Sätt färg på bilens strålkastare

mars 19, 2014

Nu lanserar Philips Automotives marknadens första bilstrålkastarlampa i färg. Bilägare- och entusiaster kan nu sätta ytterligare personlig prägel på sin bil med färgerna blå, grön, gul eller lila.

 

Bilar utformas allt mer efter kunders tycke och smak – specialdesignade fälgar, mönstrade backspeglar och säten i olika färger och material. Nu kommer entusiaster kunna sätta ytterligare personlig prägel på sin bil genom att välja strålkastarlampor med färg. ColorVision från Philips Automotive är marknadens första färgade strålkastarlampa och godkänd enligt EU-standard. Strålkastarna är den första livsstilsprodukten från företaget som i år firar 100 år som ledande tillverkare av billampor.

 

– Vi utvecklar ständigt nya innovativa produkter och med ColorVision tar vi ett helt nytt grepp och vänder oss till bilägares tycke, smak och fåfänga, säger Martin Rapp, försäljningschef på Philips Automotive i Sverige. Vår research och allmänna trender visar att bilägare idag gärna gör något extra för att deras bilar ska sticka ut i mängden. Nu, för första gången, kan svenskarna lysa upp vägen med 60 procent mer ljus och en effekt av blått, grönt, gult eller lila i strålkastaren.

 

Ett säkert ljus
En särskild beläggningsteknik gör att strålkastarreflektorn ser färgad ut. Ljuset som kastas på vägen är dock det vanliga skarpa vita och ColorVision ger ett lika starkt ljus som andra lampor från Philips Automotive. Avancerad teknik gör till och med att lamporna i ColorVision-serien avger upp till 60 procent mer ljus än andra standardlampor på marknaden. Synligheten på vägen ökar med upp till 25 meter.

 

– Med ColorVision har vi skapat en banbrytande produkt som kombinerar högsta kvalitet av ljus med möjligheten att själv välja färg, utan att tumma på säkerheten, säger Martin Rapp.

 

Philips Automotive ColorVision är den första färgade bilstrålkastaren som är godkänd enligt EU-standard. Med varje ColorVision-lampa följer certifiering.

 

 

 

För mer information, kontakta:

Martin Rapp
Försäljningschef Philips Automotive Sverige
Tel: 0708-322 674
E-post: martin.rapp@philips.com

.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHI), arbetar med hälsa och välbefinnande, samt fokuserar på att förbättra människors liv genom att ta fram innovationer som kan användas inom hälsovård, livsstil och belysning. Philips har sitt huvudkontor i Nederländerna med en försäljning på 24,8 miljarder euro 2012 och cirka 114 000 anställda samt försäljning och service i mer än 100 länder i hela världen. Företaget är marknadsledande inom hjärtsjukvård, akutvård och hemsjukvård, energieffektiva belysningslösningar och nya belysningsområden samt rak- och fönapparater för män och tandvårdsprodukter. Nyheter från Philips finns på www.philips.com/newscenter.

.