God Jul redaktionen!

oktober 1, 2010

God Jul redaktionen!

Det var inte länge sedan sommaren tog slut men här kommer några julklappstips till läsarna för julnumret.  Nedan finner du årets mest aktuella produkter från Philips, komplett med pris och länk till högupplösta bilder. Philips har ju som bekant det mesta och därför vill vi ge dig tips på lyxiga julklappar, mellanalternativ och fynd.
För henne

Lumea *Lyx
Så var den äntligen här, Philips Lumea, med ljus-teknik (IPL) som tidigare bara varit tillgänglig på salong. Nu är det möjligt att behandla oönskad hårväxt smärtfritt. Du slipper även att under en hel livstid spendera pengar på rakhyvlar, vaxning och dyra salongsbehandlingar.

Lumea SC2001 produktblad
Lumea SC2001 högupplöst bild
Rekommenderat pris: 5999sek

 

Mp4-spelare med Android * Mellan
Alla dina favorit-appar i musikspelaren är nu möjligt med GoGear Connect.  Med användarvänlig touchscreen behöver du nu inte välja mellan att lyssna på musik, läsa mejl och statusuppdatera. Du kan göra allt samtidigt.

Gogear Connect produktblad
Gogear Connect högupplöst bild
Rekommenderat pris: 2599 SEK


Airstyler  *Fynd

Hollywoodsvall eller sängkammarruffs spelar ingen roll, med Philips Airstyler kan du fixa båda. Med ett smalt fönmunstycke som koncentreras luftflödet och med tre flexibla tillbehör kan du forma ditt hår i en mängd glansiga frisyrer.


Airstyler HP8650 produktblad
Airstyler HP8650 högupplöst bild
Rekommenderat pris: 399 SEK

 

 

 För honom

     

SensoTouch 3D *Lyx
Rakning för mannen som bara tycker att det bästa är gott nog. Effektiv, snabb, nära och snygg är ord som beskriver både SensoTouch och dess användare. Kort sagt Philips bästa rakapparat som kommer i en exklusiv etui tillsammans med jet-clean rengörare.

SensoTouch 3D RQ1290 produktblad
SensoTouch 3D RQ1290 högupplöst bild
Rekommenderat pris: 4999 SEK

 

     


Bodygroom  * Mellan

Att hålla kroppshåren i schack kräver de rätta verktygen. Med Philips Bodygroom kan du hålla håren trimmade eller bli helt silkeslen var helst på kroppen du önskar.

Bodygroom TT2040 produktblad
Bodygroom högupplöst bild
Rekommenderat pris: 999 SEK

 

     


Philips O´Neill Hörlurar * Fynd

För den actionorienterade som vill ha lurar som pallar trycket. Extremt töjbart huvudband, förstärkt trasselfri sladd och ljudisolerade huvudkuddar gör the Stretch både tålig och skön att bära. Klarar ner till hela minus 25 grader.

The Stretch SHO9560 produktblad
The Stretch SHO9560 högupplöst bild
Rekommenderat pris: 999SEK

 


För familjen

3D-TV i bioformat *Lyx
Den starka trenden (3D) som blivit en riktig snackis. Vem vill inte spela spel och se sina favoritfilmer i 3D? Att se hela familjen njuta av fredagsmyset med 3D-glasögon kommer om inte annat ge dig ett gott skratt.

21:9 3D-TV produktblad
21:9 3D-TV Högupplöst bild
Rekommenderat pris: 49 999sek


Philips Saeco espressomaskin *Lyx

Med Philips Saeco Xelsis espressomaskin behöver du inte längre trycka på en knapp för att få en kopp espresso.  Du behöver bara låta Xelsis läsa av ditt fingeravtryck så kommer maskinen att brygga den espresso du programmerat den till.

Philips/Saeco HD8946 produktblad
Philips/Saeco HD8946 högupplöst bild
Rekommenderat pris: 20 999 SEK

 

               


Sonicare HealthyWhite *Mellan

Eltandborste som förbättrar din munhälsa och med hjälp av sonisk teknik tar bort plack och på djupet rengör mellan tänderna. Dessutom får du synbart vitare tänder efter bara 28 dagar.

Sonicare HealthyWhite HX6731 produktblad
Sonicare HealthyWhite HX6731 högupplöst bild
Rekommenderat pris: 999 SEK

 

 


Dockningshögtalaren Fidelio *Fynd
Som en naturlig följd av iPod/iPhone hysterin har Philips tagit fram en rad specialanpassade tillbehör. Med Fidelio dockningshögtalare kan du utnyttja din iPod/iPhone maximalt och ta festen med dig vart du än går.

Fidelio DS7550 produktblad

Fidelio DS7550 högupplöst bild
Rekommenderat pris: 1799 SEK

  


Wake-up Light *Fynd

En skönare morgon utan chockverkan. Vakna upp stegvis till ett långsamt stigande gryningsljus som gör dig piggare och på bättre morgonhumör. Dessutom kan du ställa in fågelkvitter eller ett annat ljud att vakna upp till.

Wake-up Light HF3485 produktblad

Wake-up Light HF3485 högupplöst bild

Rekommenderat pris: 1499 SEK

 

För mer information eller test av produkterna, kontakta mig gärna på mejl, sip@geelmuyden-kiese.se, eller telefon, 070-776 88 04

Vänliga hälsningar, Signhild