Skärmar för professionellt bruk
Hotell-TV
MediaSuite
43-tums MediaSuite drivs av Android™ TV för hotellmiljöer

TV för hotellmiljöer

43-tums MediaSuite, drivs av Android™ 43HFL5011T/12 Hitta liknande produkter
 • Nya spelupplevelser

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  TV för hotellmiljöer

  43HFL5011T/12 Hitta liknande produkter

  Ge dina gäster den upplevelse som de förtjänar. De får en snabbare och mer mottaglig TV med en uppsjö av tillämpningar, samtidigt som du får enkel fjärrinstallation och hantering när det passar dig bäst. Se alla förmåner

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nya spelupplevelser

drivs av Android™

 • CMND & Create: visa önskad information när som helst

  Med CMND & Create kan du få fram önskad information när som helst. Modulen för innehållshantering i CMND gör det enkelt att skapa och distribuera olika interaktiva hotellwebbsidor. TV:n kan anpassas så att gästerna får den senaste informationen om vad som händer på hotellet, direkt i realtid.

 • CMND & Control: enkelt underhåll av TV-apparaterna

  CMND & Control möjliggör fjärrstyrd konfiguration och installation av TV-apparaterna från en central plats, utan att du behöver gå till varje rum. Uppdatera och sköt alla dina skärmar, med minimal ansträngning, utan att störa gästerna.

 • Miracast och DirectShare för att dela filmer och musik på TV:n

  Våra TV-apparater ger kunderna friheten att trådlöst och utan krångel njuta av sitt innehåll på den stora skärmen. Med vårt öppna system kan vi tillgodose användare av både iOS och Android och utöka vår kompatibilitet kontinuerligt, samtidigt som kunderna skyddas med vår säkra delning. Bilder, filmer, musik – allt kan delas på TV:n via Miracast och DirectShare!

 • MyChoice-kompatibilitet för återkommande inkomster

  MyChoice (Mitt val) är ett enkelt och billigt sätt att erbjuda dina gäster premium TV-kanaler. Samtidigt ger det en extra inkomstkälla så att du kan få tillbaka din ursprungliga TV-investering.

 • Android: en snabbare, detaljrikare och trevligare TV-upplevelse

  Med Android på TV:n för hotellmiljöer får du ett snabbare, detaljrikare och mer användarvänligt gränssnitt. Det är din startplats för massor av hotelltjänster, applikationer och mycket mer. Det finns en lättnavigerad meny med direktlänkar till dina favoritappar.

 • AppControl gör det enkelt att lägga till, sortera och ta bort appar

  AppControl ser till att TV:n får applikationerna du vill ha. Med möjligheten att lägga till, ta bort och sortera appar, plus förmågan att konfigurera applikationer till specifika rum och är en verkligt personlig gästupplevelse som du kan styra från en central plats, utan att behöva gå in i rummet. En praktiskt finess är att du kan läsa in dina egna appar på vår privata molnbaserade server och du kan vara trygg i det faktum att bara du kan få tillgång till den.

 • Avancerade appar med många tjänster som är utformade för hotellmiljöer

  Avancerade appar består av ett ständigt växande bibliotek av applikationer. Med hjälp av Android körs applikationer snabbare, smidigare och är mer avancerade än någonsin. De är anpassade för hotell, vilket innebär att gästernas information tas bort säkert efter användning och tillgång till olagligt innehåll som kan skada företaget förhindras.

 • Inbyggt IPTV-system för optimalt anpassad interaktivitet

  Säkra dig mot kostnader och virrvarr. Med våra nya Smart TV-apparater kan du konstruera ditt hotellsystem direkt på TV:n. Du får tillgång till interaktiva kanaler, Video-on-Demand, interaktiva hotellmenyer och information samt beställningssystem online utan en extern enhet. Du kan leverera innehåll via coax-TV-kablar och även använda internetnätverk för att leverera TV-kanaler eller VOD direkt till TV:n. Vårt partnernätverk kan ge dig en portal som är anpassad efter just dina önskemål.

 • Serial Xpress Protocol för interaktiva system

  TV:n kan anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Philips TV-fjärrkontrollsapp för större gästkontroll

  Känner du inte för att använda fjärrkontrollen? Då kan du använda Philips TV-fjärrkontrollsapp på din smartphone eller surfplatta för att styra TV:n, välja vilka appar som ska visas och få åtkomst till SmartInfo. Finns tillgänglig för nedladdning på iOS- och Android-enheter.

Visa alla specifikationer
 • Funktionernas tillgänglighet beror på den implementering som väljs av integratorn.
 • Philips kan inte garantera tillgång till eller fortsatt korrekt funktion av appar.
 • Det faktiska lediga minnet kan vara mindre på grund av förkonfiguration av enheten
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av