Fast slow food med nya Philips SoupMaker

mars 13, 2014

Att äta nyttigt i en fullspäckad vardag kan upplevas som en ekvation utan lösning. Långkok och surdegsbak i all ära, men i praktiken består vardagen av många dagar där maten behöver stå på bordet snabbt, utan krångel. Därför lanseras nu SoupMaker, ett nytt tillskott till Philips köksprodukter inom hälsosam mat. 

 

– En tydlig trend inom mat de senaste åren är ökad fokus på hälsa och att tillaga från grunden med färska ingedienser. Med SoupMaker vill vi visa att sådan mat inte nödvändigtvis behöver ta tid att laga och att det går att äta nyttigt även i vardagen, säger Louise Widmark, nordisk marknadsansvarig för hushållsmaskiner på Philips.

 

Med Philips SoupMaker kan hemmakocken göra soppor, smoothies och kompotter med hjälp av fyra förinställda program där tid och temperatur är förutbestämda för ett perfekt resultat. Genom ett enda klick tillreder Soupmaker de färska ingredienserna och på ca 20 minuter är rätten klar att servera

 

 

Förutom att SoupMakern har program som värmer ingredienserna vid tillagningen finns också möjlighet att bestämma rättens konsistens. På så sätt kan SoupMakern göra såväl släta som mer ”chunky” soppor, smoothies och matiga kompotter. Eller varför inte mixa frusna bär och yoghurt? De olika programmen gör SoupMakern användbar i många situationer.

 

– När vi undersökte vad konsumenter efterfrågar i en köksmaskin var de flesta ute efter något som gör matlagning enklare och mindre tidskrävande. Samtidigt vill hemmakocken ha en köksmaskin som ger utrymme för kreativ och nyttig matlagning. Detta har vi tagit fasta på med SoupMaker, säger Louise Widmark.

 

Hur Philips SoupMaker fungerar kan du läsa mer om här: www.philips.se/SoupMaker 

 

Se videon om SoupMaker här: http://www.youtube.com/watch?v=YvusWfajxsQ

 

Besök gärna Philips på FacebookInstagram och YouTube.

För mer information, kontakta:

Louise Widmark
Nordisk marknadsansvarig för hushållsmaskiner, Philips.
Tel: 0708 32 22 52
E-mail: louise.widmark@philips.com

.

För bilder och produktprover, kontakta:

Frida Lind
Geelmuyden Kiese
Tel: 0736 55 31 01
E-mail: frida.lind@gknordic.com.

Om Philips:

Royal Philips, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom meningsfulla innovationer inom hälsa, livsstil och ljus.

 

Philips, vars huvudkontor ligger i Holland, hade en försäljning på 23,3 miljarder euro 2013 och har över 115 000 anställda i mer än 100 länder. Företaget är marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som rakning och grooming för män, och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.se/press

.