GRAHAM TRANTER NY SKANDINAVISK CHEF FÖR PHILIPS HEALTHCARE

september 1, 2010

Graham Tranter är från den 1 september ny regionchef för Philips Healthcare i Skandinavien. Graham var tidigare Group Financial Director för Philips Electronics UK Ltd och Finance Director för Philips Healthcare in Storbritannien och Irland. Philips Healthcare i Skandinavien har i dag cirka 200 anställda.

 

Philips Healthcare har en global försäljningsvolym på 7,8 miljarder euro och fler än 34 000 anställda. 9 procent av försäljningen återinvesteras i forskning och utveckling.

 

För mer information, kontakta
Pia Lindhe
Philips Corporate Communications, Norden
Tel: + 46 702 04 22 18
Email: pia.lindhe@philips.com

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte ”sense and simplicity”. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 116 000 anställda i mer än 60 länder. Med en försäljning på 23 miljarder euro 2009, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom platt-TV, rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.com/newscenter

 

.