1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Lästid: 3 Min

  Så lyckas du få bort mögel hemma med en luftrenare


  Mögel är inte bara illaluktande, det kan också vara ohälsosamt också. Att veta vad som funkar mot mögel kommer hjälpa dig att bibehålla ett hälsosammare hem. Visste du att en luftrenare inte bara är bra till att förbättra luftkvaliteten men den är också effektiv på att förhindra mögel? Här ger vi dig de bästa tipsen om luftrenare, mögel och neutraliserar unken lukt och hur man förhindrar mögel i framtiden.

  Ta bort mögelsporer från luften med en luftrenare


  Undrar du varför du ska använda en luftrenare mot mögel? Mögelsporer flyger runt i luften i ditt hem och en luftrenare kan vara perfekt för att filtrera bort dem. Det är svårare för mögel att bildas när du använder en luftrenare. Mögelsporer har mycket svårare att sprida sig när fukt och temperaturen sjunker. Med en luftrenare skapar du en miljö där mögel får svårt för att frodas, samtidigt som den gör luften renare.


  Varför är luftrenare så bra på att ta bort mögelsporer från luften? En luftrenare av bra kvalitet som Air Purifier Series 3000i renar snabbt och effektivt luften och drar in föroreningar, virus, bakterier och allergener in i filtret, vilket effektivt sanerar rummet. Med denna effektiva filtrering minskas fuktnivån och långvariga mögelsporer i luften tas bort.

  Hur man förhindrar mögellukt med en luftrenare

  Hur man förhindrar mögellukt med en luftrenare


  Dags att ta sig an mögellukten - kan en luftrenare neutralisera dålig lukt? Och kan man förhindra mögellukt och mögel? Luftrenare avlägsnar möglet i luften i filtreringsprocessen och tillsammans med våra praktiska tips nedan kan du förhindra att unken lukt bildas i framtiden.


  När det gäller att bekämpa mögel på längre sikt har vi redan märkt hur filtreringsprocessen hjälper till att rengöra luften. Och när luften har renats kommer det också att lukta fräschare. Om du använder en luftrenare i kombination med de praktiskt förebyggande tipsen nedan, hjälper det dig att neutralisera och förhindra otäcka lukter i framtiden.

  Vad du behöver

  Hur man förhindrar mögel i huset: Vanliga tips för att förebygga mögel

   

  Det finns ett antal saker du kan göra för att hantera mögelsporer i luften och minska risken för att de skall bildas. Och när du väl har ett effektivt sätt att förebygga mögel på, kan du hantera riskerna ganska enkelt: både hälsorisken och risken för unken lukt. Här är några praktiska steg att ta för att hindra mögel från att bildas:

   

  • Öppna fönster och dörrar hela huset så att frisk luft kan cirkulera.
  • Håll luftfuktigheten nere (under 60%). Återigen öppnar fönstren regelbundet, särskilt efter att någon har tagit ett varmt bad eller dusch.
  • Använd växter - plantor är bra för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem.
  • Rengör och torka av ditt hem noggrant och regelbundet. Desinficera ställen om det finns befintligt mögel.
  • Var noga med att fixa eventuella vattenläckor eftersom det kan öka fukten i ditt hem.


  Det var det – att få bort mögel är lättare än du tror. Börja använda dessa tips så kan du säga adjö till allt sorts mögel för gott.

  Upptäck mer

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Checkmark

  Exklusiva kampanjer och kuponger

  Checkmark

  Produktlanseringar

  Checkmark

  Tips

  *

  * Detta fält är obligatoriskt

  *

  *

  Ja, jag vill prenumerera på Philips nyhetsbrev. Jag godkänner att Philips använder mina personuppgifter i syfte att kunna skicka mig nyhetsbrev och specifika erbjudanden

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.