Fixa den perfekta looken till stranden i sommar


Rakat huvud eller len i grenen - grooming från topp till tå

juni 9, 2011

Att raka och trimma kroppshår är numera en självklarhet bland män. Vissa föredrar en naturlig look och andra att trimma bröstet och nedre regioner. Att hålla sitt kroppshår under kontroll är en lätt match med rätt verktyg. När tröjan åker av och badbyxorna på är det viktigt med en snygg look, över hela kroppen. Philips har alla redskap som behövs för ett perfekt resultat, oavsett var på kroppen du trimmar och vilken hårlängd du önskar. Nedan finner du tre redskap som tillsammans ger dig den perfekta looken till stranden i sommar.

 

Ett precisionsrakat huvud - Headgroom (QC5550) 
Oavsett om du ska raka eller trimma hjässan ger Philips nya headgrommer ett resultat som imponerar . Rakhuvudet går att rotera 180° vilket gör att det är enkelt att följa konturerna på huvudet. Headgroomern är tvättbar för enkel rengöring och bladen är självslipande vilken gör den underhållsfri. När huvudet är klart är det dags att slipa på detaljerna.

 

För produktblad klicka här och högupplöst bild här 

 

 

 

 

För alla frisyrer - Multi Styling (QG3270)
Med Multigroomverktyget kan du med hög detaljrikedom ta hand om ditt ansiktshår och få till ett perfekt slutresultat. Genom att byta munstycke kan du skapa det utseende och den frisyr du vill ha: fixa till detaljerna med trimning för skägg och hår på huvudet, utnyttja sedan minirakapparaten och forma kanterna med ett nära resultat och precisionstrimmer för de små detaljerna och raka linjer. Avluta med att trimma näsa, öron och ögonbryn. Du är nu nästan redo för stranden. Hur du ser ut under byxor och t-shirt hjälper bodygroomern till med.

 

För produktblad klicka här och högupplöst bild här 

 

 

 

Gör dig len i grenen - Bodygroomer (TT2040)
Att ansa i de nedre regionerna har flera fördelar. Du kommer att känna dig snyggare, svalare och fräschare. Philips Bodygroom Pro har ett flexibelt rakhuvud som följer kroppens konturer på ett naturligt sätt så att rakningen kommer närmare huden utan att skada den. Trimmern har fem olika längdinställningar vilket gör att du får ett precist resultat och en längd du själv bestämmer över.

 

För produktblad klicka här och högupplöst bild här 

 

 

 

 

 

 

För att läsa Philips Grooming guide i sin helhet vänligen klicka här. För högupplösta bilder klicka här 

 

Rekommenderade priser
QC5550: 899 SEK
QG3270: 799 SEK
TT2040: 899 SEK

 


För mer information om Philips Consumer Lifestyle, kontakta Max Hellström, PR-manager, på telefon +46 708 32 21 05 eller e-post max.hellstrom@philips.com

 

För testprodukter, kontakta Eric Uggla, Geelmuyden-Kiese, på telefon +46 704 15 15 25 eller e-post eug@geelmuyden-kiese.se

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte ”sense and simplicity”. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 119 000 anställda i mer än 60 länder. Med en försäljning på 25,4 miljarder euro 2010, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom platt-TV, rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.com/newscenter.