Anpassat rakningsprogram img

Personligt rakningsprogram

Det anpassade rakningsprogrammet har tagits fram i samarbete med dermatologer och ger anpassade råd för att tackla dina specifika hudproblem. Det ger råd om din rakningsrutin och teknik via den anslutna GroomTribe-appen som spårar dina framsteg och justerar råden.
BeardAdapt-sensor img

BeardAdapt-sensor

Rakapparaten känner av skäggets densitet och justerar automatiskt den effekt som behövs. Med variabel effekt kan du raka områden med tät skäggväxt på ett effektivt sätt, vilket bidrar till att minska risken att huden blir irriterad av upprepade tag.
Inställningar för skonsam rakning img

Inställningar för skonsam rakning

Raka med den rekommenderade hastighet som anpassats till din hud, eller välj din egen via GroomTribe-appen. Standardinställningen är Skonsam, men när appen har tillräckligt med information väljer den automatiskt Normal, Skonsam eller Extra skonsam åt dig.
Guidad rakning img

Guidad rakning

Finslipa din rakning med funktionen guidad rakning, som ger feedback i realtid om din rakningsteknik. Du behöver inte alltid ha med mobilen i badrummet, den hjälper dig bara att få tekniken att fungera i början av din rakning.
Rakningsanalys och rakningshistorik img

Rakningsanalys och rakningshistorik

Vill du se hur det har gått? Med din rakningsanalys och rakningshistorik kan du granska hudens framsteg och din rakningsteknik över tid. Från den första till den senaste rakningen.