Ladda vad som helst

Behöver du ha en massa bärbara elektroniska enheter med dig när du reser? Blir du trött på att bära med dig alla laddare till dem? Skulle du vilja ha en laddare för alla dina bärbara elektroniska enheter? Vår unika universella USB-laddare är svaret.
Universell USB-laddare

Ström var som helst

Står din bärbara dator distansen ut? Batterier i bärbara datorer eller andra bärbara elektroniska enheter kan ta slut under en lång resa. Därför har vi skapat det här laddningsbara Power Pack-strömpaketet. Du behöver aldrig få slut på ström igen.
Laddningsbart Power Pack

Upptäck vårt Power4Life-sortiment

Prisbelönt design

Den universella USB-laddaren SCM7880 har vunnit de prestigefyllda CES "Design & Engineering Showcase Award" och iF Product Design Award. Med den här snygga och unika hybridprodukten kan bärbara elektroniska enheter laddas bekvämt, eller få ny energi genom ett smidigt reservströmpaket.

Ladda vad som helst

Ingen resenär som menar allvar kan vara utan Philips nya universella USB-laddare. En enda lösning som ersätter alla laddare för dina bärbara elektroniska enheter ... telefoner, MP3-spelare, spel, handdatorer och all annan utrustning. Det betyder att du i fortsättningen slipper kabeltrassel i bagaget. Och att du inte längre behöver få slut på ström när du glömt en av laddarna. En verkligt tids- och kraftbesparande lösning.

Upptäck vårt Power4Life-sortiment

Upp till 15 timmars reservström

Den universella USB-laddaren är mer än bara en laddare. Den ger också upp till 15 timmars reservström. Det betyder att du kan ladda dina enheter till och med när du inte har någon strömkälla till hands.

Bärbar design

Den universella USB-laddaren är perfekt på resor. Den robusta konstruktionen tål den oömmaste behandling, och den levereras med ett skyddande resefodral och en hållare för anslutningskontakter så att du inte tappar bort dem. Den har också en vikbar kontakt och indragbar USB-kabel (endast USA- och EU-versionerna). Verkligt kompakt och bekvämt.

Så här fungerar det

Den universella USB-laddaren är enkelheten själv. Den fungerar med vilken bärbar elektronisk enhet som helst och levereras med sex utbytbara anslutningskontakter för universell kompatibilitet.

Indikator för batterikapacitet

Den har en lysdiodsindikator som visar hur mycket ström som återstår i enheten med en knapptryckning. Och indikatorn lyser också när enheten laddas.

Prisbelönt design

Den universella USB-laddaren SCM7880 har vunnit de prestigefyllda CES "Design & Engineering Showcase Award" och iF Product Design Award.

Laddningstider

För exakta laddningstider för hela vårt produktsortiment klickar du här.

Ta strömmen med dig

Philips nya laddningsbara Power Pack är den bärbara kraftstationen för alla dina bärbara elektroniska enheter. Den ger upp till 60 timmars reservström, och det från en enhet som inte är större än en extern hårddisk. Perfekt för exempelvis flygplatser, flygplan, tåg eller platser utomhus där det inte finns någon strömkälla tillgänglig.

Upptäck vårt Power4Life-sortiment

Driver t.o.m. din bärbara dator

Det laddningsbara Power Pack ger ny energi åt alla dina bärbara elektroniska enheter – t.o.m. din bärbara dator. Nu kan du använda det var som helst, till och med i parken, utan att behöva bekymra dig om anslutning. Det är lika bekvämt att resa, tack vare den robusta och lätta designen, det specialutformade resefodralet och den indragbara kabeln.

Så här fungerar det

Anslut bara den bärbara elektroniska enheten till det laddningsbara Power Pack via USB och en av de 12 anslutningskontakterna och börja ladda. Power Pack är kompatibelt med alla dina bärbara elektroniska enheter och optimerat för strömförsörjning av bärbara datorer med skärmar på upp till 13 tum. När själva Power Pack behöver laddas ansluter du det till vilken tillgänglig strömkälla som helst.

Indikator för batterikapacitet

Det laddningsbara Power Pack har en lysdiodsindikator som visar hur mycket ström som återstår i enheten med en knapptryckning. Och indikatorn lyser också när enheten laddas.

Prisbelönt design

Den universella USB-laddaren SCM7880 har vunnit de prestigefyllda CES "Design & Engineering Showcase Award" och iF Product Design Award.

Laddningstider

För exakta laddningstider för hela vårt produktsortiment klickar du här.
Jämför produkter

Jämför produkter

Se alla produkter och jämför dem innan du bestämmer dig

Börja nu 

De populäraste produkterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Behöver du hjälp?

Få åtkomst till information om vår omfattande onlinesupport eller kontakta oss.

Gå till support