God Jul redaktionen

oktober 13, 2010

God Jul redaktionen!

Det var inte länge sedan sommaren tog slut men här kommer några julklappstips till läsarna för julnumret. Nedan finner du årets mest aktuella produkter från Philips, komplett med pris och länk till högupplösta bilder.
 

Stampe måltidsset 
Lekfullt designade bestick och tallrikar anpassade för de allra minsta. Med halkfri bas och greppvänlig sked och gaffel med djup skopa så blir matstunden enklare för både barn och föräldrar. Stampe fungerar utmärkt för att värma mat i mikron och kan rengöras i diskmaskin.

Stampe Måltidsset SCF716 produktblad
Stampe Måltidsset SCF716 högupplöst bild
Rek. Pris: 299 SEK

 

 

Video-babyvakt
Babyvakt där du inte bara kan höra utan även se din bebis. Oavsett om ditt barn ger ifrån sig ljud eller inte, så kan du med en kristallklar bild försäkra dig om att ditt barn sover sött. Videomonitorn har mörkerseende och fungerar även som nattlampa och speldosa med godnattvisor.

Video-babyvakt SCD600 produktblad
Video-babyvakt SCD600 högupplöst bild 
Rek.Pris: 1999 SEK

 


 

 


SoniCare For Kids
Sura miner i badrummet eller barn som tappar intresset för att borsta tänderna långt innan de två minuter som tandläkare rekommenderar har gått. Med den nya elektriska tandborsten SoniCare for Kids blir det lite lättare. Tandborsten bygger på Philips testvinnande teknik och är Philips första eltandborste för barn.

SoniCare for Kids HX6330 produktblad
SoniCare for Kids HX6330 högupplöst bild
Rek. Pris: 799 SEK


 


Avent Steamer Blender
Hälsosam och varierad kost för din bebis får du med Avent Steamer Blender som både ångkokar och mixar. Avent Steamer Blender bevarar alla näringsämnen och du slipper onödiga tillsatser och förpackningar som kommer med färdiglagad barnmat.

Avent Steamer Blender SCF870 produktblad
Avent Steamer Blender SCF870 högupplöst bild
Rek. Pris: 1599 SEK


För mer information eller test av produkterna, kontakta mig gärna på mejl,
 sip@geelmuyden-kiese.se, eller telefon, 070-776 88 04. Du kan även följa Philips AVENT på Facebook.

Vänliga hälsningar, Signhild