1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Dammsugare

  Sladdlös dammsugare effektiv mot djurhår

  SpeedPro Max

  Har du svårt att bli av med djurhår trots att du dammsuger ofta? Du är inte ensam! De små hårstråna från våra husdjur tar sig in överallt och är extra svåra att få bort från till exempel soffor, mattor eller har en tendens att samla sig i hörnen av rummet där de aldrig tycks försvinna. 

  Välj en dammsugare med rätt tillbehör


  Att satsa på en effektiv och välutrustad dammsugare till ditt hem är en klok investering för att underlätta städningen och slippa både kvalster och djurhår. Se därför till att dubbelkolla vilka tillbehör som medföljer dammsugaren, de kan göra stor skillnad i hur bra dammsugaren suger upp djurhåren eller inte. Visste du till exempel att din dammsugare bör ha ett anpassat munstycke där djurhåren inte fastnar och därmed försämrar sugförmågan? För effektiv dammsugning av djurhår bör du därför kolla lite extra på en dammsugare som kan erbjuda ett turbomunstycke med grövre borststrån som lättare fångar upp djurhår.

  SpeedPro Max


  Den sladdlösa handdammsugaren SpeedPro Max kommer med ett medföljande turbomunstycke så att du effektivt kan suga upp alla djurhår. Dessutom kan du även ta bort förlängningsröret så att dammsugaren blir mindre för en enklare användning i områden som är svårare att komma åt, som till exempel i hörn, på lister och till och med i bilen. SpeedPro Max är alltså till stor fördel om du vill ha en liten och smidig dammsugare att kunna använda när djurhåren har satt sig på dina möbler eller i små utrymmen, men är också effektiv när du vill dammsuga golv och mattor. Du behöver dessutom aldrig tänka på att byta dammsugarpåse när du har dammsugit tack vare dammbehållaren som finns på skaftet. Du kan enkelt bara tömma allt damm, djurhår och annan smuts i soptunnan när du har dammsugit klart. Smidigt va?
  cleaning led lights
  SpeedPro Max har även inbyggda LED-lampor så att du utan problem kan se alla djurhår som finns i hemmet. Dammsugaren är så pass smidig att du kan komma åt under soffan och sängen, och med hjälp av LED-lamporna kan du enkelt se djurhåren och dammet. En effektiv städning så att du blir av med djurhåren på bästa sätt!
  cleaning led lights
  cleaning car
  Andra fördelar med Speedpro Max är att munstycket suger upp smuts i 360°, vilket innebär att du kommer åt dammet både när du drar dammsugaren framåt och bakåt. Smutsen (och djurhåren!) sugs upp från alla riktningar – även från sidorna – för att städa så effektivt som möjligt. Du kan också städa i upp till 65 minuter innan du behöver ladda igen (tänk vad mycket du hinner dammsuga på en timme).
  image:read_more_speedpromax

  SpeedPro Max

  Läs mer om SpeedPro Max

  Relaterat

  • Batteridrivna & laddningsbara dammsugare - Se fördelarna

   Batteridrivna & laddningsbara dammsugare - Se fördelarna

  • Vilken dammsugare ska jag köpa? Jämför olika typer

   Vilken dammsugare ska jag köpa? Jämför olika typer

  • Tysta dammsugare - För dig som uppskattar låg ljudnivå

   Tysta dammsugare - För dig som uppskattar låg ljudnivå