• Fördelar med Philips Shop

 • 30 dagars returgaranti

 • 2 års garanti

 • Gratis frakt från 850 SEK

1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips-rakapparat

  Quick Clean Pod

  Kraftfull, sladdfri djuprengöring på bara en minut. Behåll rakapparaten i nyskick längre.

   

  En minut. Det är så länge det tar att behålla rakapparaten i nyskick. Quick Clean Pod använder rakapparatens ström i stället för nätström, vilket gör att den alltid är sladdfri.

   

  Quick Clean Pod är tio gånger* mer effektiv än rengöring med vatten. Det är världens minsta sladdfria rengöringsfodral, så du kan enkelt förvara den och använda den var som helst.

  *med rengöringsvätska jämfört med vatten i patronen

  Quick Clean Pod vid användning

  En minut och ett tryck

  Quick Clean Pod rengör och smörjer din rakapparat så att den hålls i toppskick. På bara en minut och med ett tryck rengörs din rakapparat grundligt så att du får en hygienisk rakning.

  Aktiv smörjning

  Sammansättningen, som innehåller aktiva smörjmedel, skyddar rakhuvudena från friktion och slitage, vilket gör att rakapparaten fungerar optimalt under en längre tid. 

  Injektionsstrålar med högt tryck

  Quick Clean Pod använder strålar med högt tryck för att spruta in tre koncentrerade strålar med rengöringsvätska direkt i skärhuvudet för att ta bort hårstrån. 

  Lång livslängd

  Varje Philips-rengöringspatron varar i upp till tre månader. Det är en hel årstid av ren och hygienisk rakning. När det är dags att byta ut patronen kan du antingen 1) titta på det lilla fönstret på Quick Clean Pod som är svart om patronen är full och vit om den är tom eller 2) få en avisering i GroomTribe-appen 
  Rengöring
  Patron

  Quick Clean Pod-patron 

  Smörjer och fräschar upp din rakapparat.