Lysande vinkylare för långa kvällar på uteplatsen

augusti 18, 2011

Nedkylt vin och levande ljus på bordet är receptet för en perfekt sommarkväll för många svenskar. Med vinkylaren från Philips LumiWare kan du få båda på en gång. Vinkylaren håller inte bara ditt vin kallt – det är även en ljuskälla.

 

Kvällar på terrassen, balkongen eller i trädgården har plötsligt blivit mer njutningsbara. Med den nya vinkylaren från Philips LumiWare får du både en kylare till vinet och ljus på bordet. Ljuset går att ändra i styrka och färg, beroende på om du är på humör för skön avslappning eller färgstark fest.


Ljuset från vinkylaren tar bort behovet av stearinljus, som ju allt för ofta får ge vika för den svenska sommarvinden. LED-belysningen från vinkylaren gör det möjligt att skapa precis rätt ljus, oavsett om du planerat en romantisk middag med din partner eller om du vill skapa en glad och festlig stämning när du bjudit hem vänner.

 

Vinkylaren kan användas inomhus och utomhus och enkelt sköljas under kranen – den tål till och med att lämnas kvar utomhus i ösregnet.

 

Vinkylaren är sladdlös och ger dig tolv timmar med ljus på varje laddning. Vinkylaren använder Philips LED-belysning och styrs av Philips Soft Touch System.


 

Utöver vinkylaren omfattas Philips LumiWare-konceptet också av en rad andra produkter.

 

  • En vas som inte bara lyser upp dina blommor, den lyser också upp vasen inifrån med särskilt fokus på stjälkarna. Under senare år har florister börjat fokusera på mer än delarna av blomarrangemanget som sticker upp ur vasen. Med Philips LumiWare-vasen kan du också bli florist och leka med kreationer av färg och former under vattnet - vackert upplysta för maximal effekt.

 

  • Philips LumiWare serveringsfat med upplyst kant. Fatet garanterar att ditt delikata mat- eller fruktarrangemang presenteras perfekt när du serverar det.

 

  • Färgglada och upplysta underlägg. Med underlägg från LumiWare blir din sommarfest lite festligare. Underläggen lyser upp din drink – och du kan byta mellan olika färger.

 

Philips Lumiware produktserie kan köpas hos belysningsfackhandeln.
Philips Lumiware vinkylare, rekommenderat cirkapris: 1519:-
Philips Lumiware-vas, rekommenderat cirkapris: 1409:-
Philips Lumiware-serveringsfat, rekommenderat cirkapris: 1249:-
Philips Lumiware-underlägg, rekommenderat cirkapris: 769:-

 

For mer information, vänligen kontakta:

Pia Lindhe
Philips Corporate Communications, Nordics
Tel.: + 46 702 04 22 18 
E-mail: pia.lindhe@philips.com

 

Lena Segerdahl
Sales and Marketing Coordinator
Philips Consumer Lighting
E-mail: lena.segerdahl@philips.com 
Tel.:  +46 8 598 526 71

Mobil +46 70 817 70 34

 

Berit Weihe Poulsen
Trade Marketeer
Philips Consumer Lighting
E-mail: berit.w.poulsen@philips.com 
Tel.:  +45 33 29 37 02

Mobil +45 23 21 66 14

.

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte ”sense and simplicity”. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 119 000 anställda i mer än 60 länder. Med en försäljning på 25.4 miljarder euro 2010, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom platt-TV, rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.com/newscenter.

.