0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Så friterar du maten med luft istället för olja - Airfryer

  Så friterar du maten med luft istället för olja  

  Hur ofta väljer du snabbhet före hemlagat? Det görs förmodligen mer eller mindre omedvetet på grund av ett stressat vardagschema, men i slutändan hjälper dessa genvägar oss varken bli mer effektiva eller få i oss den energi vi behöver.

  Nej, hemlagad och energirik kost vinner i längden! Så kommer Airfryern in i bilden – luftfritösen som tillagar maten med betydligt mindre fett, utan att kompromissa på smaken.

   

  Att vara nyttig och äta hälsosamt borde inte vara svårt. Vi är ju konstant är omgärdade av hälsotips, nyttiga recept och till och med färdiga kostscheman. De allra flesta har ganska god kunskap om vad hälsosam kost innefattar men ändå håller vi fast vid våra gamla (o)vanor. Varför?

   

  ”Egentligen vet de flesta rätt väl vad de bör äta. Det är ingen nyhet att kroppen mår bra av grönsaker och mindre bra av socker. Men att veta och göra är inte alltid samma sak”, skriver Livsmedelsverket.

  Ett enklare sätt att skapa nyttiga vanor

   

  Det svåra ligger i att hitta vanor som vi kan hålla fast vid i det långa loppet, som vi kan dela med resten av familjen och som låter oss njuta av våra måltider. Det är här Philips Airfryer kan göra det svåra enkelt. Airfryern tillagar maten med het luft och med nästintill ingen tillsatt olja. Det kan låta som en liten variant av en varmluftsugn men luften inne i en Airfryer cirkulerar betydligt snabbare och förkortar tillagningstiden medan ingredienserna får en krispig stekyta och en saftig insida. Genom att enkelt ersätta oljan med luft kan familjen fortsätta njuta av sina favoriträtter men med vetskapen att de är tillagade på ett hälsosammare vis. Till exempel innehåller pommes frites som tillagats i Airfryern 90 % mindre fett jämfört med tillagning i en vanlig fritös.

   

  Med Airfryern tvingas vi inte längre välja mellan hälsosamt och gott. Den kan tillaga allt från hela måltider till tillbehör och snacks som till och med familjens hårdaste kritiker, barnen, kommer att godkänna. Att samla familjen kring något hemlagat, enkelt och gott vinner i längden.

  Philips Airfryer

  Läs mer om Philips Airfryer

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.