Trådlös musik med Philips Fidelio SoundSphere och Apple AirPlay

mars 8, 2011

Philips Fidelio SoundSphere dockningshögtalare är ett möte mellan de bästa av Philips ljudvärldar, ljudsystemet SoundSphere och dockningshögtalaren Fidelio. Genom att kombinera SoundSpheres ljudkvalité och den trådlösa Apple AirPlay teknologin, levererar Philips Fidelio SoundSphere ljud av högsta kvalité, samtidigt som du kan styra enheten på avstånd.

 

  

 

Ljudet ligger i designen
Ljudkvalitén hos Philips Fidelio SoundSphere avgörs av dess design. Den lutande formen på högtalarna med sina fritt stående diskanter, gör att Philips Fidelio SoundSphere ger ett ljud som flödar i alla riktningar, vilket ger en djupare och bredare ljudbild och klarare ljud.

Ljudet ligger i luften 
Philips Fidelio SoundSphere använder Apple AirPlay1 för trådlös musik från iTunes på Mac, PC, iPhone, iPad och iPod touch. Med AirPlay, kan du njuta av musik från Philips Fidelio SoundSphere helt kabelfritt och utan att docka in en spelare.


Philips Fidelio SoundSphere är tillgänglig från maj 2011.
Rekommenderat pris: ca 7999 kr.

  

 

1 AirPlay kräver iTunes 10.1 eller senare version, och iPhone, iPad, eller iPod touch med iOS 4.2 eller senare version.

För mer information

För mer information om Philips Fidelio dockningshögtalare, beök Philips.se/sound och Philips.com/fidelio 


För nyheter och bakgrundsinformation för Philips audio- och videoprodukter, besök Pulse.philips.com.

.

För mer information, kontakta

För mer information,

Max Hellström,

PR-manager,

Tel: + 46 708 32 1 05

E-mail: max.hellstrom@philips.com

 

För bilder och tester till media,

Signhild Petrén,

Geelmuyden-Kiese

Tel: + 46 707 76 88 0425

E-mail: sip@geelmuyden-kiese.se

.

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte "sense and simplicity". Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 119 000 anställda i mer än 60 länder. Med en försäljning på 25.4 miljarder euro 2010, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom platt-TV, rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.com/newscenter

.