Välkommen. Vi har väntat på dig.

Philips TV

Upptäck hur vi omdefinierar TV:n med vår design, Smart TV och smart interaktion

Bläddra och upptäck

Kolla in vår
prisbelönta Ultra HD-TV

Smart TV

Varför nöja dig med att bara titta på TV när du kan uppleva en hel värld av onlineunderhållning, information och sociala nätverk hemma i vardagsrummet?

Med Philips Smart TV kan du titta på innehåll online och få tillgång till massor av onlineappar, surfa på nätet, hyra filmer, hålla kontakten via Facebook och Twitter ... och mycket mer.

Läs mer Stäng Se Smart TV-apparater Spela upp video

Videorekommendationer och sökfält

Du kommer aldrig mer att säga ”det är inget bra på TV idag”.

I rekommendationsfältet får du förslag utifrån dina visningsinställningar, och via sökfältet kan du enkelt leta efter videoinnehåll och Smart TV-appar, så det finns alltid något att se fram emot.

Program

Du kan enkelt välja, organisera och använda appar precis som du vill. Från livsstilsappar som Skype, Twitter, Facebook och YouTube till appar för video on demand, online-TV, spel, nyheter och väder – det har aldrig varit enklare att få tillgång till onlinevärlden via TV:n.

Skype

Få ut mer av dina samtal och dela upplevelser med dina nära och kära, var de än befinner sig. Med Skype-appen på TV:n kan du ha röst- och videosamtal på en stor skärm. Se efter om din TV har en inbyggd kamera eller om du behöver köpa en kamera separat.

Smart TV Cloud

Cloud TV-appen på Smart TV-kontrollpanelen ger dig tillgång till hundratals TV-kanaler via internet. Med appen kan du spara och öppna videor, bilder, musik m.m. online i molnet och dessutom göra upplevelsen mer personlig genom att ange dina egna anpassade TV-kanaler.

Nästan som om du hade en egen TV-station.

Cloud TV-appen

Cloud TV-appen och en Wi-Fi-anslutning är allt du behöver för att kunna titta på hundratals gratis- och betalkanaler i molnet*. När du har angett dina favoritkanaler kan du göra kontot mer personligt genom att skapa ett My Channel-avsnitt i appen.

*TV-kanalutbudet varierar från land till land

Cloud Explorer-appen

Med Cloud Explorer-appen kan du titta på dina foton och videor och lyssna på din musik på din TV – eller på någon annan TV som använder appen. Öppna Cloud Explorer-appen på din Cloud TV och logga in på ditt molnlagringskonto, så kan du använda allt innehåll som du har lagrat i molnet. Svårare än så är det inte.

Smart interaktion

Din TV. Ditt hem. Din upplevelse.

Du kan interagera med TV:n i hela hemmet.

Du kan visa upp innehåll från din smarta enhet på TV:n, visa upp innehåll från TV:n på en annan TV i hemmet och till och med visa upp innehåll från TV:n på en smart enhet. Du har alltid full kontroll.

Läs mer Stäng Se Smart TV-apparater
iphone, ipod, ipad, tv
 • Design

  Revolutionerande TV-design.

  Philips har tänkt utanför ramarna för att omdefiniera hur du ser på TV – och hur TV:n ser ut – för all framtid.

  Från konceptutformningen och genom hela utvecklingsprocessen ser vi skönhet i de allra minsta detaljerna. Vi kombinerar passion och kreativitet med rejäla material för att skapa designer, ramar och stativ som förhöjer din inredning och din livsstil.

  Läs mer Stäng Visa alla TV-apparater Spela upp video
 • Ramar – ju tunnare desto bättre

  Ju tunnare ramen är, desto bättre smälter TV:n in i rummet. För ibland är det faktiskt det man inte ser som har störst betydelse.

  Läs mer Stäng Visa alla TV-apparater
 • Stativ

  Tanken bakom vår stativdesign är att TV:n ska se lätt ut, som om den svävar. Resultatet? TV-apparater som är diskreta och vackra in i minsta detalj.

