Tillbaka till produktöversikten
Philips Brilliance AMVA LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning P-line 241P4QPYKES/00

Hållbar skärm med miljödesign

Brilliance AMVA LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning 241P4QPYKES/00

med webbkamera sparar tid och pengar

Med Philips AMVA LED-skärm med webbkamera kan du samarbeta, kommunicera och spara tid och pengar.

Höjdpunkter

Hållbar miljödesign

 • Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna
 • 65 % återvunnen plast med TCO Edge
 • PVC-/BFR-fritt hölje
 • Ingen strömförbrukning alls med nollströmbrytare

Enastående prestanda

 • AMVA LED-skärm med bred synfältsvinkel och superhög kontrast för levande bild
 • Webbkamera för enklare samarbete
 • DisplayPort ger ljud och bild via en enda, lång kabel
 • USB-hubb med 3 portar för enkel anslutning
 • Inbyggda stereohögtalare för multimedia
 • Inbyggd mikrofon för ljudkonferenser

Skapad för människor

 • SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar
 • Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

Funktioner

Med PowerSensor sparar du upp till 80 % av energikostnaderna

PowerSensor är en inbyggd "personsensor" som genom att överföra och ta emot ofarliga infraröda signaler känner av om användaren är närvarande och automatiskt minskar skärmens ljusstyrka när användaren lämnar skrivbordet. Det här minskar energikostnaderna med upp till 80 % och förlänger skärmens livslängd

PowerSensor
AMVA LED-skärm

AMVA LED-skärm med bred synfältsvinkel och superhög kontrast för levande bild

Philips AMVA LED-skärm har den avancerade tekniken Multi-domain Vertical Alignment, som ger superhöga statiska kontrastförhållanden för extra levande och klar bild. Vanliga kontorsprogram hanteras enkelt, men den är särskilt väl lämpad för foton, surfning på nätet, filmer, spel och krävande grafik. Den optimerade tekniken för pixelhantering ger en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader, vilket ger kristallklar bild även i uppställt läge i 90 grader

Webbkamera för enklare samarbete

Med den inbyggda webbkameran och mikrofonen kan du se och kommunicera med dina kolleger och kunder. Den enkla lösningen gör att du kan samarbeta och dela, vilket sparar dyrbar tid och resekostnader.

Webbkamera
DisplayPort

DisplayPort ger ljud och bild via en enda, lång kabel

DisplayPort är en digital länk från datorn till skärmen utan konvertering. Med högre kapacitet än DVI-standard är den fullt kapabel att hantera kablar på upp till 15 meter och dataöverföring på 10,8 Gbps. Med sådana höga prestanda och nollatens får du de snabbaste bild- och uppdateringshastigheterna. Det gör DisplayPort till det bästa valet för allmän användning på kontoret och hemma, samt för krävande spel och filmer, videoredigering med mera. Tack vare de olika adaptrarna ökas också interoperabiliteten.

SmartErgoBase ger användaranpassade, ergonomiska justeringar

Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Kabelhanteringen ger minskat kabeltrassel och gör det enklare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

SmartErgoBase
USB 2.0-hubb med 3 portar

USB-hubb med 3 portar för enkel anslutning

Tack vare USB-hubben kan användare enkelt ansluta sina plug-and-play-multimedieenheter, t.ex. USB-minnesenheter, kamera, bärbar hårddisk, webbkamera, handdator, skrivare och många andra enheter med USB-anslutning. Via USB 2.0-hubben som sitter på skärmen kan USB 2.0-signalerna överföras till datorn. Observera att många enheter, som kameror och hårddiskar, kanske måste sättas på manuellt, eftersom de kräver mer ström än vad USB-hubben på skärmen kan ge.

Låg höjd från ram till bord för maximal läskomfort

Tack vare avancerad SmartErgoBase kan Philips-skärmen nästan sänkas till skrivbordsnivå för att ge en bekväm synfältsvinkel. Den låga höjden från ram till bord är en perfekt lösning om du använder dubbelslipade, trippelslipade eller progressiva glasögon när du arbetar vid datorn. Dessutom kan användare med olika längd använda skärmen i önskad vinkel och höjd för att undvika trötta och belastade ögon.

Låg höjd från ram till bord
TCO Edge

65 % återvunnen plast med TCO Edge

TCO Edge-certifiering är avsedd för produkter som överträffar befintliga program för miljömärkning. Förutom att produkten ska uppfylla och överträffa vanliga TCO-krav innebär certifieringen bland annat att produkten är tillverkad av minst 65 % återvunnen plast, är energieffektiv, innehåller minimala mänger farliga ämnen, har 100 % återvinningsbart förpackningsmaterial och är utformad för enkel återvinning. Du kan lita på att Philips-skärmen är en produkt med banbrytande teknik med klassledande ICT, vilket hjälper dig och planeten medan du gör ett ansvarsfullt miljövänligt IT-inköp!

Ingen strömförbrukning alls med nollströmbrytare

Med ett tryck på nollströmbrytaren, som är bekvämt placerad på baksidan, kan du använda skärmen helt utan ström. På så sätt förbrukas ingen ström alls, vilket minskar ditt koldioxidavtryck ytterligare.

Ingen strömförbrukning alls

Inbyggda stereohögtalare för multimedia

Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

PVC-/BFR-fritt hölje

Det här skärmhöljet från Philips är fritt från bromerade flamskyddsmedel och polyvinylklorid (PVC-/BFR-fritt)

* EPEAT Gold är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.

* Smart svarstid är det optimala värdet från antingen GtG- eller GtG (BW)-tester.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Registrera

Har du en sådan här produkt?

Registrera din produkt

241P4QPYKES/00