PHILIPS GOGEAR CONNECT: FÖRSTA MP4-SPELAREN MED ANDROID ÄR HÄR!

september 13, 2010

Philips introducerar nästa steg i utvecklingen av framtidens MP4-spelare. GoGear Connect är den första MP4-spelaren från Philips med Wi-Fi som är utrustad med Android. GoGear Connect levereras dessutom med förinstallerade appar från samtidigt som tusentals nya appar enkelt kan laddas ned från Android Market.

Kombinationen av Philips patenterade FullSound-teknologi och ljudisolerade hörlurar, gör att du får ett utmärkt klart ljud även i bullriga miljöer. GoGear Connect har stöd för ljudformat för bästa ljudkvalitet såsom FLAC och APE. Med funktionen Surround for Movies får du dessutom en total filmupplevelse.

 Philips GoGear Connect har en 3,2 tums touch screen som låter dig njuta av spel, video och mer än 75000 appar från Android Market. Eftersom Android låter dig använda flera appar samtidigt behöver du aldrig välja mellan att lyssna på musik, surfa på nätet, eller navigera med Google Maps och GPS, utan kan välja att göra allt samtidigt.

GoGear Connect är fullspäckad med finesser som Philips Songbird, ett lättanvänt program som gör att du kan överföra musik från din PC. Genom Bluetooth kan användaren enkelt streama musik och dela filer.
 

Det finns även en inbyggd kamera för att ta bilder och spela in videoklipp.

En kortplats för MicroSD-kort ger dig möjlighet att utöka minnet för att få plats med mer musik, filmer och appar. GoGear Connect väger endast 128 gram och har måtten 113x12.6x59 mm.

Philips GoGear Connect kommer att finnas tillgänglig i butik från slutet av oktober 2010. Rekommenderat pris är 2599kr för versionen med 16GB.


För mer information, kontakta Max Hellström, PR-manager, på telefon +46 708 32 1 05 eller
e-post max.hellstrom@philips.com

För bilder och tester till media, kontakta Eric Uggla, Geelmuyden-Kiese, på telefon +46 704 15 15 25 eller e-post eug@geelmuyden-kiese.se

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte ”sense and simplicity”. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 116 000 anställda i mer än 60 länder. Med en försäljning på 23 miljarder euro 2009, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom platt-TV, rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.com/newscenter

.