Philips O’Neill pallar trycket även när inte du gör det

juni 28, 2012

Musik är inget vi bara lyssnar på i hemmets lugna vrå, utan även när vi susar ner för skidbacken, svettas i löparspåret eller hugger ved på landet. Tuffa aktiviteter kräver hörlurar som pallar hårda stötar och oömma tag. Det senaste tillskottet i Philips O’Neill-familjen, The Construct och The Tread är närmast okrossbara och kan vridas, klämmas och stampas på utan att de ger vika.

Philips O’Neill hörlurar är till för dem som inte vill sätta gränser för när, var och hur de ska lyssna på musik. I ett samarbete med några av världens bästa inom actionsport har Philips O’Neill utvecklat The Construct och The Tread - hörlurarna som bokstavligt talat pallar trycket.

– Jag älskar musik men vill slippa oroa mig för att hörlurarna inte ska fixa de fysiska påfrestningar som mitt liv innebär, med packning som kånkas från kust till kust. Med The Construct är det aldrig ett problem, då de upprepade gånger bevisat att de klarar livet med en surfare, säger Jordy Smith, världs-etta i surfing säsongen 2010-2011.

 

The Construct – skruvat tåliga
The Construct är den mest motståndskraftiga hörluren som Philips O’Neill tagit fram. Med flexibla TR90 huvudband som kan vridas i 360 grader, kan The Construct kan bli fasklämd under brädan utan att för den saken skull knäckas. De aluminiumförstärkta kåporna och tygklädda kabeln tål smällar och fungerar som en drulleförsäkring. Design och komfort gör att de funkar lika bra i storstadsdjungeln som på alptoppen.

The Construct finns i svart eller vitt.

Rekommenderat pris: 1599 kr

 

Jordy Smith världs-etta i surfing säsongen 2010-2011 samarbete med Philips- O’Neill.

  

 

The Tread – pallar tryck på 100 pannor
The Tread är en skön in-ear lur som tål tryck på upp till 100 kg. Att bli trampad på är därmed inga problem för the Tread. Inte heller att oaktsamt ryckas upp ur träningsväskan eller fastna i hjälmen. Med metallhölje och gummi som ytterskydd, trasselfria förstärkta tygsladdar och förstärkta anslutningar kan du lämna silkesvantarna hemma.

The Tread finns i svart/guld, vitt/aluminium, röd/svart och rosa/vitt
Rekommenderat pris: 399 kr
The Tread finns även som headset i svart och vitt
Rekommenderat pris: 499 kr

För mer information

Max Hellström

Pressansvarig

Philips Consumer Lifestyle
tel: +46 708 32 21 05

e-post: max.hellstrom@philips.com

 

 

För testprodukter kontakta
Signhild Petrén

Geelmuyden.Kiese

tel: +46 707 76 88 04

e-post: sip@geelmuyden-kiese.se 

Följ oss gärna på MyNewsdesk 

.

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte ”sense and simplicity”. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 122 000 anställda i mer än 100 länder. Med en försäljning på 22,6 miljarder euro 2011, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.se/press 

.