Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean

Sonisk eltandborste

  • KA

  Philips Sonicare DiamondClean

  Sonisk eltandborste

  Philip Sonicares bästa eltandborste hittills!

  Prisbelönad design, exceptionell rengöring, DiamondClean är Sonicares mest exklusiva eltandborste. Vår soniska teknologi i kombination med diamantformade borststrån polerar effektivt missfärgade tänder. Kliniska tester visar på synbart vitare tänder redan efter en veckas bruk. DiamondClean laddas i ett stilrent glas som ger en extra touch av elegans till ditt badrum. Läs mer om produkten

 • Philip Sonicares bästa eltandborste hittills!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Philip Sonicares bästa eltandborste hittills!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare DiamondClean Sonisk eltandborste

Synbart vitare tänder på en vecka, En laddning håller i upp till 3 veckor, Induktionsladdning i exklusivt glas, Violettfärgad version HX9372/04 Hitta liknande produkter

Philip Sonicares bästa eltandborste hittills!

Philips Sonicares bästa eltandborste för vitare tänder

 • Philips Sonicare – effektiv rengöring, friskare tandkött och vitare tänder

  Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna vilket ger dig både effektiv rengöring och friskare tandkött. I DiamondClean kombinerar vi patenterad sonisk teknologi med diamantformade borststrån vilket effektivt polerar bort fläckar på tänderna. Kliniska tester visar på synbart vitare tänder redan efter en veckas bruk.

 • Philips Sonicare -den mest rekommenderade eltandborsten med sonisk teknologi

  Sonicare-teknologin som vi använder i alla våra eltandborstar har inspirerats av tandvården. Philips har forskat och utvecklat munvårdsprodukter i över 20 år och har 25 miljoner nöjda Sonicare-användare världen över. Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna vilket ger dig effektiv och skonsam rengöring på en och samma gång. Med våra eltandborstar får du både effektiv rengöring och friskare tandkött. **Delaurenti M, et al. An Evaluation of Two Toothbrushes on Plaque and Gingivitis. Journal of Dental Research. 2012, 91(Special Issue B):522

 • Ger synbart vitare tänder, mer än dubbelt så mycket som en manuell tandborste

  Eltandborsten från Philips Sonicare gör tänderna synbart vitare, mer än dubbelt så mycket som en vanlig tandborste på bara 1 vecka. Tar bort upp till 100 % fler fläckar och ger vitare tänder på bara 1 vecka.

 • DiamondCleans tandborsthuvud är Sonicares bästa för vitare tänder

  DiamondClean, Sonicares bästa borsthuvuden för vitare tänder, har diamantformade, medelhårda borststrån som effektivt men skonsamt tar bort plack. Jämfört med en manuell tandborste ger eltandborsten från Philips Sonicare både en friskare mun och dessutom synbart vitare tänder.

 • Laddning i resefodral via USB eller via glaset

  DiamondClean laddas med induktionsteknik i ett stilrent glas som ger en extra touch av elegans till ditt badrum. Är du på resande fot kan du praktiskt ladda tandborsten i resefodralet via USB. En full laddning av batteriet räcker i upp till 3 veckor.

 • Philips Sonicare-tandborsten gör tänderna vitare

  Philips Sonicares bästa för vitare tänder: Den här tandborsten hjälper dig att ta bort och minska fläckar på tänderna så att du får ett fräschare leende.

 • Anpassa din tandborstning med 5 unika borstlägen

  Sonicares DiamondClean har fem lägen som gör att du kan anpassa din tandborstning utifrån dina behov. Läget "White" polerar effektivt bort missfärgningar från tänderna, och ger dig synbart vitare tänder på bara en vecka! Du har även bland annat ett läge för extra skonsam borstning samt ett för att massera tandköttet.

 • Sonicares soniska teknologi pressar in vatten även mellan tänderna

  Eltandborsten från Philips Sonicares unika dynamiska rengöring når försiktigt och effektivt djupt mellan tänderna och längs tandköttskanten.

 • Tvåminuterstimern hjälper dig att följa den rekommenderade borstningstiden

  Tvåminuterstimern på den här elektriska Philips Sonicare-tandborsten hjälper dig att följa den borstningstid som rekommenderas av tandvårdspersonal.

 • Quadpacer-timer med intervall uppmuntrar till noggrann borstning

  Timer med 30-sekundersintervall anger när du är klar med varje fjärdedel av munnen ger en mer konsekvent rengöring i hela munnen

Visa alla specifikationer
 • *baserat på två borstningar på två minuter per dag, i rengöringsläge (Clean)

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av