En mjuk värsting i ljuddjungeln – Philips O’Neill lanserar sin tuffaste hörlur någonsin

november 6, 2012

Hur tåliga kan ett par hörlurar bli? The Crash är den tuffaste hörluren från Philips O’Neill hittills och klarar en belastning på upp till 1500 kg. Men ingen tuffing utan en mjukare sida. Bakom kåporna i stöttålig metall döljer sig sköna öronkuddar i läder.

 

Philips O’Neill har tagit fram en serie extremt stöttåliga hörlurar för den som vill ha musiken med sig även under extrema aktiviteter. The Crash är värstingen i Philips O’Neill-familjen och klarar större tryck och påfrestning än någon tidigare modell. Högtalarna skyddas av metallkåpor, sladden är extra tålig med försärkta anslutningar och huvudbandet kan vridas och vändas i 360 grader.

 

– The Crash är hörluren för personer som vill testa gränser och som kastar sig ut i de mest extrema miljöerna. Inne i lurarna sitter aluminiumljudkammare som håller för stötar och slag. Det är ljudkammaren som är viktig att hålla intakt för att ge bästa möjliga ljud även efter hårt tryck, säger Max Hellström, pressansvarig på Philips.

 

Lurarnas tålighet har satts på prov av snowboardåkaren Jeremy Jones och surfaren Mark Mathews, som ingår i Philips O’Neills testteam. I extremt klimat och hård terräng har killarna utmanat The Crash under flera månader. Lurarna har följt med åkarna till stupen i Alaskas berg och på väg till meterhöga vågor i Stilla havet.

 

The Crash är även din bästa vän för softa stunder. En helt ny funktion är "chill-out" läge, som innebär att man kan vika ut lurarna när du har dem runt halsen, allt för skönare komfort. Självklart har The Crash inbyggd iPhone-kontroll och funkar alltså lika bra i stan som på alptoppen.

 

Mer information om hörlurar från Philips O’Neill finns på www.toaheadphones.com. Philips The Crash kostar 3299 kr och kan bara köpas i Philips online-shop. 

 

Se produktinformation

För mer information

kontakta Max Hellström, pressansvarig Philips Consumer Lifestyle,
tel: +46 708 32 21 05, e-post: max.hellstrom@philips.com

För testprodukter, kontakta Signhild Petrén, Geelmuyden.Kiese, tel: +46 707 76 88 04, e-post: sip@geelmuyden-kiese.se 

 

Följ oss gärna på MyNewsdesk. 

.

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 121 000 anställda i mer än 100 länder. Med en försäljning på 22,6 miljarder euro 2011, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.se/press

.