  Läs mer Stäng Visa alla TV-apparater
 • Material och finish

  Från rejäla material till neutrala och tidlösa färgkombinationer – våra kvalitetsmaterial och finisher är noga utvalda för att passa in perfekt i ditt hem.

  Läs mer Stäng
  Visa alla TV-apparater
 • Ultra HD-
  teknik

  eisa award

  Vi utgick från Philips prisbelönta bildkvalitet och gick 4 x längre för att ge dig vår senaste prisbelönta nyhet: Philips Ultra HD-TV med 4 x så hög upplösning som en vanlig Full HD-TV.

  Över 8 miljoner pixlar och vår unika uppskalningsteknik gör att du kan njuta av bättre bildkvalitet – förbättrad skärpa, ökat djup, överlägsen kontrast, jämna, naturliga rörelser och perfekta detaljer – oberoende av innehållet. Det är som att se in i en helt ny värld.

  Och vi är inte ensamma om att tycka att TV:n är fantastisk: den har blivit utsedd till den bästa europeiska Ultra HD-TV:n 2013. Se vad en annorlunda upplevelse innebär.

  Läs mer Stäng Upptäck ultra-upplösning Visa alla TV-apparater
  Vår senaste nyhet, Ultra Pixel HD-bildkvalitetsmotorn, tar bildkvaliteten till en helt ny nivå.
  Algoritmerna för bildkvalitetsbearbetning omvandlar ingångsbilden så att den visas i den bästa Ultra HD-upplösningen på skärmen. Och resultatet? Oavsett om du tittar på en video online eller äkta Ultra HD-innehåll får du perfekt Ultra HD-skärpa.
 • Föregångare inom bildkvalitet

  Det är mycket möjligt att den första TV:n du någonsin såg var en Philips. Faktum är att det antagligen även var den första TV:n dina mor- och farföräldrar såg. Vi har varit föregångare inom TV-branschen sedan 40-talet och har ett rikt arv av enastående innovationer och överlägsen bildkvalitet.

  Och ända sedan vi lanserade vår första TV har vi haft som mål att skapa så betydelsefulla innovationer som möjligt. Så oavsett om du tittar på TV, surfar på nätet eller spelar kan du njuta av den klaraste, skarpaste, jämnaste och mest uppslukande bildupplevelsen hittills. Ta del av arvet bakom Philips prisbelönta bildkvalitet.

  Läs mer Stäng Visa alla TV-apparater Spela upp video
  Aktivera förstoringsglaset
  förstoringsglas
 • roboten flyger åt höger roboten flyger åt vänster
  en tv roboten kommer in i tv:n

  PMR – se varenda liten detalj

  Vore det inte toppen om actionscenerna på TV:n var mer realistiska? Nu är de det, tack vare PMR (Perfect Motion Rate) från Philips.

  PMR är resultatet av vår unika videobehandling, antalet rutor per sekund och uppdateringsfrekvensen för varje ruta, perfektionen i dimningsfunktionerna och bakgrundsbelysningstekniken. Ett högre PMR-värde innebär en bättre bildkvalitet.

