Professionell LED-TV

    Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24hfl2829t_12/24hfl2829t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
    Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

    Professionell LED-TV

    Prisvärd och med modern design

    Med den energisnåla TV:n för hotellmiljöer får du en effektiv installation via USB-kloning och särskilda funktioner för hotellmiljöer som meny- och kontrollås. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Professionell LED-TV

24-tums Studio, LED, DVB-T2/T/C 24HFL2829T/12 Hitta liknande produkter

Prisvärd och med modern design

med energisnål LED-teknik

  • Hälsa gästerna välkomna med en anpassningsbar välkomstsida

    Hälsa gästerna välkomna med en anpassningsbar välkomstsida

    En välkomstsida visas varje gång TV-apparaten slås på. Startsidan kan vara varumärkt och kan lätt anpassas vid installationen via en enkel välkomstbild i .png-format.

  • USB-kloning av alla inställningar för snabb installation

    USB-kloning av alla inställningar för snabb installation

    Gör det möjligt att enkelt kopiera alla programmerings- och kanalprogrammeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

  • USB för multimedieuppspelning

    USB för multimedieuppspelning

    Delad glädje är dubbel glädje. Anslut ett USB-minne, en digitalkamera, en mp3-spelare eller någon annan multimedieenhet till USB-porten på TV:n och ta del av foton, videor och musik med den användarvänliga innehållsläsaren på skärmen.

  • LED-TV för bilder med suverän kontrast

    Med LED-bakgrundsbelysningen får du låg strömförbrukning och vackra bilder tillsammans med hög ljusstyrka, otrolig kontrast och levande färger

  • Perfekt anpassad för fängelser

    Den här TV:n för hotellmiljöer är utrustad med en särskild fängelselägesinställning för att kunna kontrollera kommunikationen. I det här avancerade säkerhetsläget kan vissa inställningar som inte efterfrågas på anstalter stängas av, t.ex. text-TV, elektronisk programguide, undertext och USB-portar.

  • En kombinerad kanallista för analoga och digitala kanaler

    En inbyggd kanallista för digitala och analoga kanaler. Det gör att gästerna smidigt kan växla mellan analoga och digitala kanaler.

  • Avancerad volymkontroll för att undvika att gäster störs

    Med avancerad volymkontroll du kan installera TV:ns startvolym och fördefiniera volymintervallet för TV:n så att den inte kan vara på för högt eller störa gäster i rummen bredvid.

  • Förhindra obehörig användning genom låsning av joystick-kontroller

    Genom att avaktivera eller aktivera låsning av joystick-kontroller kan administratören förhindra obehörig joystick-användning av TV:n, vilket är positivt för hotellinnehavarnas övergripande kostnader.

  • Låsning av installationsmenyn

    Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för ominstallation.

  • Låg strömförbrukning

    Philips TV-apparater är designade för att minimera strömförbrukningen. Det minskar inte bara miljöpåverkan utan sänker även driftskostnaderna.

Visa alla specifikationer
  • Funktionernas tillgänglighet beror på den implementering som väljs av integratorn.
  • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
  • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av