internationella webbradiokanaler. Fler uppdateringar om typer av skal och nya funktioner är på väg.

DockStudio-app på App Store

Sensuellt böjd baksida för elegans och exakt ljud

De rena linjerna och den sensuellt böjda baksidan ger inte bara ett fantastiskt utseende – det skapar också en effektivare struktur för akustik. Den omsorgsfullt designade böjningen gör högtalarkabinettet fastare, vilket avsevärt minskar resonansen inuti högtalaren. Det resulterar i ett exaktare och naturligare ljud. Du kan njuta av förtjusande snygga högtalare och ett sensationellt ljud.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Registrera

Har du en sådan här produkt?

Registrera din produkt

DS9000/10