1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Lästid: 3 Min

  Vad är skillnaden mellan en Airfryer och en fritös?

  Vad är skillnaden mellan en Airfryer och en fritös?


  Vid första anblicken kan en vanlig fritös och en luftfritös verka relativt liknande. Båda gör så att ingredienserna får en saftigt utsökt smak med krispig yta. Men tillagningsmetoden som en djupfritös använder - att sänka ner ingredienserna i en stor mängd het olja - är helt annorlunda än den på en luftfritös. 

  Betydligt mindre olja
  Medan en traditionell fritös för hemmabruk använder massvis av olja, använder Airfryern på sin höjd en matsked olja i recepten, i många recept behöver du inte tillsätta någon olja alls. Är du en person som älskar fettdrypande, traditionellt djupfriterad mat, kan fortfarande en oljefritös vara det bästa valet. Men om du är lite mer hälsomedveten och vill uppnå liknande resultat utan att ge upp den distinkta krispiga stekytan och texturen, är en Airfryer det bästa valet. Även om man upplever maten som stekt eller friterad är den faktiskt luftfriterad, vilket otroligt nog ger samma krispiga yta på maten fast med inget eller mycket lite tillsatt fett.

  Lättare att rengöra
  Olja är en envis ingrediens när det kommer till rengöring, och eftersom grillkorgen går att diska i diskmaskin är det endast den yttre korgen kvar. Den diskar du enkelt med vanlig diskborste och diskmedel på någon minut! Du behöver heller inte tänka på vad du ska göra av den överblivna oljan från en djupfritös. 

  Airfryer oftast mindre än en fritös
  De flesta Airfryers är betydligt mindre än frityrkokare, eftersom de inte behöver innehålla samma mängd olja nödvändig för fritering. Philips har ett flertal olika modeller, både kompakta samt för familjehushåll, så att alla kan hitta den modell som fyller just deras behov.

  Vad du behöver

  NutriU-receptapp

  Hitta fler inspirerande recept Airfryer-recept i appen NutriU

  Fylld med recept, tips och rekommendationer

  Allt från frukost, mellanmål till middag

  Låt dig inspireras, hitta dina favoritrecept

  Steg-för-steg-instruktioner för att bli en bättre kock

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Du får 100 kr i rabatt på ditt första köp i Philips webbutik.*

  Exklusiva medlemserbjudanden och tidig tillgång till försäljning.

  Nyheter om produktlanseringar och tips för en hälsosam livsstil.

  *

  Jag vill få marknadsföringskommunikation baserat på mina preferenser och mitt beteende, om Philips produkter, tjänster, evenemang och kampanjer. Jag kan när som helst avregistrera mig!

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.