  Läs mer Stäng Spela upp video
 • Rörelse
  Kontrast
  Färg
  Skärpa
  Ultra 900 Hz PMR
  Bearbetningskraft på 4 miljarder pixlar
  Extrem rörelseskärpa och helt jämna rörelser
  Perfekt kontrast: 2 000 000:1
  Dynamisk kontrast i 6 400 olika zoner
  Djupaste svart och ljusaste vitt förbättrar detaljåtergivningen i ljusa och mörka scener
  Perfekt färg: 2 250 biljoner färger
  Levande färger med ultrafärgtoner och naturliga hudtoner och vita toner
  Perfekt skärpa och naturtrogna detaljer
  Perfekta rörelser: 1 400 Hz PMR
  Bearbetningskraft på 2 miljarder pixlar
  Extrem rörelseskärpa och helt jämna rörelser
  Perfekt kontrast: 2 000 000:1
  Dynamisk kontrast i 6 400 olika zoner
  Djupaste svart och ljusaste vitt förbättrar detaljåtergivningen i ljusa och mörka scener
  Perfekt färg: 2 250 biljoner färger
  Levande färger med ultrafärgtoner och naturliga hudtoner och vita toner
  Superupplösning: Knivskarpa konturer och detaljer
  Ultrarörelse: 800 Hz PMR
  Bearbetningskraft på 1 miljard pixlar
  Extrem rörelseskärpa och jämna, naturliga rörelser
  Ultrakontrast: 500 000:1
  Dynamisk kontrast i 6 400 olika zoner
  Djupaste svart och ljusaste vitt
  Ultrafärg: 4 biljoner färger
  Levande färger med megafärgtoner
  Superupplösning: Knivskarpa konturer och detaljer
  Megarörelse: 200 Hz PMR
  Extrem rörelseskärpa
  Ultrakontrast: 500 000:1
  Dynamisk kontrast i 6 400 olika zoner
  Djupaste svart och ljusaste vitt
  Megafärg: 69 miljarder färger
  Levande färger
  Avancerad skärpa: knivskarpa konturer
  Avancerad rörelse: 100 Hz PMR
  Förbättrad rörelseskärpa
  Megakontrast: 500 000:1 Dynamisk kontrast
  Djupaste svart
  Megafärg: 69 miljarder färger
  Levande färger
  Avancerad skärpa: knivskarpa konturer

  Bildkvalitetsmotorer

  Njut av extremt klara bilder från alla källor.

  Våra avancerade bildbehandlingsmotorer fokuserar på de fyra element som ögat kan uppfatta: rörelse, kontrast, färg och skärpa.

  Bildkvalitetsmotorerna justerar och förbättrar bildkvaliteten digitalt så att bilderna blir knivskarpa med enastående färgåtergivning, detaljgrad och djup – alltid och från alla källor. Så oavsett om du tittar på en video online eller en Blu-ray-film är bildkvaliteten enastående.

  Läs mer Stäng Visa alla TV-apparater

  Ultra Pixel HD

  Vår senaste nyhet, Ultra Pixel HD-bildkvalitetsmotorn, tar bildkvaliteten till en helt ny nivå. Algoritmerna för bildkvalitetsbearbetning omvandlar ingångsbilden så att den visas i den bästa Ultra HD-upplösningen på skärmen. Och resultatet? Oavsett om du tittar på en video online eller äkta Ultra HD-innehåll får du perfekt Ultra HD-skärpa.

  Visa alla TV-apparater Läs mer Stäng

  Perfect Pixel HD

  Utformad för att ge våra mest avancerade flimmerfria bilder hittills, med oöverträffad skärpa och klarhet. Varje pixel som bilden består av förbättras så att den bättre överensstämmer med de omgivande pixlarna. Resultatet är en unik kombination av skärpa, naturtrogna detaljer, levande färger, överlägsen kontrast och jämna, naturliga rörelser.

  Visa alla TV-apparater Läs mer Stäng

  Pixel Precise HD

  Med vår framgångsrika Pixel Plus som grund har vi höjt HD-bildkvaliteten till en ny nivå. Med Super Resolution-teknik, ett nytt steg inom rörelseskärpa och detaljgrad, erbjuder vi den bästa Full HD-TV-bildkvaliteten, oberoende av innehållet. Så oavsett om du ser en video online eller tittar på en Blu-ray-film är bildkvaliteten enastående.

  Visa alla TV-apparater Läs mer Stäng

  Pixel Plus HD

  Vår avancerade digitala bildbehandlingsteknik förbättrar rörelseskärpan och ger enastående kontrast. Vad innebär det för dig? Knivskarpa bilder med enastående detaljgrad och djup – alltid och från alla källor.

