1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Luftrenare

  Lindra pollenallergi

  med luftrenare

  Svullna, kliande och irriterade ögon, täppt näsa, nysattacker, klåda i halsen och en allmän sjukdomskänsla. Vi vet att pollensäsongen känns som en plåga för de 39 % av den svenska befolkningen som är pollenallergiker.

  Som tur är kan vi lindra pollenallergi med luftrenare - här är allt du behöver veta.
   


  För många är pollenallergin så påfrestande att de håller sig inomhus under årets varmaste månader. Trots det försvinner symptomen oftast inte helt eftersom att vi förorenar luften inomhus med partiklar och allergener som vi tar med oss utifrån. Partiklarna och allergenerna lägger sig på hår och kläder och kommer in när vi öppnar dörrar och fönster (vilket också är viktigt för att få in nytt syre i hemmet!).

  Ett sätt att få en inomhusluft som vi mår bra av är att använda en luftrenare som tar bort pollen. Philips luftrenare AC2889/10 1 och AC3259/10 är rekommenderade av astma- och allergiförbundet och med hjälp av tre filter, ett förfilter, ett partikelfilter och ett aktivt kolfilter rengör och filtrerar den bort upp till 99,97 % av partiklar och allergener.

  Genom appen “Air Matters” som är ansluten till luftrenaren får du en överblick på din luftkvalitet samtidigt som du kan kontrollera den när och vart du vill. Nu behöver du aldrig mer komma hem till ett förorenat hem - bara aktivera luftrenaren när du slutar jobbet och välkomnas av en pollenfri zon när du kommer hem innanför ytterdörren.

  Appen ger dig även aktuella pollenprognoser och detaljerad information om luftkvaliteten utomhus. Genom dagsfärska värden av pollen i form av gråbo, björk, gräs och al hjälper den dig att lättare planera en vardag med mindre exponering av pollen.

  Hitta din luftrenare


  I över 130 år har vi hjälpt människor med innovationer som förenklar vardagen. Drivna av visionen om att alla människor ska få en bättre vardag rengör just nu tusentals luftrenare luften världen över. Luftrenare som minskar pollenbesvär och därmed hjälper dig få en mer behaglig vår och sommar.

   

  När du väljer luftrenare är det bra att ha rummets storlek i beaktning. Ju större rum, desto högre kapacitet kräver luftrenaren. Hitta din modell här:

   

  Bra


  Philips luftrenare 1000i - Ger en pollenfri zon perfekt för sovrummet.

  Bättre


  Philips luftrenare 2000i - Utmärkt val för medelstora rum.

  Bäst


  Philips luftrenare 3000i - Vår bästa och mest sålda luftrenare hittills, perfekt för stora rum med öppna planlösningar.

  Funktioner

   

  Att vi andas en ren luft är en grundläggande faktor för att vi ska må bra. Bakom Philips luftrenare finns därför en mängd funktioner som inte bara rena luften från pollen och partiklar, utan som även underlättar andra viktiga aspekter i vardagen. Här kommer några av de viktigaste:

  Extra känsligt allergiläge


  Känner du av allergisymptomen eller förväntas pollennivåerna öka? Då är det dags att aktivera läget som höjer fläktens lägsta nivå och snabbare reagerar om luftkvaliteten försämras för att effektivare kunna filtrera bort exempelvis pollen från luften.

  Bakterie- och virusläge


  Omständigheter i vår omgivning kan få en direkt påverkan av vårt välmående. Genom bakterie- och virusläget som filtrerar bort ultrafina partiklar från inomhusluften står vi rustade när virus sprider som en löpeld på dagis, under vabruari eller runt omkring vår omgivning.

  Automatiska inställningar


  Tre automatiska lägen gör det enkelt och smidigt att snabbt anpassa luftrenarens inställningar när behovet uppstår. Dessa lägen är: normalt, extra känsligt samt bakterie- och virusläge.

  Nattläge  


  Tack vare nattläget behöver du inte oroa dig för att luftrenaren ska störa din sömn. Fläkthastigheten sänks, för att inte låta lika mycket och lampan släcks så att du inte störs av ljuset.

   

  Vad andra säger om Philips luftrenare  


  Philips vision är att skapa innovativa produkter som förenklar och förbättrar din vardag, därför känner vi stor stolthet över recensionerna våra luftrenare mottagit. Nedan kommer ett axplock av alla goda omdömen på Philips.se:

  5/5 stjärnor av signaturen Lord Matton  


  “Livsförbättrande”

  “Fantastisk maskin renar inomhusluften på några minuter i sovrummet. Hela lägenheten går också mycket snabbt med turbo-läget. Otroligt enkelt att använda. Att kolla luftkvaliteten hemma med hjälp av en app i telefonen är lite lyx som jag inte hade väntat mig!”

   

  5/5 stjärnor av signaturen ceciliaaa  


  “HELT FANTASTISK”

  “Som astmatiker och pälsdjursallergiker var jag mycket skeptisk till produkten INNAN vi prövade den...

  ...NU rekommenderar jag Philips luftrenare varmt.

  Efter att vi testat luftrenare AC3259/10 har jag kunnat halvera mina dagliga inhalationer för astman och ej behövt ta "vid behovs" mediciner.

  Luften känns renare och hela familjen som består av två astmatiker mår bättre och är piggare.

  Enkel att installera utan krångel, tyst och stör inte alls i hemmet.”

   

  5/5 stjärnor av signaturen Kicki75  


  “Perfekt för allergiker!”

  Lättanvänd med snygg design! Vi är flertalet allergiker i hemmet och vi är väldigt nöjda med denna produkt! Rekommenderas!

   

   

  Rekommendation avser driftläge Sleep mode och rum upp till 11,9m2

  Rekommendationen gäller driftläge ”2” och passar ett bostadsrum med en volym upp till 48,5 m3

   

  Relaterade produkter

  • Series 800 Luftrenare
   -{discount-value}

   Series 800 Luftrenare

   Visa produkt
  • Series 3000i Philips luftrenare – 3000i-serien
   -{discount-value}

   Series 3000i Philips luftrenare – 3000i-serien

   Visa produkt
  • Series 4000i Philips luftrenare – 4000i-serien
   -{discount-value}

   Series 4000i Philips luftrenare – 4000i-serien

   Visa produkt
  Luftrenaren AC2889/10 från 2000i-serien har ett mycket effektivt filtreringssystem som tar bort allergener och små fina partiklar, såsom pollen, damm och bakterier - utan att avge skadliga restprodukter, som till exempel ozon. Luftrenaren kan rena luften i rum som är upp till 79 m2 stora och i ett rum på 20 m2 hinner den rena luften hela 7 gånger på en timme.
  Luftrenaren AC3259/10 från 3000i-serien är vår bästa och mest sålda luftrenare. Modellen är både testad och rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet och certifierad av Europeiskt centrum för allergiforskning (ECARF). Luftrenaren är effektiv i stora rum och öppna planlösningar upp till 95m2 och i ett rum på 20 m2 hinner den rena luften över 8 gånger på en timme.

  Philips Luftrenare

  Läs mer om Philips Luftrenare

  Relaterat

  • Luftrenare rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet

   Luftrenare rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet

  • Lindra dina allergibesvär med en luftrenare

   Lindra dina allergibesvär med en luftrenare

  • Bli av med dålig luft - så här får du renare luft inomhus

   Bli av med dålig luft - så här får du renare luft inomhus