Skägg – en lyx kvinnor bara kan drömma om

september 26, 2011

En seglivad skröna bland män är att kvinnor avundas mannens nedre regioner. Men där har de fel. Männen har däremot en unik fördel gentemot kvinnor. De kan förändra sig varje dag. Tricket stavas skäggväxt.

 

Businessmöte, utekväll med grabbarna eller middag med svärmor. Ser du likadan ut? Män har aldrig varit friare att uttrycka sig både i sin stil och i sin styling och det är dags att använda den möjligheten till max.

 

– Möjligheterna med skäggväxt är oändliga, så varför inte utnyttja det? Vi män borde bli bättre på att uttrycka våra olika sidor. Dessutom är skägg väldigt kul och med dagens produkter är det slut på ”bad beard day”, säger Max Hellström, PR Manager för Philips Consumer Lifestyle i Norden.

 

Idealen kring utseende och vad män väljer att göra med sin skäggväxt har förändrats under de 60 år som Philips rakapparater funnits i svenskarnas badrum. Oavsett om du vill ha en slätrakad look eller ett trimmat skägg finns idag produkter som ger dig stilen du önskar vid varje tillfälle. Philips lanserar nu två nya serier rakapparater för ännu enklare styling – AquaTouch för våtrakning utan hudirritation och PowerTouch för en förenklad morgonrutin.

 

 

Philips AquaTouch – rakapparaten med rakbladets fördelar
Scarface eller babyface? Gör dig redo att möta världen utan skärsår och hudirritation i ansiktet. Philips AquaTouch har tagits fram speciellt för mannen som uppskattar våtrakningens sköna känsla. Rakapparaterna är 100 % vattentäta och kan användas både med raklödder och med gel. Det skyddar huden under rakningen och minimerar skärsår som kan uppstå vid rakning med rakblad. Philips AquaTouch är utrustad med rundade skärhuvud som följer ansiktes form och lyfter hårstråna för att ge en behagligt nära rakning, även när rakapparaten används på torr hud.

 

Rekommenderat pris för AquaTouch-serien är 799 kr – 999 kr.

 

 

Philips PowerTouch – gör morgonrutinen enklare
Slipp tråkig rengöring med nya Philips PowerTouch, en serie rakapparater som kombinerar enkel och nära rakning med rakhuvud som rengörs under rinnande vatten för fräschare rakning varje morgon. Du behöver inte oroa dig för att batterierna ska ta slut. Power Touch-serien har Lithium ION-batterier som räcker länge och laddas upp snabbt. Tekniken ger dig upp till 60 minuters rakning med bara en timmes laddning. Och man behöver heller aldrig vara orolig för att batteriet ska lägga av mitt i rakningen, går PowerTouch igång har du minst 5 minuters raktid kvar. Perfekt för dig som inte är sugen på ett halvt skägg.

 

Rekommenderat pris för PowerTouch-serien är 399 kr – 1599 kr.

 

 


För mer information om Philips Consumer Lifestyle, kontakta Max Hellström, PR-manager, på telefon +46 708 32 21 05 eller e-post max.hellstrom@philips.com 


För testprodukter, kontakta Max Andersson, Geelmuyden-Kiese, på telefon +46 736 25 11 37 eller e-post max@geelmuyden-kiese.se

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte ”sense and simplicity”. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 120 000 anställda i mer än 100 länder. Med en försäljning på 22,3 miljarder euro 2010, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.com/newscenter

.