  Visa alla TV-apparater Läs mer Stäng

  Digital Crystal Clear

  Njut av ytterst klara bilder från alla källor. Den här samlingen bildinnovationer justerar och förbättrar bildkvaliteten digitalt så att kontrasten, färgåtergivningen och skärpan blir perfekt.

  Visa alla TV-apparater Läs mer Stäng
 • 3D Max

  Den ultimata 3D-upplevelsen

  Philips 3D Max-teknik ger enastående, naturtrogna 3D-bilder i Full HD genom att på ett smart sätt synkronisera signalerna den skickar mellan de batteridrivna 3D Max-glasögonen och Smart 3D Full HD-TV:n – allt på ett ögonblick. Kombinerat med Ambilight ger det dig den ultimata bioupplevelsen i hemmet.

  Easy 3D

  Den skönaste 3D-upplevelsen

  Med Philips Easy 3D kan du titta i timmar utan obehag, tack vare passiv 3D-teknik och Easy 3D-glasögon som ger djupa, perfekta bilder och bästa komfort utan flimmer. Och i kombination med Ambilight blir upplevelsen ännu bättre.

  Konvertering från 2D till 3D

  Förvandla 2D-innehåll till hisnande 3D

  Se alla dina filmer i perfekt, verklighetstrogen 3D – till och med gamla svartvita klassiker. Tack vare den förstklassiga konverteringen av 2D-innehåll till 3D visas detaljer som undertexter med ett konstant djup. Och eftersom konverteringen sker i realtid behöver du inte vänta!

  Justering av 3D-djup

  3D precis som du vill

  Alla uppfattar 3D olika. Därför ger Philips dig möjligheten att anpassa 3D-djupnivån efter dina personliga önskemål. Tack vare den unika justeringsmöjligheten kan du välja den 3D-effektnivå som passar dig bäst och är mest vilsam för dina ögon.

  3D-TV

  Vissa saker ska helst upplevas hemma i vardagsrummet.

  Du kanske inte är så sugen på att vara med om en hetsig biljakt i verkligheten, men vad sägs om att uppleva den i realistisk 3D? Känn farten och vinden i ditt hår – från din sköna soffa.

  Stäng Läs mer Se 3D-TV-apparater

Ambilight

En mer intensiv tittarupplevelse

Ambilight genererar ett mjukt sken runt TV:n som anpassas efter vad som händer på skärmen och förstärker tittarupplevelsen.

Du kan till och med justera effektens intensitet och programmera Ambilight så att resultatet blir perfekt oavsett färgen på väggen bakom TV:n – så att TV:n smälter in i alla miljöer.

Läs mer Stäng Se TV-apparater med Ambilight Spela upp video
Ta del av upplevelsen genom att klicka här
Ambilight: PÅ (3-sidig) / PÅ (4-sidig) / AV

TV-utbud

Valet av TV är högst personligt. Oavsett om du vill titta på film eller surfa på nätet
har vi en Smart TV som passar dig – och som dessutom passar in i ditt hem.
*Specifikationerna varierar beroende på land och TV-modell.

 • 9000

  • Ultra HD-upplösning
  • 3-sidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certifierat
 • DesignLine

  • 3-sidig Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1 400 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certifierat
 • Elevation

  • Fyrsidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz PMR
  • Ultratunn
  • Wi-Fi-certifierat
 • 8000

  • 3-sidig Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1 400 Hz PMR
  • Inbyggd kamera
  • Wi-Fi-certifierat
 • 7000

  • 3-sidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz PMR
  • Inbyggd kamera
  • Wi-Fi-certifierat
 • 6000

  • 2-sidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certifierat
 • 5000

  • 2-sidig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-certifierat
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz PMR
  • Skype*
  • Wi-Fi-certifierad*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz PMR
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Små skärmar

  • 200 Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • 3D Smart LED-TV i DesignLine-serien

   Helt klart annorlunda
   46", 55"
  • 3D Smart LED-TV i DesignLine-serien

   Ingen vanlig TV – innovativ design

   Den revolutionerande svävande glas-designen i Philips DesignLine går inte att beskriva med ord. Eller gör den det? Beskrivningar som häpnadsväckande, nyskapande och överlägsna prestanda stämmer in. Liksom hisnande vacker ...

