Hörluren är årets julklapp 2012


Några av julens mest hållbara klappar kommer från Philips

november 22, 2012

Hur tåliga kan ett par hörlurar bli? The Crash är den tuffaste hörluren från Philips O’Neill hittills och klarar en belastning på upp till 1500 kg. Men ingen tuffing utan en mjukare sida. Bakom kåporna i stöttålig metall döljer sig sköna öronkuddar i läder.

 

Philips O’Neill har tagit fram en serie extremt stöttåliga hörlurar för den som vill ha musiken med sig även under extrema aktiviteter. The Crash är värstingen i Philips O’Neill familjen och klarar större tryck och påfrestning än någon tidigare modell. Högtalarna skyddas av metallkåpor, sladden är extra tålig med förstärkta anslutningar och huvudbandet. 

 

Philips The Crash kostar 3299 kr och kan bara köpas i Philips online-shop 

 

The Construct – skruvat tåliga 

The Construct är den mest motståndskraftiga hörluren som Philips O’Neill tagit fram. Med flexibla TR90 huvudband som kan vridas i 360 grader, kan The Construct kan bli fasklämd under brädan utan att för den saken skull knäckas. De aluminiumförstärkta kåporna och tygklädda kabeln tål smällar och fungerar som en drulleförsäkring. Design och komfort gör att de funkar lika bra i storstadsdjungeln som på alptoppen.

Rekommenderat pris: 1599 kr

 

 

The Tread – pallar tryck på 100 pannor

The Tread är en skön in-ear lur som tål tryck på upp till 100 kg. Att bli trampad på är därmed inga problem för the Tread. Inte heller att oaktsamt ryckas upp ur träningsväskan eller fastna i hjälmen. Med metallhölje och gummi som ytterskydd, trasselfria förstärkta tygsladdar och förstärkta anslutningar kan du lämna silkesvantarna hemma.

The Tread finns i svart/guld, vitt/aluminium, röd/svart och rosa/vitt

Rekommenderat pris: 399 kr

 

The Tread finns även som headset i svart och vitt
Rekommenderat pris: 499 kr

 

För mer information om Philips O’Neill hörlurar, klicka här. För produktfilmer om Philips O’Neill, klicka här.

För mer information:

Kontakta Max Hellström, pressansvarig Philips Consumer Lifestyle,
tel: +46 708 32 21 05, e-post: max.hellstrom@philips.com


För testprodukter, kontakta Signhild Petrén, Geelmuyden.Kiese,

tel: +46 (0)707 76 88 04, e-post: sip@geelmuyden-kiese.se 

.

Om Philips

Royal Philips Electronics, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer. Företaget är världsledande inom området hälsa, livsstil och ljus. Philips förenar teknik och design i lösningar som sätter människan i centrum som grundar sig på förståelse för individen och Philips varumärkeslöfte ”sense and simplicity”. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 122 000 anställda i mer än 100 länder. Med en försäljning på 22,6 miljarder euro 2011, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som livsstilsprodukter för personligt välbefinnande och nöje. Philips är dessutom ledande inom rakning och grooming för män, bärbar underhållning och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.se/press

.