Rakhyveln är död! Länge leve Philips Lumea Essential!

november 29, 2013

Den mest effektiva ljusbaserade hårborttagaren för hemmabruk

 

 

Stockholm, Sverige – Nu kan fler kvinnor få uppleva känslan av len, mjuk och hårfri hud, tack vare Philips Lumea Essential. Med Lumea Essential har Philips tagit fram en mer prisvärd modell i Lumea-serien – SC1991/00Lumea är produkter för hårborttagning med hjälp av Intense Pulsed Light (IPL), en sorts ljus som söver hårsäckarna och därmed förhindrar återväxt av håret.

 

"Väldigt många kvinnor har länge efterfrågat en prisvärd, smidig och framför allt bestående lösning för hårborttagning i hemmet", säger Carina Franzén, marknadsansvarig för Beauty & Skin care på Philips i Norden.

"Vi har därför haft ett nära samarbete med expertdermatologer och hudforskare för att ta fram teknologi för säker, enkel och prisvärd IPL-behandling i hemmet. Philips Lumea Essential är en spännande ny produkt i Lumea-serien och den mest prisvärda IPL-behandlingen på marknaden."

 

Stilfull och smidig
Philips Lumea Essential har en stilfull och ergonomisk design och är den första modellen med sladd i Lumea-serien. Ljusfönstret är också extra stort, vilket ger en snabbare behandling.

 

Funktioner hos Philips Lumea Essential

  • Philips Lumea-produkter har påvisats ge den mest effektiva IPL-behandlingen i hemmet och ger len och hårfri hud i veckor, ibland månader.
  • Produkten kommer med ett extra stort ljusfönster på 4 cm2 för snabbare behandling
  • Fem olika ljuslägen kan användas för att skräddarsy behandlingen till olika hudtyper
  • Alla Lumea-produkter kommer med ett integrerat UV-filter i ljusfönstret som skyddar och ger en skonsam behandling varje gång
  • En lampa indikerar när ljusfönstret har applicerats korrekt på huden och när produkten är redo att användas
  • Lumea Essential kommer med en nöjdhetsgaranti på 100 dagar

 

Philips Lumea Essential finns tillgänglig från och med nu i utvalda butiker. För mer information, se en film med Lumea, besök Philips.se/Lumea och Philips Facebooksida 

För mer information, kontakta:

Max Hellström 

Pressansvarig Philips Consumer Lifestyle
E-post: max.hellstrom@philips.com
Tel: +46 708 32 21 05

.

Om Philips

Royal Philips, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer inom hälsa, livsstil och ljus. Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 115 000 anställda i mer än 100 länder. Med en försäljning på 24,8 miljarder euro 2012, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som rakning och grooming för män, och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.se/press

.