  • Smart och ultratunn Ultra HD-LED-TV i 9000-serien

   Prisbelönta prestanda
   65"
  • Smart och ultratunn Ultra HD-LED-TV i 9000-serien

   En helt ny definition av upplösning
   84"
  • Smart och ultratunn Ultra HD-LED-TV i 9000-serien

   Ultra HD- LED-TV med Ambilight

   Få ultimata prestanda och tydlighet med Philips 9000-seriens Ultra HD-TV. Vår Ultra HD-pixelmotor körs med sexkärnig processor och ger knivskarpa bilder både för Ultra HD och full HD-konverterat material.

  • Smart och ultratunn Ultra HD-LED-TV i 9000-serien

   Ultra HD- LED-TV med Ambilight

   Få ultimata prestanda och tydlighet med Philips 9000-seriens Ultra HD-TV. Vår Ultra HD-pixelmotor körs med sexkärnig processor och ger knivskarpa bilder både för Ultra HD och full HD-konverterat material.


  • Elevation ultratunn LED-TV

   En ljus idé blev plötsligt ljusare
   60"
  • Elevation ultratunn LED-TV

   Ultratunn LED-TV med 4-sidig Ambilight XL

   Elevation LED-TV med full HD ger den mest uppslukande tittarupplevelsen någonsin. 4-sidig Ambilight XL får det att se ut som om TV:n svävar i en gloria av ljus. Och den ultratunna designen och de gedigna materialen imponerar alltid, oavsett om du monterar TV:n på väggen eller använder det innovativa stativet.

  • 3D Smart LED-TV i 8000-serien

   Förbättrad underhållning
   40", 46", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 8000-serien

   Högpresterande LED-TV med Ambilight

   Överlägsna prestanda sitter i detaljerna: I Philips högpresterande 8000-serie kombineras dina behov och önskemål med den senaste tekniken i en enda smidig förpackning – din TV.

  • 3D Smart LED-TV i 7100-serien

   Omdefinierar stil och innovation
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 7000-serien

   Omdefinierar stil och innovation
   42", 47", 55"
  • 3D Smart LED-TV i 7100-serien

   Ultra Slim LED-TV med Ambilight

   Upptäck nya möjligheter med 3D Smart LED-TV:n i Philips 7100-serie. Håll enkelt kontakten med dina nära och kära med inbyggd kamera och Skype™, eller låt dig uppslukas av Easy 3D och 3-sidig Ambilight. Din TV – ditt val.

  • 3D Smart LED-TV i 7000-serien

   Ultra Slim LED-TV med Ambilight

   Upptäck nya möjligheter med 3D Smart LED-TV:n i Philips 7000-serie. Håll enkelt kontakten med dina nära och kära med inbyggd kamera och Skype™, eller låt dig uppslukas av Easy 3D och 3-sidig Ambilight. Din TV – ditt val.

  • 3D Smart LED-TV i 6000-serien

   Snygg och smart
   42", 47", 55", 60"
  • 3D Smart LED-TV i 6000-serien

   Ultra Slim LED-TV med Ambilight

   Ta tittarupplevelsen till en ny nivå med 3D Smart LED-TV:n i Philips 6000-serie. Låt dig inte luras av den tunna designen, för den är fulladdad med funktioner som Skype™, Easy 3D, 2-sidig Ambilight och mycket mer.

  • 3D Smart LED-TV i 5000-serien

   En resa som sträcker sig bortom skärmen
   32", 42", 47", 50"
  • 3D Smart LED-TV i 5000-serien

   3D Smart LED-TV med Ambilight

   Låt dig uppslukas av innehållet – online och offline – med 3D Smart LED-TV:n med Ambilight i Philips 5000-serie. Njut av den enastående kvaliteten hos Full HD LED, de oändliga möjligheterna som Smart TV erbjuder och vår mest behagliga 3D-upplevelse hittills.

