1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Vad är skillnaden
  mellan en Airfryer och en fritös?

  Vid första anblicken kan en vanlig fritös och en luftfritös verka relativt liknande. Båda gör så att ingredienserna får en saftigt utsökt smak med krispig yta. Men tillagningsmetoden som en djupfritös använder - att sänka ner ingredienserna i en stor mängd het olja - är helt annorlunda än den på en luftfritös.

   

  Betydligt mindre olja
  Medan en traditionell fritös för hemmabruk använder massvis av olja, använder Airfryern på sin höjd en matsked olja i recepten, i många recept behöver du inte tillsätta någon olja alls. Är du en person som älskar fettdrypande, traditionellt djupfriterad mat, kan fortfarande en oljefritös vara det bästa valet. Men om du är lite mer hälsomedveten och vill uppnå liknande resultat utan att ge upp den distinkta krispiga stekytan och texturen, är en Airfryer det bästa valet. Även om man upplever maten som stekt eller friterad är den faktiskt luftfriterad, vilket otroligt nog ger samma krispiga yta på maten fast med inget eller mycket lite tillsatt fett.

   

  Lättare att rengöra
  Olja är en envis ingrediens när det kommer till rengöring, och eftersom grillkorgen går att diska i diskmaskin är det endast den yttre korgen kvar. Den diskar du enkelt med vanlig diskborste och diskmedel på någon minut! Du behöver heller inte tänka på vad du ska göra av den överblivna oljan från en djupfritös.

   

  Airfryer oftast mindre än en fritös
  De flesta Airfryers är betydligt mindre än frityrkokare, eftersom de inte behöver innehålla samma mängd olja nödvändig för fritering. Philips har ett flertal olika modeller, både kompakta samt för familjehushåll, så att alla kan hitta den modell som fyller just deras behov.

  • Premium Smart Sensing Airfryer XXL - 6 portioner
   -{discount-value}

   Premium Smart Sensing Airfryer XXL - 6 portioner

   Visa produkt
  • Premium Airfryer XXL - 6 portioner
   -{discount-value}

   Premium Airfryer XXL - 6 portioner

   Visa produkt
  • Premium Airfryer
   -{discount-value}

   Premium Airfryer

   Visa produkt

  Philips Airfryer

  Läs mer om Philips Airfryer

  Relaterade artiklar

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.