  • Ultratunn 3D Smart LED-TV i 4900-serien

   Få en personlig upplevelse i närbild
   32", 42", 47", 50"
  • 3D Smart LED-TV i 4500-serien

   Få en personlig upplevelse i närbild
   32", 40", 46", 55"
  • Smart LED-TV i 4200-serien

   Upplev en helt ny tittarupplevelse
   32", 39", 42", 46", 50"
  • 4900-serien

   Upplev en smart ultratunn LED-TV med 3D

   Ta del av online- och offlineunderhållningen med Philips 3D Smart LED-TV i 4908-serien. Pixel Plus HD-motorn ger enastående 3D-effekter och öppnar upp en hel värld av innehåll med skarpa, livfulla detaljer. Och med inbyggd Wi-Fi är det lätt att hålla sig uppkopplad.

  • 3D Smart LED-TV i 4500-serien

   Upptäck 3D Smart LED-TV

   Låt dig uppslukas av innehållet – online och offline – med 3D Smart LED-TV:n i Philips 4500-serie. Tack vare Pixel Plus HD-motorn kan du njuta av hisnande 3D och få tillgång till en hel värld av onlineinnehåll i skarpa, levande bilder. Och inbyggd Wi-Fi gör anslutningen enkel.

  • Smart LED-TV i 4200-serien

   Koppla upp dig med Smart LED-TV

   Det är enkelt att koppla upp sig till onlinevärlden med Smart LED-TV:n med inbyggd Wi-Fi i Philips 4200-serie. Tack vare Digital Crystal Clear kan du uppleva extremt skarpa, naturtrogna bilder, oavsett källan. Koppla upp dig och koppla av.

  • Smart LED-TV i 3200-serien

   Upplev en helt ny tittarupplevelse
   32", 39", 40", 46"
  • Tunn LED-TV med full HD i 3100-serien

   Ren underhållning
   32 tum HD, 32 tum FHD, 39 tum, 40 tum, 42 tum, 47 tum
  • LED-TV i 3100-serien

   Ren underhållning
   50"
  • LED-TV med full HD i 3070-serien

   Ren underhållning
   32 tum HD, 40 tum
  • LED-TV i 3000-serien

   Ren underhållning
   32", 39", 40"
  • Smart LED-TV i 3200-serien

   Koppla upp dig med Smart LED-TV

   Det är enkelt att koppla upp sig till onlinevärlden med Smart LED-TV:n med inbyggd Wi-Fi i Philips 3200-serie. Tack vare Digital Crystal Clear kan du uppleva extremt skarpa, naturtrogna bilder, oavsett källan. Koppla upp dig och koppla av.

  • Tunn LED-TV med full HD i 3100-serien

   Upptäck fördelarna med LED-TV

   Philips LED-TV med full HD i 3188-serien har Digital Crystal Clear och bjuder på skarpa, klara bilder. Serien präglas av naturtrogna bilder, enastående ljud och minimalistisk design. Ta med en hem och få en minnesvärd tittarupplevelse.

  • LED-TV i 3100-serien

   Upplev LED-TV

   Upplev klara, skarpa bilder med LED-TV:n i Philips 3100-serie, som drivs av Digital Crystal Clear. Serien bjuder på verklighetstrogna bilder, enastående ljud och en minimalistisk design. Ta med en hem och njut av en minnesvärd tittarupplevelse.

  • LED-TV med full HD i 3070-serien

   Upptäck fördelarna med LED-TV

   Upptäck 3078-seriens LED-TV från Philips med Digital Crystal Clear, som bjuder på extremt verklighetstrogna bilder och en minimalistisk design. Ta med en hem och få en minnesvärd tittarupplevelse i alla rum.

  • LED-TV i 3000-serien

   Upplev LED-TV

   Upptäck LED-TV:n i Philips 3000-serie, som drivs av Digital Crystal Clear, och ta del av oerhört naturliga bilder, en elegant, minimalistisk design och mycket mer. Ta med en hem och njut av minnesvärda tittarstunder i vilket rum som helst.

  • Smart LED-TV med mindre skärm i 4200-serien

   Underhållning för alla rum
   22 tum FHD, 24 tum HD
  • Full HD LED-TV med mindre skärm i 4000-serien

   Liten skärm – stora möjligheter
   22 tum FHD, 24 tum HD
  • LED-TV med liten skärm i 3100-serien

   Ren underhållning
   20 tum HD, 22 tum FHD, 24 tum HD
  • Full HD LED-TV med mindre skärm i 2900-serien

   Underhållning som passar din livsstil
   19 tum HD, 22 tum FHD, 24 tum HD, 26 tum HD
  • Smart LED-TV med mindre skärm i 4200-serien

   Smart LED-TV som passar din livsstil

   Det är enkelt att koppla upp sig till onlinevärlden med Smart LED-TV:n med inbyggd Wi-Fi i Philips 4200-serie. Tack vare Digital Crystal Clear kan du uppleva oerhört skarpa, levande bilder, oavsett källan. Och tack vare det kompakta formatet får TV:n plats nästan var som helst.

  • Full HD LED-TV med mindre skärm i 4000-serien

   Liten men naggande god.

   Full HD LED-TV:n med mindre skärm i Philips 4000-serie drivs av Digital Crystal Clear, vilket ger extremt levande bilder, och har en kompakt design så att du kan njuta av ren underhållning i alla utrymmen.

  • LED-TV med liten skärm i 3100-serien

   Upptäck fördelarna med LED-TV

   Ta del av 3108-seriens LED-TV från Philips som drivs med Digital Crystal Clear för extremt verklighetstrogna bilder kombinerat med en minimalistisk TV-design. Ta med en hem för en minnesvärd tittarupplevelse i alla rum.

  • Full HD LED-TV med mindre skärm i 2900-serien

   Upptäck den kompakta LED-TV:n i Philips 2900-serie, som drivs av Digital Crystal Clear och bjuder på oerhört levande bilder. Ta med en hem och njut av minnesvärda tittarstunder i vilket rum som helst.

Vad händer när din designfilosofi bryter mot konventionerna för traditionell TV-design?

Presentation

DesignLine

Upptäck DesignLine
del 1

Inspirerad

av modern design

Den här ramfria glasskivan, som är lika vacker när den är på som när den är av, representerar en omdefiniering av TV-konceptet: TV:n är inte längre enbart en teknisk pryl utan även ett konstverk. Luta den mot en vägg i takvåningen, låt den stå bland dina designklassiker eller häng upp den bland moderna konstverk på ett galleri – var du än placerar den kommer den att passa in perfekt.

Läs mer Stäng

Använd skjutreglaget eller pilarna nedan.

del 2 del 3 del 4

Med tanke på våra framgångar med DesignLine under de två föregående åren ansåg vi att det behövdes något djärvare 2013. Vi i designteamet hade jobbat för att skapa en mer holistisk inredningsbaserad lösning som verkligen passar in i moderna hem och till sist kommit fram till att en skiva var svaret för att bryta den traditionella TV-arketypen.

Formgivarna, i samarbete med ingenjörerna i Bruges, var tvungna att hitta den optimala glasytan som passade designen och samtidigt gav en enastående, förstklassig TV-upplevelse. Den jämna uttoningen på glasets nedre sida gav oss det ”svävande” uttryck vi var ute efter.

Rod White, Senior Creative Director

Rod White, Senior Creative Director
del 5 del 6 del 7 del 8
Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

Med DesignLine ville vi skapa ett superminimalistiskt objekt och röra oss bort från det nuvarande formspråket inom genren. Vi ville omdefiniera TV:n med en ny arketyp och en stark personlighet: en TV utan hals, utan stativ och utan synlig ram. En alldeles slät glasskiva som står lutad mot väggen – det är allt.

Vi ville att den avstängda skärmen skulle smälta in perfekt i alla hemmiljöer. En mjuk övergång från svart till genomskinligt skapar en magisk effekt så att det ser ut som om skärmen svävar, och den tresidiga Ambilighten förstärker effekten.

Det här är ett av de största ögonblicken i min karriär som designer. Det har varit oerhört givande att se en visuell vision förverkligas. Äntligen har tekniken gjort det möjligt för oss att genomföra den idé som vi har haft så länge.

del 9 del 10

Jag är omgiven av en glad armé av innovatörer. Tillsammans marscherar vi i takt till en mer spännande plats som kallas DesignLine.

Det är som en revolution, men varje knuten näve håller en penna på 0,13 mm.

Robert Phillips, Brand Creative Director

Robert Phillips, Brand Creative Director
del 11

DesignLine smart montering

Oavsett om du vill luta, hänga upp eller ställa din nya TV mot väggen finns det en monteringslösning som passar. Besök vår snabbstartguide online, så blir det enkelt att installera TV:n ...

Smart interaktion

iPad

Nu kan du dela foton, videor och annat trådlöst med SimplyShare.

Dela innehåll mellan olika rum, mellan olika TV-apparater (Multi-room)*, eller till och med från TV:n till en smart enhet med Philips Wi-Fi smart screen och MyRemote-app.

*Finns tillgänglig via programvaruuppdateringar från och med sommaren 2013 och endast från en Philips-TV till en annan Philips-TV av 2013 års modell.

Läs mer Stäng Upptäck DesignLine Ta reda på mer

Smart TV

Eftersom Philips DesignLine Smart TV har inbyggd Wi-Fi kan du snabbt och enkelt ansluta den till hemnätverket och få tillgång till en hel värld av onlineinnehåll eller dela innehåll trådlöst hemma.

DesignLine levereras med vår senaste intuitiva och lättanvända intelligenta fjärrkontroll. Tänk dig alla de senaste funktionerna du förväntar dig, samt ett tangentbord för enkel textinmatning på baksidan och enkel pekarnavigering.

Läs mer Stäng Upptäck DesignLine

Enastående bildkvalitet

Upptäck fantastisk bildkvalitet med Full HD LED-TV, uppslukande aktiv 3D och 3-sidig Ambilight.

Upptäck DesignLine
 • Makalös

  ljudkvalitet

  Vi introducerar Philips Fidelio
  SoundSphere biohögtalarsystem

  En utsökt TV förtjänar utsökt ljudkvalitet som lyfter underhållningen till en ny nivå. Därför har våra ljudtekniker skapat biohögtalarsystemet Philips Fidelio SoundSphere som ett komplement till våra DesignLine-TV-apparater.

  Imponerande kristallklart ljud kombineras med läcker design och finish. För vi vet att ibland duger inget annat än en handgjord högtalare.

  Läs mer Stäng
 • Upplev känslan från ett liveframträdande

  • SoundSphere för ett naturligare, djupare och bredare ljudintryck.
  • SoundCurve för ypperligt kristallklart ljud
  • Med FullSoundTM får din musik fylligare bas och klarare ljud
  • Strömma musik via Bluetooth Apt-X
  • Enkel anslutning med optisk AUX-ingång

Lokal kampanj

Titel på lokal kampanj

Varför nöja dig med att bara titta på TV när du kan uppleva en hel värld av onlineunderhållning, information och sociala nätverk hemma i vardagsrummet?

Knapp för lokal kampanj

Utmärkelser

Vi strävar ständigt efter att omdefiniera TV-konceptet. Och det märks.
Upptäck våra prisbelönta LED-TV-apparater

Ambilight

Frigör ljuset

Jämför produkter

Jämför produkter

Se alla produkter och jämför dem innan du bestämmer dig

Börja nu 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy

Behöver du hjälp?

Få åtkomst till information om vår omfattande onlinesupport eller kontakta oss.

Gå till support